Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Συνδικα-ληστές βεβήλωσαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Συνδικα-ληστές βεβήλωσαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το οποίο βρίσκεται κάτω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων και  φυλάσσεται τιμητικά επί εικοσιτετραώρου βάσεως από τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς, είναι ένα ταφικό μνημείο για τους αφανείς πεσόντες των πολεμικών αγώνων του Έθνους.

Το Μνημείο αποτελείται από ένα γλυπτό που παριστάνει την ξαπλωμένη γυμνή ανδρική μορφή ενός νεκρού πολεμιστή, ο οποίος στο αριστερό χέρι κρατάει μία κυκλική ασπίδα, ενώ στο κεφάλι φοράει αρχαίο κράνος. Στο κενοτάφιο είναι χαραγμένα, κατά ενότητες, τα ονόματα των τόπων όπου ο Ελληνικός Στρατός έδωσε πολύνεκρες μάχες, όπως αυτές του Α' & Β΄ Βαλκανικού Πολέμου, της Μικρασιατικής Εκστρατείας, του Α΄& Β` Παγκοσμίου Πολέμου, των επιχειρήσεων στη Ρωσία και την Κορέα, καθώς και της Κύπρου.

Προ ολίγων ημερών, το Μνημείο βεβηλώθηκε, αλλά αυτή τη φορά όχι μέσω κάποιας εμπρηστικής επίθεσης ανθελλήνων αναρχοκομμουνιστών. Σε πορεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι συνδικαλιστές πέταξαν λιγνίτη μπροστά στο μνημείο, ενώ ένας εξ’ αυτών πατούσε με το πόδι του επάνω στο κενοτάφιο, παίζοντας αμέριμνος με το κομπολόι που είχε στα χέρια του.

Εν ολίγοις, ένας από τους βολεμένους κατά «τα χρυσά χρόνια» του ΠΑΣΟΚ, προσβάλει τη μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Είναι προφανές πως δεν είναι η οικονομική κρίση το μείζον πρόβλημα της χώρας. Η κρίση των Αξιών είναι εκείνη που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας. Μία κρίση που θα αντιμετωπιστεί μόνο όταν την χώρα πάψουν να την κυβερνούν ανθέλληνες και προδότες. Είθε σύντομα να ξημερώσει μία Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό…

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.