Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Δυναμική δράση του Μετώπου Νεολαίας - «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Σε μια εποχή που η μικροαστική αντίληψη του συμβιβασμού και της απάθειας τείνει να γίνει συνήθεια, καλλιεργώντας στον λαό μας την υποταγή και την δουλοπρέπεια, κάποιοι αντιστέκονται σθεναρά, αφυπνίζοντας κοιμώμενες συνειδήσεις.

Μόνοι εναντίον όλων, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μάχονται για τα δίκαια και τις αξίες του Έθνους και της Πατρίδας μας. Με αιχμή του δόρατος την ελληνική νεολαία, διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι στον μεγάλο και ιερό Εθνικό Αγώνα δεν χωράνε ούτε εκπτώσεις, ούτε ντροπιαστικοί συμβιβασμοί.

Έτσι, το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικιστικού Κινήματος έδωσε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα στο ανθελληνικό και ξενόδουλο κατεστημένο, ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Με σημείο συνάντησης το άγαλμα του μεγάλου Ήρωα και Πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα Παύλου Μελά στο Κεφαλάρι, οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής βροντοφώναξαν ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Με αυτή την συμβολική κίνηση αποτίσαμε, για μια ακόμη φορά, τον ελάχιστο φόρο Τιμής στον φλογερό πατριώτη μαχητή, του οποίου ο ανυπέρβλητος αγώνας αποτέλεσε την σπίθα που οδήγησε στην απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θράκης, στον δρόμο του Ελληνισμού για την Μεγάλη Ιδέα.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Κηφισιάς, με την ατμόσφαιρα να τραντάζεται από τα εθνικιστικά συνθήματα και την δυναμική παρουσία της αγέρωχης Ελληνικής Νεολαίας, ενώ οι δρόμοι όλης της περιοχής γέμισαν με φέιγ βολάν, για να θυμίζουν σε κάθε δειλό και προσκυνημένο ότι θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Το Μέτωπο Νεολαίας, με πίστη φλογερή και ατσαλένια θέληση, θα συνεχίσει τον Αγώνα του, για να πέσει η κυβέρνηση των αριστερών και δεξιών προδοτών της Μακεδονίας μας. Είμαστε οι Μακεδονομάχοι του σήμερα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.