Καθαρισμός υδροβιότοπου στην Ανατολική Αττική

Το Σάββατο εκτός από ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν και ημέρα δράσης για την Ομάδα της Πράσινης Πτέρυγας, καθώς Κλιμάκιο Συναγωνιστών μετέβη στον υδροβιότοπο Βραυρώνας, με σκοπό τον εκτενή καθαρισμό όλης της περιοχής. Υπενθυμίζουμε ότι ο υδροβιότοπος της Βραυρώνας έχει ενταχθεί στο δίκτυο «Natura 2000», ως ζώνη απόλυτης προστασίας και επιπλέον είναι αρχαιολογικός χώρος και ως εκ τούτου θα περιμέναμε να υφίσταται κρατική μέριμνα. Φευ! Εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης, με την φύση να μεγαλώνει άναρχα σε μία  έκταση που έχει μετατραπεί σε ένα αχανές σκουπιδαριό με κάθε λογής απορρίμματα!

Η κρατική μέριμνα λάμπει δια της απουσίας της, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λάμπει πάντοτε δια της συνεχούς παρουσίας της! Το Κλιμάκιο της Πράσινης Πτέρυγας από δεκάδες Χρυσαυγίτες επιδόθηκε με φρενήρεις ρυθμούς σε πλήρη αποκατάσταση του υδροβιότοπου, προέβη σε ενδελεχή καθαρισμό, αποκομιδή όλων των σκουπιδιών, απομάκρυνση των ξερών χόρτων και των εύφλεκτων ουσιών, που αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο και απέδωσε τον χώρο έτσι όπως πρέπει να είναι, καθαρό, φροντισμένο, με πλήρη ευταξία!

Η Κοινωνική Πρόνοια και η Οικολογία, είναι δύο από τους πυλώνες που στηρίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό οικοδόμημα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοσμοθεωρίας κάθε Έλληνα Εθνικιστή που μάχεται καθημερινά μέσα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τρόπο ζωής που καλούμαστε καθημερινά να υπηρετήσουμε, για τον Φυλετικό Ανθρωπισμό και την Οικολογική Συνείδηση.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *