41 χρόνια Αγώνα: Επετειακές εξορμήσεις Μετώπου Νεολαίας

Ο μήνας του Δεκεμβρίου είναι μια περίοδος ιδιαίτερα φορτισμένη για τους Έλληνες Εθνικιστές. Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν σύμβολο Ελπίδας αλλά και Νίκης του Φωτός ακόμα και μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι. Παράλληλα αυτόν τον συμβολισμό ενισχύει η επέτειος ενάρξεως του Αγώνα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής που συμπληρώνει πλέον 41 χρόνια ιστορίας! Τέτοιες ημέρες φυσικά όχι μόνο δεν ξεχνάμε αλλά γίνεται ακόμα πιο αισθητή η απουσία των πολιτικών κρατουμένων Συναγωνιστών μας. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν σχετικές εξορμήσεις από πυρήνες του Μετώπου Νεολαίας σε πολλαπλά σημεία της χώρας.

Παραμονές και ανήμερα των Χριστουγέννων, κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν εκτεταμένες ενημερωτικές εξορμήσεις στο ιστορικό κέντρο, καθώς και σε πολυπληθείς συνοικίες της δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης. Οι Συναγωνιστές, διανέμοντας ένα λιτό ευχετήριο φυλλάδιο έγιναν δέκτες θερμής ανταπόκρισης από εκατοντάδες κόσμου, ενώ δεν έλειψαν και τα λόγια συμπαράστασης προς τους αδίκως καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες. Ο λαός της πόλης διαπίστωσε για ακόμα μια φορά πως όχι μόνο η Χρυσή Αυγή δεν “διαλύθηκε”, όπως διάφοροι εθνοκάπηλοι διαδίδουν, αλλά αποτελεί την μοναδική δραστήρια Eθνικιστική πολιτική δύναμη.

Αντίστοιχες εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε περιοχές της Λακωνίας, της Ρόδου και του Ναυπλίου. Συναγωνιστές των τοπικών πυρήνων προχώρησαν σε διανομές και τοιχοκολλήσεις έντυπου Εθνικιστικού υλικού καθώς και σε εκτεταμένες αναγραφές συνθημάτων αλληλεγγύης προς τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής. Έτσι, οι ημέρες των εορτών αποτέλεσαν αφορμή για ένα ηχηρό μήνυμα Ελπίδας προς κάθε ανυπότακτη Ελληνική ψυχή αλλά και ένα μήνυμα αναζωπύρωσης της Εθνικής Αντίστασης προς κάθε εχθρό των Εθνικών Αξιών!

Αυτές οι φωτεινές ημέρες προσφέρουν στους ανθρώπους μια ευκαιρία να ξεφύγουν πνευματικά από την ανέχεια που μαστίζει μεγάλο τμήμα του Λαού μας. Σε πείσμα των εξουσιαστών, παραδοσιακά έθιμα και χαρούμενα παιδικά βλέμματα γεμίζουν ακόμα χωριά και πόλεις της Πατρίδος μας. Αυτή είναι η Ελλάδα που ως Έλληνες Εθνικιστές αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε απέναντι σε όσους απεργάζονται την διάρρηξη του κοινωνικού μας ιστού, προσπαθούν να επιβάλλουν μια “κοσμοπολίτικη” αποϊεροποίηση και υπονομεύουν το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα.

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, ας οπλιστούν με κουράγιο όσοι Συναγωνιστές βρίσκονται μακριά από τις οικίες τους. Ας γίνει ξεκάθαρο σε όλους, πως όσους Εθνικιστές και αν φυλακίσουν οι μαριονέτες του σιωνισμού, πάντα θα υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αντιστέκονται στα σκοτεινά σχέδια της εξουσίας. Το Μέτωπο Νεολαίας επαγρυπνεί και αγωνίζεται για την δικαίωση των έγκλειστων μαχητών του κινήματος σε Δομοκό και Τρίκαλα, απαιτώντας την άμεση αποφυλάκισή τους!

Αναλυτικά το κείμενο που διανεμήθηκε στην Θεσσαλονίκη:

“Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα φαντάζουν για όλους διαφορετικά. Η κρίση, η επιδημία, τα περιοριστικά μέτρα έχουν κλονίσει το «εορταστικό πνεύμα» προηγούμενων ετών. Υπάρχουν όμως κάποιοι για τους οποίους τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ακόμα πιο διαφορετικά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάποια μικρά παιδιά θα περάσουν τα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα τους. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάποιοι γονείς δεν θα στρώσουν γιορτινό τραπέζι, τα παιδιά τους λείπουν και φέτος… Λείπουν οι νέοι, οι οικογενειάρχες, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της Χρυσής Αυγής! Ναι αγαπητέ φίλε, τα ΜΜΕ που όλο τον χρόνο σου πουλάνε ευαισθησία «ξέχασαν» να σου πουν για τις οικογένειες αυτών των σύγχρονων πολιτικών κρατουμένων. Εξίσου «ξέχασαν» να σου πουν πως μέχρι σήμερα η φυλάκιση τους παραμένει νομικά αδικαιολόγητη αφού καμία καταδίκη δεν έχει καθαρογραφεί.
«Ξέχασαν» όμως να σου πουν και κάτι ακόμα, γιατί αυτό τους τρομάζει περισσότερο. Τις ημέρες που διαβάζεις αυτές τις γραμμές το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που τόσο πολεμήθηκε, συμπληρώνει 41 χρόνια Αγώνα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! Μέσα στο 2021 νέοι από ολόκληρη την Ελλάδα έδωσαν και δίνουν τις δικές τους μάχες. Νικηφόρες μάχες ενάντια στην απανθρωπιά του κλεπτοκρατικού καθεστώτος, μάχες απέναντι στις δυνάμεις των κόκκινων τρομοκρατών αλλά και μάχες κοινωνικής αλληλεγγύης, έμπρακτης βοήθειας σε συμπατριώτες μας που το κράτος έχει πετάξει στο περιθώριο.
Αυτά είναι τα δικά μας Χριστούγεννα, τα ΑΛΗΘΙΝΑ Χριστούγεννα. Σύμβολο του αγώνα του Φωτός ενάντια στο σκότος που γίνεται έμπνευση για κάθε ζωντανή Ψυχή και όχι ένα καταναλωτικό πανηγυράκι που υπνωτίζει τις μάζες. Ως Μέτωπο Νεολαίας σου ευχόμαστε λοιπόν καλά και Αληθινά Χριστούγεννα και αν έχεις την γενναιότητα να τα κάνεις πραγματικότητα σε περιμένουμε δίπλα μας!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *