Δωρεά Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και πολλαπλές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, είναι πάντα παρών εδώ και δεκαετίες στην προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και στην κοινωνική αλληλεγγύη. Φέτος τα Χριστούγεννα, έδωσε πρώτος το παράδειγμα ο ίδιος ο Αρχηγός μας, πολιτικός κρατούμενος Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος πραγματοποίησε δωρεά σε Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών των Αθηνών, μετέβη στην δομή του Κέντρου Φροντίδας όπου οι υπεύθυνοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους και συζήτησαν για τις δυσκολίες υπό τις οποίες επιτελούν το έργο τους αλλά και για την αξιέπαινη στήριξη της τοπικής κοινωνίας που κρατά ενεργό το Κέντρο Φροντίδας.

Στην Ρόδο, Συναγωνιστές του τοπικού πυρήνα Μετώπου Νεολαίας συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη ανάγκης με την αρωγή της “Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου“. Πραγματοποιήθηκαν δωρεές σε ίδρυμα με στόχο την περίθαλψη, μόρφωση και εκπαίδευση απροστάτευτων παιδιών και σε οικογένειες Ελλήνων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω (και) της κατάστασης που έφερε η ‘’πανδημία’’.

Κοινή διαπίστωση των Συναγωνιστών υπήρξε ότι οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός επαναφέρουν στην μνήμη των συμπολιτών μας τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο σπόρος του Εθνικισμού έχει πέσει στην Ελληνική νεολαία που μέρα με την μέρα καταλαβαίνει και συνειδητοποιεί τις Αξίες μας.

Στην Θεσσαλονίκη, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για την Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση τροφίμων ξεπέρασε τις προσδοκίες! Ο Εθνικιστικός πολυχώρος ΣΑΡΙΣΑ γέμισε με τις συνεισφορές μελών και φίλων του Κινήματος μας. Προτεραιότητα δόθηκε στην στήριξη Ελληνικών οικογενειών με εορταστικά δέματα ενίσχυσης. Η αυξημένη ποσότητα ειδών ανάγκης έδωσε την δυνατότητα σε κλιμάκια Συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας να επεκτείνουν την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης σε άπορους ηλικιωμένους, που το καθεστώς της μεταπολίτευσης πέταξε κυριολεκτικά στον δρόμο, αλλά και σε συνοικιακά συσσίτια ευπαθών Ελλήνων.

Όσο οι κατ’ επάγγελμα “ανθρωπιστές” ξερογλείφονται πάνω από κρατικές επιδοτήσεις, όσο οι “δημοκράτες” πολιτικάντηδες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε ανούσιες ρητορείες και γελοίες δημοσκοπήσεις, οι Νέοι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα βρισκόμαστε δίπλα στον Λαό με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι αλήθεια ότι με δράσεις σαν τις παραπάνω ελπίζουμε να “εκβιάσουμε” κάποια, έστω και υποκριτική, ευαισθητοποίηση των παραπάνω απατεώνων. Όμως, σε κάθε περίπτωση, καμία ύποπτη χρηματοδότηση, πολλώ μάλλον κανένα εκλογικό ποσοστό, δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη ανταμοιβή από τα έκπληκτα χαμόγελα στα φωτεινά πρόσωπα απλών συμπατριωτών μας που με συγκίνηση υποδέχονται τα παιδιά του Μετώπου Νεολαίας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *