Ανακοίνωση του Μετώπου Νεολαίας

Εν μέσω μίας ακόμη εκστρατείας «λάσπης» από τα εγχώρια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και των ανέλπιδων δόλιων προσπαθειών συγκεκριμένων κύκλων για καταστρατήγηση της ομοψυχίας του Κινήματος, οι νέοι Εθνικιστές δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι.

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής δηλώνει την ολοκληρωτική στήριξή του στα αρμόδια όργανα και φυσικά τον Αρχηγό του Κινήματος, που μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και καταχρηστικά τελεσίγραφα, διαφυλάττουν την ιδεολογική συνέπεια και ακεραιότητα του πολιτικού μας οργανισμού.

Επιπλέον, το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος δηλώνει αποφασισμένο να αναλάβει το δικό του τρανό μερίδιο ευθύνης, όσον αφορά τη συνέχιση του πολύπλευρου Αγώνα που διεξάγει εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή. Με νέους συναγωνιστές να εντάσσονται καθημερινά στις τάξεις μας ανά την Ελλάδα, η οργανωμένη εθνικιστική Νεολαία θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στις πολιτικές Μάχες που έρχονται. Δίχως απατηλούς περισπασμούς καιροσκοπικής οσμής και καθόλα προδοτικής υφής να υποσκάπτουν το ηθικό μας· πορευόμαστε με όπλο την Πίστη και λάβαρο τις Ιδέες μας.

Οι Χρυσαυγίτες βαδίζουν εμπρός!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *