Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019

Ενημερωτική Δράση: «Ελληνική Αυγή» για την Καλλιθέα.

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας Τρύφων Μπουγάς, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα», ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους της πόλης, περιδιαβαίνοντας όλους τους πολυσύχναστους δρόμους και τις πλατείες.

Το παρόν, ωστόσο, έδωσε και κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας, το οποίο και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον ιερό αγώνα για την ελευθερία του Έθνους και της Πατρίδας μας από τους ανθέλληνες και τους εθνικούς μειοδότες.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες έντυπα ενημερωτικού υλικού του Κινήματος, ενώ ξεκάθαρο έγινε το στρατηγικό μας σχέδιο για την πόλη, με κεντρικά συνθήματα: «Καλλιθέα Ασφαλής - Ελληνική» και «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια». Η αποδοχή του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά εξόχως θερμή και ενθαρρυντική. Η ταύτιση Ελληνισμού και Λαϊκού Εθνικισμού διαχέεται παντού.

Η Ελληνική Αυγή της Καλλιθέας θα ανατείλει, φέρνοντας τους πόθους και τις αποφάσεις της πόλης μας στα χέρια του δικού της λαού. Η Καλλιθέα θα παραμείνει ελληνική, ασφαλής και παραγωγική. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που το αποφάσισε ο λαός, ενθαρρύνοντας μας να συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία της Νίκης. Και έτσι θα γίνει σε όλη την Ελλάδα!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.