Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2007

Κάθε χρόνο και περισσότεροι, κάθε χρόνο και δυνατότερη η φωνή μας!

Χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Ιδέας ενωμένοι για τον ιερό σκοπό της Πατρίδος έδωσαν το δυναμικό τους παρόν το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο των Αθηνών.

Η συγκέντρωση άρχισε στις 8μ.μ. και πρώτος τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους παραχώρησε το βήμα στον πρώτο ομιλητή που ήταν ο εκδότης της πατριωτικής εφημερίδας Στόχος. Παρόντες στην συγκέντρωση χιλιάδες νέοι, περισσότεροι νέοι από κάθε άλλη φορά, αλλά και διακεκριμένες προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου. Ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς με την φλογερή ομιλία του ξεσήκωσε τα πλήθη, που έδωσαν ιερό όρκο ενάντια στο καθεστώς της λησμονιάς, ενάντια στους προσκυνημένους να τιμούν κάθε χρόνο τους Ήρωες των Ιμίων. Φλογερή και η ομιλία του Γερμανού πολιτικού ηγέτη, αρχηγού του NPD κ. Ούντο Βόιτ, που τελείωσε την ομιλία του λέγοντας πως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη και ζητωκραυγάζοντας υπέρ της Ελλάδος, που την αποκάλεσε Πατρίδα όλων των Ευρωπαίων. Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της Ισπανικής Φάλαγγος που είπε για την κοινή ιστορία των δύο λαών των Ισπανών και των Ελλήνων, που γνώρισαν την αραβική και την τουρκική κατάκτηση αντίστοιχα και ελευθερώθηκαν με ποταμούς αίματος. Συγκινητικές οι ομιλίες των αδελφών μας από Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο, που την ίδια στιγμή που μιλούσαν οι χιλιάδες των Εθνικιστών φώναζαν τα συνθήματα: «Ελλάς Κύπρος Ένωσις», «Ελληνικός Στρατός στην Βόρειο Ήπειρο». Γεμάτος πάθος και ο χαιρετισμός του εκπροσώπου των εθνικιστών της Βορείου Ελλάδος, που κάλεσε όλους στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος.
 
Τις ομιλίες έκλεισε ο εκδότης της εφημερίδος Χρυσή Αυγή συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, που την ώρα που μιλούσε διεκοπτόταν συνεχώς από συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στο τέλος των ομιλιών έγινε προσκλητήριο νεκρών και για κάθε έναν από τους τρεις νεκρούς των Ιμίων άναψε μία δάδα.
 
Η πορεία ήταν συγκλονιστική. Η κορυφή της βρισκόταν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και το τέλος της στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Εκατοντάδες αναμμένες λαμπάδες κρατούσαν οι νέοι εθνικιστές και εθνικίστριες που συμβόλιζαν τις ψυχές των πεσόντων του έθνους. Τα τύμπανα μπροστά έδιναν τον ρυθμό ενώ ακριβώς από πίσω βρισκόντουσαν οι εθνικές σημαίες με το χρώμα του ουρανού και από πίσω τα μαυροκόκκινα λάβαρα των εθνικιστών. Η πορεία κατέληξε στο μνημείο των Ιμίων στην Πλατεία Ρηγίλλης όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.
 
Η συγκέντρωση και η πορεία του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2007 ήταν μια μεγάλη εθνικιστική νίκη, μια μεγάλη νίκη που επιβεβαιώνει το σύνθημα: «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ».
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 189 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.