Αφισοκολλήσεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση στους Δήμους Λαγκαδά και Βόλβης

Εκτεταμένη αφισοκόλληση πραγματοποίησαν συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας και της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης σε πληθώρα περιοχών του Δήμου Λαγκαδά και του Δήμου Βόλβης.
Στα κεντρικότερα σημεία χωριών και κωμοπόλεων αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες με το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στην βίαιη πληθυσμιακή αλλοίωση την οποία επιχειρούν να επιβάλλουν στην χώρα μας αριστεροί και φιλελεύθεροι.
Πρόκειται για περιοχές της Β’ Θεσσαλονίκης που εδώ και πολλούς μήνες υποβαθμίζονται συστηματικά εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών. 
Αυτές οι άλλοτε ήσυχες Ελληνικές κοινότητες βιώνουν πλέον καθημερινά τον φόβο αφού είδαν την εγκληματικότητα να αυξάνεται δραματικά όταν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επέβαλαν την δημιουργία “ανοιχτών δομών φιλοξενίας” δίπλα στα σπίτια τους.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων που αντιδρούν στις αντεθνικές πολιτικές των ξενόδουλων κυβερνήσεων, στηρίζει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και καλεί άπαντες σε συστράτευση σε ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στην υποδούλωση της Ελλάδος.

Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *