Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018

Εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου συνδύασε για μία ακόμη φορά τη ψυχαγωγία και την άσκηση του νου και του σώματος. Πιο συγκεκριμένα η Νεολαία του Κινήματός μας επισκέφθηκε αρχικά λημέρια και ανδριάντες της ΕΟΚΑ που βρίσκονται στα Σπήλια, αποκαθιστώντας μάλιστα και τη φθαρμένη σημαία που βρισκόταν στο χώρο.

Αμέσως μετά τα στελέχη μας πραγματοποίησαν πεζοπορία σε μία όμορφη τοποθεσία της Κυπερούντας όπου διεξήγαγαν ορειβασία και άλλα παιχνίδια σε θεματικό πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή.

Το Κίνημά μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη γνωριμία των νέων με άγνωστες τοποθεσίες της Πατρίδας μας, ιδιαίτερα αυτές που έχουν ιστορικό χαρακτήρα και αυτό θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη συχνότητα την επόμενη περίοδο!

Ιχνηλατώντας τους Αγωνιστές της Πατρίδας μας, παίρνουμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε τον δικό μας Αγώνα για απελευθέρωση της Κύπρου μας!

Ψηλά το λάβαρο του Κινήματος!

Η Σημαία του ΕΛΑΜ εκεί που οφείλει να είναι. Στην Κορυφή!

 

http://elamcy.com

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.