Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ο Ελληνισμός στο στόχαστρο των παγκόσμιων εξουσιαστών

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Κύπρο, δεν είναι παρά το εναρκτήριο λάκτισμα για τα όσα χειρότερα δεινά πρόκειται να ακολουθήσουν τον Ελληνισμό. Όταν επί τόσα χρόνια ,οι Τούρκοι κατέχουν τη Γη σου έχοντας σφάξει με τον πιο ατιμωτικό τρόπο τους αδερφούς σου και ΤΩΡΑ να πονούμε το Νησί γιατί δεν υπάρχουν χρήματα;  απόλυτα λογικό να θέλουν να αρπάξουν και την υπόλοιπη Γη που δεν άρπαξαν το '74. Μόνο που τώρα δεν το πράττουν οι Τούρκοι αλλά οι φυσικοί σύμμαχοί τους Αμερικανοσιωνιστές μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικα που ελέγχουν απόλυτα! Η επίσκεψη του κατ' όνομα πλανητάρχη-προέδρου των ΗΠΑ στο Ισραήλ καθώς και το "συγγνώμη" του Ισραήλ αποδεικνύουν την ανίερη συμμαχία των μεγαλύτερων εξωτερικών εχθρών των Ελλήνων: Νέα Υόρκη-Ιερουσαλήμ-Άγκυρα. Εβραίων και Τούρκων. Θέση του Λαϊκού Συνδέσμου όταν όλοι τα πατριωτικά αναχώματα διέδιδαν πως οι Εβραίοι έγιναν εχθροί των Τούρκων και να στραφούμε σ' αυτούς για βοήθεια...

Πρόκειται για δημοσιογραφική αλητεία και πολιτική εκμετάλλευση! Θέλουν οι κυβερνώντες να δείξουν στον Ελληνικό Λαό από τί τους έσωσε για να σκύβει το κεφάλι πιο εύκολα! Δε θα είχαμε βενζίνη αν εξαιρέσεις πως οι περισσότεροι Έλληνες έχουν παραδώσει πινακίδες και οι υπόλοιποι δεν το χρησιμοποιούν λόγω του κόστους της βενζίνης ούτε και για τις καθημερινές τους ανάγκες πχ μεταφορά στη δουλειά τους. Δε θα είχαμε φάρμακα λες και τώρα τα γενόσημα είναι η σωτηρία μας ή το κόστος ή ακόμα χειρότερα όταν έχεις μείνει ανασφάλιστος γιατί θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε "μαύρη" εργασία άρα χωρίς ασφάλιση και την ανεργία. Όσο για την τροφή ας μη μιλάμε καλύτερα όταν λυποθυμούν νεαρά ελληνόπουλα στα σχολεία λόγω ασιτίας.
 
 
Έπειτα, οι ιθύνοντες μεγαλοτραπεζίτες της Κύπρου, με τις υπέρογκες μηνιαίες αποδοχές τους ούτε θα περαστούν από δίκη ούτε θα πειραχτεί ο χρηματικός θησαυρός τους που συσσώρευσαν και ασφάλισαν "τζογάροντας" χρήματα που δεν τους άνηκαν. Αστρονομικά ποσά που μετέφεραν σε φορολογικούς παραδείσους γνωρίζοντας πως δεν μπορούν να τα αποθηκεύσουν στην Κύπρο γιατί είχαν μυηθεί στη συνωμοσία Αποδέχτηκαν και αποτέλεσαν τον εκτελεστικό ρόλο, τον εκτελεστή των Ελλήνων της Κύπρου προκειμένου να Υποταγούν στους Παγκόσμιους Τοκογλύφους. Τους Παγκόσμιους  Εξουσιαστές που έχοντας τους Έλληνες εξαθλιωμένους είναι πολύ πιο εύκολα να τους επιβληθούν και να αρπάξουν τον πλούτο της Ιερής Ελληνικής Γης για να βγάλουν χρήματα βιάζοντάς την.
 
Τέλος, το γεγονός ότι άρπαξαν τα χρήματα ακόμα και από αποταμιεύσεις καταρρέει ακόμα ένα Μύθο των Φιλελεύθερων Πολιτικών, εκφραστών του Καπιταλισμού. Της ιδιωτικής περιουσίας. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ πλέον πως αυτό δεν ήταν παρά μία κίβδηλη διαφορά μεταξύ καπιταλισμού και μαρξισμού και πως τα δύο πολιτικά συστήματα δεν αποτελούν παρά τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο Καπιταλισμός δεν είναι παρά ένα εργαλείο για τη συσσώρευση όλων των χρημάτων στα χέρια των "περιούσιων" και τον ορισμό όλων των τραπεζών στην Παγκόσμια Τράπεζα. 
 
 
Η Μόνη Σωτηρία για τους Έλληνες είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δικαιώνεται, και δυστυχώς δικαιώνεται πικρά με τις ξεκάθαρες θέσεις και τους Αγώνες του. Τους Αγώνες για να διατηρήσει ο Ελληνισμός την Υπερηφάνεια, την Περιουσία του: Πνευματική και Υλική και τη Βιολογική του Συνέχεια.
 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ 
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.