Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τιμώντας τους Αθάνατους Πεσόντες των Θερμοπυλών.

Το Εθνικιστικό Κίνημα, ως πιστός θεματοφύλακας των αρχέγονων ιδανικών της Φυλής και ως μοναδικός τιμητής των Αθάνατων Ηρωικών Πεσόντων του Έθνους μας, παρευρέθη και φέτος στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, πραγματοποιώντας μια σεπτή τελετή Τιμής και Μνήμης για τους ηρωικούς πολεμιστές που έκαναν με την τόλμη και την αυτοθυσία τους τα πολυεθνικά, βαρβαρικά στίφη του Πέρση βασιλιά να υποκλιθούν μπροστά στο μεγαλείο Ελληνικής Πολεμικής Αρετής.

Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, από όλες τις γωνιές της πατρίδας μας, ανταποκρίθηκαν στο αρχέγονο προγονικό κάλεσμα και βρέθηκαν κοντά μας, στο καθαγιασμένο, από το αίμα των ανδρείων πολεμιστών, πεδίο.

Σε μια ιερή μυσταγωγία, κάτω από την σκιά του Αγάλματος του μεγάλου Σπαρτιάτη Βασιλιά, ύψωσαν για ακόμη μια φορά το Γαλανόλευκο Σύμβολο του Έθνους και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της Αιώνιας Ιδέας μας, που έστεκαν αγέρωχα για να τιμήσουν τους πλέον γενναίους των γενναίων! Τους τριακόσιους Σπαρτιάτες του βασιλιά Λεωνίδα και τους επτακόσιους Θεσπιείς του Δημόφιλου. Τους Μεγάλους αυτούς Νεκρούς, που έγραψαν με Αίμα και Φωτιά χρυσές σελίδες δόξης, αλλάζοντας τον ρου της Ιστορίας.

Στην πρώτη γραμμή, για ακόμη μια φορά, το Μέτωπο Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον Εθνικό Αγώνα. Με πίστη φλογερή και απαρέγκλιτη αφοσίωση στο πρόσταγμα των ένδοξων προγόνων μας, ανανεώσαμε τον Όρκο στην Αρχέγονη Ιδέα μας, για αιώνια Πίστη και Ασυμβίβαστο Αγώνα. Έναν όρκο Αίματος και Τιμής. Τιμούμε τους ηρωικούς προγόνους μας, αλλά δεν λησμονούμε ποτέ τους κάθε είδους «Εφιάλτες» και «Μηδίσαντες».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Συναγωνιστή Ευάγγελο Καρακώστα στο βήμα, ο οποίος επεσήμανε ότι σεαντίθεση με την πολιτεία της ιστορικής λήθης και του ανθελληνισμού, που φροντίζει να λησμονεί τους Μεγάλους Άνδρες της ιστορίας μας, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν παραχωρούν «γη και ύδωρ». Αντιθέτως, διατηρούν άσβεστη και δυνατή της φλόγα της ιστορικής μνήμης, τιμώντας όσους μαχόμενοι για τα ιδανικά τους έγιναν συνώνυμο της ανδρείας.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας, ο οποίος κάνοντας μια σύγκριση ανάμεσα στον αιώνιο Ελληνισμό της Αρετής, της Ανδρείας και του Πολιτισμού και στο σύγχρονο δουλοπρεπές και παρηκμασμένο κατεστημένο, τόνισε ότι το Εθνικιστικό Κίνημα έχει βαθύτατη συνείδηση της ιστορικής ευθύνης που φέρει, τόσο απέναντι στους Μεγάλους Νεκρούς του Έθνους μας, όσο και στις μελλούμενες γενεές, που κάποια στιγμή θα έρθουν για να κρίνουν το πέρασμα μας από την ζωή αυτή. Παράλληλα, αναφερόμενος στην διαχρονική και αναλλοίωτη σημασία της μάχης των Θερμοπυλών, διατράνωσε ότι κάθε πραγματικός εθνικιστής δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί ευλαβικά ενώπιον αυτού του μεγαλείου τόλμης και αυταπάρνησης, καθώς ο Βασιλιάς Λεωνίδας και οι εκλεκτοί άνδρες του είχαν μονάχα δυο επιλογές: Ή να νικήσουν ή να πεθάνουν!

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής παρέθεσε με εξαιρετική γλαφυρότητα το χρονικό της μεγάλης μάχης εκείνο το αιματοβαμμένο θέρος του 480 π.Χ., δίνοντας σάρκα και οστά στην εποποιία των Ηρώων των Θερμοπυλών, οι οποίοι αν και γνώριζαν εκ των προτέρων ότι οδηγούνταν στον θάνατο, προτίμησαν την διαφύλαξη της Τιμής και της Υπερηφάνειας τους. Αυτό το λαμπρό παράδειγμα ακολουθεί και σήμερα η Χρυσή Αυγή, προτιμώντας τον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα, αντί της προδοσίας και της υποταγής.

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, καταχειροκροτούμενο στο βήμα, να συγχαίρει από καρδιάς άπαντες τους παρευρισκομένους, που με την παρουσία τους στα αιματοποτισμένα αυτά χώματα αναβιώνουν το πνεύμα των Θερμοπυλών, την στιγμή που οι ανδρείοι υπερασπιστές τους μας συντροφεύουν από τα Ηλύσια Πεδία. Έπειτα, διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει. Η Χρυσή Αυγή είναι Ιδέα, είναι η ίδια η Ελλάδα! Και εμείς είμαστε Εθνικιστές, γιατί είμαστε γνήσιοι επαναστάτες, γιατί παραμένουμε ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει το ανθελληνικό κατεστημένο για την στάση του απέναντι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, τονίζοντας ότι μονάχα η Χρυσή Αυγή μάχεται σθεναρά και με κάθε μέσο ενάντια στην εγκληματική αυτή προδοσία.

Κλείνοντας, ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος διατράνωσε ότι αποτελεί ιερό χρέος όλων μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδας μας, ενάντια στους αμέτρητους προδότες και εθνομηδενιστές, να φυλάξουμε Θερμοπύλες μέχρις εσχάτων, τιμώντας την θυσία όλων εκείνων που έπεσαν μαχόμενοι για την Γη αυτή, όπως οι αμέτρητοι ένδοξοι προγονοί μας, οι Ήρωες των Ιμίων και φυσικά τα Αθάνατα Αδέρφια μας Γιώργος και Μάνος, που δολοφονήθηκαν άνανδρα, από τις σφαίρες του κόκκινου παρακράτους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται: Άπαντες σε στάση προσοχής, με στεντόρεια φωνή που έφτανε μέχρι τον έναστρο, νυχτερινό ουρανό, απήγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, ορκιζόμενοι αιώνια Πίστη στον Αγώνα και στην Ιδέα μας.

Η ιαχή «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» τράνταξε την ατμόσφαιρα. Το παρόν συνάντησε το προγονικό πεπρωμένο. Για μια στιγμή μονάχα, νοερά, Ζωντανοί και Νεκροί γίνονται ΕΝΑ.

Το αιμάτινο, προγονικό ποτάμι που συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον μας, φέρει τον αρχέγονο Κώδικα που διαπνέει την σκέψη και την δράση των σημερινών αγωνιστών της Χρυσής Αυγής!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.