Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Το πρόβλημα της μετανάστευσης στην Ελλάδα

Το ζήτημα της μετανάστευσης είναι ένα πρόβλημα παγκόσμιο. Είναι ένα σύγχρονο σχετικά φαινόμενο, το οποίο βρίσκεται σε έξαρση εδώ και δεκαετίες.

Οι παράγοντες που ωθούν κάποιον να μεταναστεύσει είναι πολλοί. Πέραν όμως των αιτιών που αναγκάζουν την περιπλάνηση του ανθρώπινου πληθυσμού από κράτη σε κράτη, η διαδικασία αυτή δημιουργεί ποικίλα προβλήματα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα (που δυστυχώς μετατρέπεται σε χώρο) η οποία ομολογουμένως ουδέποτε είχε εμπλακεί στις αιτίες που προκαλούν το φαινόμενο. Σήμερα φτάνουμε στο σημείο να αντικρίζουμε με τρόμο όσο και αγανάκτηση το ζοφερό μέλλον.
 
Στο παρόν κείμενο θα αναλύσουμε γιατί τελικά το πρόβλημα της μετανάστευσης στην Ελλάδα το θεωρούμε μείζον ζήτημα Εθνικής επιβίωσης, γιατί η πολιτεία αδρανεί, τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτή την κατάσταση και ποίοι με την στάση τους στηρίζουν το γεγονός. Η Ελλάδα όπως γνωρίζουμε είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία η οποία έχει μια συνέχεια από το παρελθόν ως τώρα. Σε αντίθεση με τα λεγόμενα κάποιον τυχάρπαστων, το Ελληνικό Γένος από τα αρχαία χρόνια είναι ένα, συνεχές και αναλλοίωτο. Έτσι λοιπόν εμείς οι Έλληνες με τον λαμπρό πολιτισμό μας, την τεράστια ιστορία μας και βεβαίως με την ιδιαίτερη Ελληνική ψυχοσύνθεσή μας, έχουμε αφήσει ανεξίτηλη τη στάμπα μας στο διάβα του Χρόνου. Στον Ελληνικό χώρο λοιπόν, άνθισε το λαμπρότερο κύτταρο του δυτικού κόσμου, κυρίως λόγω της σημαντικότατης γεωπολιτικής του θέσης, απασχολούσε την παγκόσμια πολιτικοστρατιωτική σκακιέρα. Αυτοκρατορίες μας επιτέθηκαν, άλλες μας κατέκτησαν είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε για μικρό, και άλλες χάραξαν με το χέρι μας την ταφόπλακά τους... Παρ' όλα αυτά εμείς κρατήσαμε ανέπαφα τα χαρακτηριστικά μας.
 
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης διατρέχουμε τον μεγαλύτερο κίνδυνο στην ιστορία μας. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς: Μα για ποιο λόγο θεωρείται ότι είναι πιο επικίνδυνο αίτιο καταστροφής (Εθνικής και κρατικής) η λαθρομετανάστευση από έναν πόλεμο; Πρέπει να καταλάβουμε ότι στον πόλεμο γνωρίζεις ποιός είναι ο εχθρός και είτε το θες, είτε όχι, όσο λιπόψυχος και αν είσαι αναγκάζεσαι να κρατήσεις το όπλο, γιατί ή τα εχθρικά πυρά θα σε θερίσουν ή η Πατρίδα σου θα σε θεωρήσει προδότη και θα δεχτείς τις συνέπειες. Η λαθρομετανάστευση είναι κάτι πιο ύπουλο. Οι συνέπειες της δεν είναι τόσο άμεσες και βεβαίως η προπαγάνδα υπέρ των ''δύστυχων αυτών ψυχών'' δημιουργεί ένα κλίμα συμπάθειας στον ομολογουμένως φιλότιμο Ελληνικό λαό, ο οποίος με την ανθρωπιά που τον διακρίνει παραμερίζει την καταστροφή και ανέχεται αυτήν την κατάσταση. Οι σκέψεις μας και οι προθέσεις μας παρεξηγούνται και σκοπίμως παραποιούνται. Λένε κάποιοι ανίδεοι: Και τι θα τους κάνουμε; Να τους σκοτώσουμε; Ουδέποτε είπαμε ότι ο θάνατος ή ο ξυλοδαρμός ενός μετανάστη θα φέρει την αλλαγή στην κατάσταση αλλά οπωσδήποτε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι. Δεν γίνεται την στιγμή που κάποιος παραβιάζει το παράθυρο του σπιτιού σου, κάνει κατάληψη στο σαλόνι σου και απαιτεί καθημερινά το φαγητό σου, να του προσφέρεις και λουλούδια! Πρέπει άμεσα και μεθοδικά να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα για να εξαφανιστεί.
 
Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης κρύβει πλήθος εγκλημάτων τα οποία είναι πασιφανή και δυστυχώς ο απλός κόσμος δεν τα διακρίνει. Πρέπει να πούμε ότι η διέλευση των συνόρων άνευ αδείας είναι μια παράνομη πράξη από μόνη της. Μην ξεχνάμε ότι ο μετανάστης που πράττει το αδίκημα τις περισσότερες φορές έχει ήδη πράξει σωρεία εγκλημάτων στην χώρα του (η οποία βιάζεται άρον άρον να τον ξεφορτωθεί). Οπότε μέχρι εδώ μπορούμε να καταλάβουμε το πλήθος των παρανομιών που τελούνται αλλά και το ποιόν των ιδίων των ατόμων. Πέραν όμως των κατά τ' άλλα ''συμπαθέστατων'' εγκληματιών που αποφασίζουν να διαβούν το κατώφλι του ''αμπελιού'' μας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας κολοσσιαίος μηχανισμός συνδεδεμένος με αυτήν την υπόθεση που γεννάει ασταμάτητα χρήματα. Ένα σωρό κακοποιοί βγάζουν το ψωμί τους από αυτήν την υπόθεση. Λαθρέμποροι (τούρκοι κυρίως), παραχαράκτες, λιμενικοί, κρατικοί υπάλληλοι. Όλοι βγάζουν το ''χαρτζιλίκι'' τους και είναι ευχαριστημένοι. Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες εναντίον κρατικών υπαλλήλων που συμμετέχουν στο έγκλημα.
 
Η Ελλάδα με την επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψε μαζί με τις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης ηθελημένα μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Ενώ εμείς παραλαμβάνουμε τους λαθρομετανάστες και δεν τους επιστρέφουμε στο κράτος απ’ όπου μας ήρθαν (Τουρκία) είμαστε αναγκασμένοι αν φύγουν από εμάς σε οποιοδήποτε κράτος της ΕΕ και αν πάνε να μας τους επιστρέψουν! Ας δούμε λοιπόν τις τραγικές συνέπειες αυτής της αρρωστημένης κατάστασης. Ο Ελληνικός πληθυσμός εντός των συνόρων δεν υπερβαίνει τα οχτώ εκατομμύρια. Για να διατηρηθεί αυτός ο ελάχιστος πληθυσμός ανθρώπων θα πρέπει σε κάθε οικογένεια να γεννιούνται από δύο παιδιά και πάνω. Δυστυχώς κυρίως λόγω του δυτικού προτύπου, οι μέλλουσες μητέρες προτιμούν να μην χαλάσουν τις σιλουέτες τους παρά να διατηρήσουν το είδος τους. Τα ζευγάρια δεν είναι διατεθειμένα σε καμία περίπτωση να μειώσουν ούτε στο ελάχιστο την ασυγκράτητη καταναλωτική τους δραστηριότητα, ούτε να στερηθούν ή να ταλαιπωρηθούν για χάρη ενός απογόνου. Η οικονομική κατάσταση και η ανέχεια επιδείνωσαν το κακό... Κάποιοι άνθρωποι που είχαν συνείδηση ή εν πάση περιπτώσει ήθελαν να γευτούν τη χαρά μιας ολοκληρωμένης οικογένειας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σηκώσουν τα βάρη ούτε καν των εξόδων του τοκετού. Για να μην αναφερθούμε για τους καινούργιους παρανοϊκούς νόμους που ξεπερνάν το όριο της ανωμαλίας και ουσιαστικά απαγορεύουν στους Έλληνες να γίνουν γονείς!
 
Έχουμε έναν Ελληνικό πληθυσμό που γερνάει και σταδιακά δίχως καμία άλλη παρέμβαση οδηγείται στον βιολογικό θάνατο. Με την επέλαση όλων αυτών των αλλοδαπών φανταστείτε τι γίνεται! Χάνεται κάθε ίχνος ελληνικότητας!
 
Αν περπατήσει κανείς σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές κυρίως των Αθηνών(πλατεία Αμερικής, πλατεία αγίου Παντελεήμονος κτλ), πολύ απλά θα παρατηρήσει ότι αυτοί οι δρόμοι δεν είναι Ελληνικοί. Δεν θα βρεθεί ούτε ένας Έλληνας περαστικός. Μαγαζιά με ξένες επιγραφές, περιφερόμενοι νέγροι και αλλόκοτοι διάλεκτοι συνθέτουν το σκηνικό. Η μπούρκα στις γυναίκες και η κελεμπία στους άνδρες, που οι παλιότεροι έβλεπαν στις ταινίες είναι η σημερινή καθημερινότητα. Τζαμιά ξεφυτρώνουν παντού, εκκλησίες κλείνουν ή μένουν άδειες, άνθρωποι στοιβαγμένοι κατά χιλιάδες στις πλατείες σέρνονται κατά γης για να προσκυνήσουν τον Αλλάχ.
 
Πιο ακραίες καταστάσεις για εμάς και απολύτως φυσιολογικές γι' αυτούς; Ολόκληρα παζάρια με πάγκους από σφαγμένα, γδαρμένα σκυλιά, κρεμασμένα σε τσιγκέλια με τα τομάρια να είναι εκτεθειμένα στις ορδές των εντόμων στο αιματοκυλισμένο οδόστρωμα. Καθώς περνά ο καιρός (αυτό κυρίως το παρατηρήσαμε μέχρι σήμερα στους αλβανούς μετανάστες και στους μετανάστες του ανατολικού μπλόκ, οι οποίοι είναι αρκετά χρόνια στην Πατρίδα μας) πραγματοποιούνται και οι μικτοί γάμοι. Αυτό είναι το τελικό στάδιο της φυλετικής μας καταστροφής.
Το αποτέλεσμα; Φωτογραφίες σαν κι αυτή με τον νεαρό νέγρο που φοράει την Εθνική μας φορεσιά (του τσολιά) και κουνάει την Ελληνική σημαία. Το συμπέρασμα είναι η τελική απώλεια της ταυτότητάς μας. Τα αποτελέσματα σε οικονομικό-κοινωνικό επίπεδο είναι πιο εμφανή και πιο άμεσα. Η ανεργία έφτασε στο 33%. Σχεδόν όλα τα χειρονακτικά επαγγέλματα πέρασαν στα χέρια των λαθρομεταναστών, το σύστημα ασφαλίσεων καταρρέει και όλοι αναρωτιούνται το γιατί. Η παράνομη εργασία βρίσκεται στο ζενίθ. Πλέον κανένας επιχειρηματίας δεν προτιμά Έλληνες υπαλλήλους αλλά ψάχνοντας την εύκολη λύση καταφεύγει σε λαθραίους, οι οποίοι εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να ασφαλιστούν και είναι ευχαριστημένοι με τα ψίχουλα που εισπράττουν αφού διαφορετικά θα πέθαιναν από πείνα. Έτσι προκύπτει ένα κοινωνικό κράτος διαλυμένο. Με ορδές Ελλήνων ανέργων και νεκρών ασφαλιστικών ταμείων. Με τη σειρά του, αυτό,  έχει σαν συνέπεια τον γενικότερο μαρασμό όλου του παραγωγικού και καταναλωτικού συστήματος. Ανεργία, ακρίβεια, κλείσιμο των επιχειρήσεων κι' άλλη ανεργία κι άλλη ανέχεια... Ένα ντόμινο το οποίο καταλήγει σε ένα και μόνο αποτέλεσμα: Την καταστροφή του Ελληνικού κράτους.
 
Η κυβέρνηση αντί να μαζέψει την κατάσταση για να αποφύγει τα χειρότερα, συνεχίζει το σατανικό έργο των προκατόχων της. Άξιοι προστάτες εγκληματιών όχι μόνο δεν τους απελαύνουν αλλά τους στηρίζουν και με διάφορα τρικ καταντούν να διαλύουν στρατόπεδα, μετατρέποντάς τα σε ξενοδοχεία για την διαμονή των λαθρομεταναστών. Ξεκινώντας νέο κύκλο ρατσιστικών διώξεων εναντίον των Ελλήνων, ο κος Δένδιας ιδρύει τμήματα-φαντάσματα, κατηγορεί και οδηγεί μαχόμενους Έλληνες στη φυλακή...
 
Το όργιο εγκληματικότητας που περιλαμβάνει όλες τις μορφές εγκλήματος. Εμπόριο ναρκωτικών στη μέση της Αθήνας χωρίς κανέναν ενδοιασμό, εκδιδόμενες γυναίκες περιδιαβαίνουν στα στενά χωρίς ίχνος ντροπής, εισβολές σε σπίτια οικογενειών με αυτόματα στο χέρι, επιθέσεις ξυλοδαρμών σε συνταξιούχους. Το όργιο συντελείται με τους Έλληνες θύματα και θεατές να κλείνονται τις νυχτερινές ώρες στα σπίτια τους προσευχόμενοι μην δεχτούν κάποια εισβολή. Βεβαίως αυτό δεν ισχύει για τα βόρεια προάστια που είναι καλά φυλαγμένα και των οποίων οι κάτοικοι τους, μέσα στην ανεμελιά που επιφυλάσσει η ασφάλεια και η οικονομική ευμάρεια, κρίνοντας αφ' υψηλού είναι οι μεγαλύτεροι προστάτες αυτών των αλλοδαπών υπανθρώπων. 
 
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε την διαιώνιση αυτής της κατάστασης με την σιωπή μας, σε πολύ λίγο καιρό θα είμαστε μια ασήμαντη μειοψηφία και θα διωκόμαστε μαζικά στην ίδια μας την χώρα. Το βρώμικο κατεστημένο στρουθοκαμηλίζει παίρνοντας εντολές από κέντρα αποφάσεων του εξωτερικού και σαν σύγχρονοι ραγιάδες οι πολιτικοί σκύβουν το κεφάλι. Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες και κλείσιμο των συνόρων, αυτή είναι η λύση για μια Ελλάδα καθαρή, μια Ελλάδα που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Ελευθερία" του Mircea Eliade Επαναστάτης με αιτία »

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 258 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.