Δράση για τον Κ. Κατσίφα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης – BINTEO

 
Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα δράση στο χώρο της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που έλαβε χώρα στην πόλη. Αφορμή για την παρέμβαση αυτή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωρίο Βουλιαράτες της κατεχόμενης αλλά πάντα Ελληνικής Βορείου Ηπείρου.
Οι συναγωνιστές αιφνιδιάζοντας τις κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ μικρή απόσταση από την εξέδρα των «επισήμων» και να διασχίσουν το πλήθος του συγκεντρωμένου κόσμου με δυναμικά Εθνικιστικά συνθήματα και χιλιάδες φέιγ βολάν που διακήρυτταν τον ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση κάθε κομματιού Ελληνικής γης και έφεραν την μορφή του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα του οποίου την μνήμη προσπαθούν δεξιοί και αριστεροί πολιτικάντηδες είτε να την σπιλώσουν είτε να την βυθίσουν στην λήθη.

Όμως η Εθνικιστική Νεολαία της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ!
Δεσμευόμαστε μάλιστα ότι, όσες ομάδες Δι.Ασ. και αν στέλνουν πανικόβλητοι στα στενά, εμείς θα φροντίσουμε να προκαλέσουμε πολλούς ακόμα πονοκεφάλους σε κάθε αντεθνική κυβέρνηση που τολμά (όπως έγινε σήμερα) να στέλνει τα ΜΑΤ απέναντι σε απλούς ανθρώπους με Ελληνικές σημαίες και να υπονομεύει την Ιστορία μας κρυμμένη πίσω από πεπραγμένα προηγούμενων.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: ΑΘΑΝΑΤΟΣ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *