Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου αποδείχθηκαν ροζ

Οι κόκκινες  γραμμές του Καμμένου αποδείχθηκαν ροζ

 

Ο ανεκδιήγητος Πάνος Κάμμενος, για ακόμη μία φορά, φρόντισε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό που του προσδίδει το επίθετό του. Αυτός ο πολιτικάντης, που παριστάνει ανεπιτυχώς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ξεπέρασε κάθε όριο.

Στο παρελθόν μιλούσε για κόκκινες γραμμές εις ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα στη συγκυβέρνησή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, και εν τέλει αποδείχτηκε χειρότερος και από εκείνους. Έχοντας υποταχθεί πλήρως στους διεθνείς τοκογλύφους ψηφίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και με τα δύο χέρια, οικειοθελώς έγινε και παλλακίδα του σουλτάνου Ερντογάν.

Τη στιγμή που κάποια Ελληνόπουλα-ακρίτες πήραν την πρωτοβουλία για να πράξουν αυτό που έπρεπε το ίδιο το κράτος να είχε κάνει, και να τοποθετήσουν την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος» τιμώντας τη μνήμη του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο Καμμένος αντέδρασε θεωρώντας την κίνηση αυτή προκλητική προς την Τουρκία, προσθέτοντας πως όποιος  προβαίνει σε τέτοιες πράξεις  θα πρέπει να είναι και σε θέση να υπερασπιστεί την σημαία ακόμη και με την ίδια του τη ζωή.

Και τι θα πρέπει να κάνει αυτός που αναλαμβάνει μία καίρια θέση στη διακυβέρνηση της χώρας, την οποία όχι μόνο δεν υπερασπίζεται, αλλά και την προδίδει; Δεν δεχόμαστε λοιπόν υποδείξεις από τους προδότες! Τιμή σε εκείνους που υψώνουν την  γαλανόλευκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδος!

 

 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 40 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.