Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Επιχείρηση Ψυχολογικού Πολέμου

Οι τελευταίες δραματικές οικονομικές εξελίξεις στη μαρτυρική Μεγαλόνησο, καταδεικνύουν με τον χαρακτηριστικότερο δυνατό τρόπο το μέγεθος της ανηθικότητας και το στυγνό κι αδίστακτο πρόσωπο όχι τόσο των «ευρωπαίων» ανδρείκελων του σιωνισμού, όσο των πολιτικών ηγεσιών Ελλάδος και Κύπρου. Το οργανωμένο σχέδιο της παράδοσης της Κύπρου στα νύχια των αιμοδιψών γερακιών της Τρόικας, δεν αποτελεί παρά μέρος ενός μεγαλύτερου εγχειρήματος ψυχολογικού πολέμου στον Ελληνισμό.

 
Τα «ελληνικά» μέσα μαζικής εξαπάτησης συμμετείχαν στην όλη επιχείρηση, διαδραματίζοντας μάλιστα πρωτεύοντα ρόλο. Το αρχικό «Όχι» της κυπριακής Βουλής, ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού, τόσο στην Κύπρο όσο και στην ελλαδική μητρόπολη. Παρά την κορύφωση της εθνικής υπερηφάνειας από την επιδειχθείσα θέληση ενός Λαού να μην υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των τοκογλύφων, δημοσιογραφικοί και πολιτικοί παράγοντες του Καθεστώτος άρχισαν να διαμορφώνουν το κλίμα, ώστε να δράσει αποτελεσματικά η εχθρική ψυχολογική επιχείρηση.
 
Είναι σήμερα προφανές, οτι κυπριακή και ελληνική πολιτική ηγεσία συνεργάστηκαν από κοινού με τους ευρωπαίους «εταίρους» προκειμένου να τρομοκρατήσουν ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Λαό. Την απόρριψη του αρχικού σχεδίου της ευρωσιωνιστικής συμμορίας, ακολούθησε ο έντονος προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι «σοφοί» του Ελλαδικού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος άρχισαν να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον όχι μόνο της κυπριακής οικονομίας, αλλά και της εν γένει ύπαρξής της ως ανεξάρτητο Κράτος. Την ίδια εκείνη στιγμή, ειδήσεις άρχισαν να διασπείρονται σχετικά με την πρόθεση της Τουρκίας να αποτρέψει την οποιαδήποτε μελλοντική εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, από την Κυπριακή Δημοκρατία. Ελληνική και ευρωπαϊκή αντίδραση καμία, απόδειξη ότι όλο το σενάριο ήταν εξ' αρχής σχεδιασμένο.
 
Μόλις μια εβδομάδα μετά, και κατόπιν δήθεν δραματικών διαβουλεύσεων κατά τις οποίες η Κύπρος δεν υπήρξε παρά ο σάκος του μποξ για τους σιωνιστές Βερολίνου και Βρυξελλών και αφού οι τράπεζες εξαφανίστηκαν από την οικονομική ζωή του νησιού, η κυπριακή πολιτική ηγεσία αποδέχεται τελικώς τις νέες προτάσεις της Τρόικας, προκειμένου να «σώσει» τον κυπριακό λαό. Τις νέες προτάσεις οι οποίες είναι κατά πολύ σκληρότερες των πρώτων, οι οποίες είχαν απορριφθεί. Επιπλέον, ενώ τις πρώτες προτάσεις τις είχε απορρίψει η Βουλή της Μεγαλονήσου, τις δεύτερες τις αποδέχτηκε η κυβέρνηση σε μια προδοτική συμφωνία, η οποία δεν απαιτεί καν την επικύρωση της Βουλής!
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μεταξύ Λευκωσίας και Βρυξελλών, η ελληνική κυβέρνηση τηρεί σιγήν ιχθύος. Στην πραγματικότητα, μια σιωπή ένοχη και αδιάψευστο τεκμήριο της συνδρομής της στον ψυχολογικό πόλεμο εις βάρος του Ελληνισμού. Ενόσω η κυβέρνηση Αναστασιάδη διαπραγματεύεται «σκληρά» με τους τάχα εταίρους, η κυβέρνηση των Αθηνών αναμένει με σαρδόνιο, χαιρέκακο χαμόγελο την τελευταία πράξη του δράματος. Η επαίσχυντη συμφωνία του δεξιού Αναστασιάδη( ο οποίος είχε σπεύσει το έτος 2004 να αποδεχτεί το σχέδιο Ανάν) με την τοκογλυφική κάστα Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαϊκής Ένωσης, έδωσε στην προδοτική συγκυβέρνηση της Ελλάδος να ξεκινήσει την ύστατη φάση της επιχείρησης. Και μέσα από τους πολιτικούς τους τάφους, στους οποίους τους έχει θάψει ο Ελληνικός Λαός, βγήκαν τα φαντάσματα των μνημονίων να διαλαλήσουν το δηλητήριό τους: «είδατε πόσο σωστά πράξαμε εμείς, υπογράφοντας και επικυρώνοντας στο πρόσφατο παρελθόν τις απαιτήσεις της Τρόικας»;
 
Το ηθικό δίδαγμα αυτής της τεράστιας ψυχολογικής επιχείρησης η οποία είχε στόχο τον εκφοβισμό στα όρια της τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού, σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι ένα: προτού γυρέψουμε την τελική αναμέτρηση με τις μαριονέτες του σιωνισμού εντός των διεθνών οργανισμών και των ξένων εθνών, έχουμε ιερό καθήκον να αφαιρέσουμε το καρκίνωμα από το δικό μας εθνικό οργανισμό. Με απλά λόγια απαιτείται η εκρίζωση και εξαφάνιση πρωτίστως του εσωτερικού εχθρού, φιλελεύθερου και μαρξιστικού, ώστε να είναι το Ελληνικό Έθνος σε θέση να αγωνιστεί για την επίτευξη του ιστορικού του πεπρωμένου. Και για όσους δε το αντιλήφθηκαν, η διαταγή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, παραμένει διαχρονική και διαλύει κάθε παρανόηση και αμφιβολία: Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.