Παρούσα η Χρυσή Αυγή στην μεγάλη πατριωτική εκδήλωση των Ορθόδοξων σωματείων

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν στην προγραμματισμένη εκδήλωση των χριστιανικών σωματείων που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» με θέμα το δημογραφικό ζήτημα, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη λαθρομετανάστευση. Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και του Μετώπου Νεολαίας παρέστη και προέβη σε διανομή ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος για τα μείζονα αυτά ζητήματα κι έγινε δεκτό με θέρμη, ιδιαίτερα από άτομα νεαρής ηλικίας.

Είναι γεγονός ότι στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας εκδηλώσεις με αντίστοιχη θεματολογία πραγματοποιούνται σπάνια κι αυτό οφείλεται στην ξεκάθαρα ύπουλη στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία χρησιμοποίησε ως όχημα της προεκλογικής της εκστρατείας το Μακεδονικό ζήτημα ενώ λίγους μήνες αργότερα διέγραψε οριστικά από το λεξιλόγιο της οτιδήποτε παραπέμπει στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία αποδέχεται, τιμά και σέβεται.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτήν υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν στις αξίες και τα πατροπαράδοτα ήθη και που δεν είναι διατεθειμένοι να προσπεράσουν έτσι απλά την επιλεκτική αφωνία της κυβέρνησης για ένα τόσο μείζον εθνικό ζήτημα. Προπαντός, υπάρχουν ακόμα Χρυσαυγίτες που όχι μόνο δεν «τέλειωσαν», όπως διέδιδαν επίμονα τόσους μήνες εχθροί και «φίλοι», αλλά εντατικοποιούν τον αγώνα για αφύπνιση του λαού και για υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων.

Η αποδοχή του κόσμου σε κάθε εκδήλωση πατριωτικού χαρακτήρα αποτελεί την πιο απτή απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να μην κατάφερε να εισέλθει στην βουλή, κατάφερε όμως να ριζώσει στις καρδιές και τη συνείδηση του λαού. Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για το τέλος της Χρυσής Αυγής ότι η εκλογική αποτυχία δεν αποτελεί παρά μία περιστασιακή ήττα, που σε τίποτα δε μπορεί να μας επηρεάσει, πόσο μάλλον όταν μία κυβέρνηση στο όνομα του πατριωτισμού ξεπουλά την πατρίδα και παζαρεύει την εθνική μας κυριαρχία.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *