Ο φεμινισμός σκοτώνει παιδιά!

Με αφορμή τα γεγονότα στην Πάτρα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να ανοίξει μια τεράστια συζήτηση στην ελληνική κοινωνία για τα βαθύτερα αίτια που γεννούν τερατώδεις συμπεριφορές όπως η κακοποίηση και οι δολοφονίες βρεφών και νηπίων. Συμπεριφορές οι οποίες απορρέουν εξόφθαλμα από το γνωστό λιμπεραλιστικό μοτίβο διάλυσης της πυρηνικής οικογένειας! Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν πολλάκις τα περιθωριακά αριστερά γκρουπούσκουλα με σχόλια που υπεραμύνονται(!) της δολοφονίας βρεφών τόσο μέσα από λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από παλαιότερες αφίσες και διακηρύξεις τους!

Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προέβη σε συμβολική παρέμβαση στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με ανάρτηση πανό σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γέφυρες της πόλης, στο ύψος της οδού Βούλγαρη. Το μήνυμα σκληρό αλλά δυστυχώς αληθινό. Ο ουσιώδης πολιτικός λόγος του Κινήματος της Χρυσής Αυγής δεν αρκείται στην μεμονωμένη λεκτική καταδίκη των βδελυρών περιστατικών που ενίοτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά θίγει την ίδια την πηγή της διάβρωσης που προσβάλλει βάναυσα την Φυλή μας. Η σαπρότητα αυτού του φιλελεύθερου ιδεολογήματος, που δρα ως πνευματικό δηλητήριο στο σώμα του Εθνικού και Κοινωνικού μας ιστού, μένει στο απυρόβλητο από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου πλην των Εθνικιστών.

Μπορεί κανείς πραγματικά να εκπλήσσεται από τα «επιχειρήματα» των αρρωστημένων εγκεφάλων που θεωρούν την βρεφοκτονία δικαίωμα; Η απάντηση για όποιον γνωρίζει πραγματικά τι πρεσβεύει και από που προέχεται το φεμινιστικό αφήγημα είναι ένα βέβαιο «Όχι»! Ήδη από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισης τους, επιφανείς φεμινίστριες «διανοούμενες» μαζί με «προοδευτικούς ακτιβιστές» (όπως η Simone de Beauvoir και ο Jean-Paul Sartre) είχαν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο υπερασπιζόμενοι το «δικαίωμα» κάθε λογής ανωμάλων στην σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να καταθέσουν και σχετικά ψηφίσματα! Ταυτόχρονα ήδη από την δεκαετία του ’60 επιστράτευσαν σε «εμβληματικά φεμινιστικά συγγράμματα» (πχ «The feminine mystique») ψευδο-επιστημονικά επιχειρήματα και χαλκευμένα στοιχεία προκειμένου να πείσουν τον γυναικείο πληθυσμό ότι η συζυγική «καταπίεση» είναι δεδομένη και η απιστία κανόνας…

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω γνωστό. Ως γνήσια υποχείρια των καπιταλιστικών ελίτ οι φεμινίστριες φρόντισαν να αποξενώσουν την γυναίκα από την οικογενειακή θαλπωρή για να την ρίξουν σε εργασιακά κάτεργα και να την χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο για την δραματική μείωση των αποδοχών. Έτσι, από την παραδοσιακή οικογένεια του εργαζόμενου πατέρα, φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση όπου η μέση οικογένεια δυσκολεύεται να επιβιώσει ακόμα αν εργάζονται και οι δύο γονείς. Ο φεμινισμός δεν προσέφερε τίποτα στην γυναίκα, αντίθετα της στέρησε το δικαίωμα και την επιλογή να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στα αγαπημένα της πρόσωπα (αντί σε άγνωστους πελάτες και αφεντικά). Το «δικαίωμα στην εργασία» απεδείχθη ύπουλος καταναγκασμός.

Ποια έκπληξη λοιπόν μπορούμε να επικαλεστούμε σήμερα που οι υπέρμαχοι αυτών των διεστραμμένων ιδεών συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο; Όπως πριν δεκαετίες έτσι και σήμερα διαστρεβλώνουν την επιστήμη για να δικαιολογήσουν σε νέες κοπέλες την αντιφυσική και αποτρόπαια πράξη της έκτρωσης. Όπως τότε έτσι και σήμερα υπερασπίζονται με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο την παιδική κακοποίηση, πλέον έως το σημείο του φόνου! Δεν άλλαξαν, απλά εξελίχθηκαν, ήταν πάντοτε τέρατα.

Απέναντι σε αυτή την άβυσσο απανθρωπιάς, που κανείς άλλος δεν τολμά να αναγνωρίσει, στεκόμαστε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Υπερασπιζόμαστε την ιερότητα της Οικογένειας και δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει το υγιές παραδοσιακό πρότυπο. Αγωνιζόμαστε για μια Κοινωνία όπου οι γυναίκες θα ανακτήσουν την αυθεντική Θηλυκότητα που τόσο βάναυσα στερήθηκαν. Αγωνιζόμαστε για μια Κοινωνία όπου οι άνδρες θα ανακτήσουν τον γνήσιο Ανδρισμό που επιβάλλει την προστασία της Οικογενειακής και Εθνικής εστίας από κάθε μιαρό χέρι (εκ διαμέτρου αντίθετα με το εμπορικό κακέκτυπο)!

Μέτωπο Νεολαίας – Τομέας Ιδεολογίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *