Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Η πόλη μας ανήκει!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κόντρα στην φίμωση που επιχειρεί να επιβάλλει το ξενόδουλο καθεστώς στο Εθνικιστικό Κίνημα και ενάντια στις αισχρές και ανθελληνικές του πρακτικές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δηλώνουν πως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Σε όλα αυτά τα γραφικά ανθρωπάκια που νομίζουν ότι επειδή ανήκουν στο προσκυνημένο σύστημα μπορούν να λένε και να κάνουν ότι ανοησία τους επιτρέπει η νοσηρή τους ψυχοσύνθεση, τους διατρανώνουμε ότι αηδία και αποστροφή μόνο αυτοί μας προκαλούν.

Εμείς, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους ανεχτούμε, για αυτό και συνεχίζουμε να δίνουμε τον Αγώνα μας με κάθε τρόπο και κόστος, μέχρι να αφυπνιστεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός και να τους στείλει ξανά εκεί που τους αρμόζει, στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.

Έτσι, το Σάββατο, πλήθος Συναγωνιστών, με αιχμή του δόρατος το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος, πραγματοποιήσαμε από κοινού δράση ενημερωτικού περιεχομένου στους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιθέας, όπου διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», καθώς και άλλο έντυπο υλικό. Χιλιάδες φέιγ βολάν γέμισαν κάθε γωνιά και πλατεία της περιοχής, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση, ότι αυτές οι γειτονιές ανήκουν στους Έλληνες.

«Η Καλλιθέα είναι Εθνικιστική – Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή»

Και ενώ η ατμόσφαιρα τρανταζόταν συθέμελα από τα συνθήματα μας, πλήθος κόσμου που έτυχε να μας συναντήσει, διερχόμενοι οδηγοί, καθώς και άλλοι κάτοικοι, ακόμα και από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, μας συγχαίρανε για την τόλμη και το θάρρος μας να βροντοφωνάζουμε την Αλήθεια δίχως φόβο, σε μια εποχή που κυριαρχεί η δειλία, η ηττοπάθεια και η ανηθικότητα. 

«Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική - Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη»

«Δεν ήταν ένας ξένος, ήταν αδερφός, Κώστας Κατσίφας για πάντα ζωντανός»

Ένα να ξέρουν όσοι έβλαψαν ή επιβουλεύονται την Πατρίδα και το Έθνος μας. Η σημερινή εικόνα, είναι απλά ένα δείγμα από αυτό που πολύ σύντομα θα βλέπουν παντού. Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να παραμένουμε Πιστοί και Αμετανόητοι μέχρι την τελική Νίκη!