Τρίτη, 03 Απριλίου 2018

Στο περιοδικό που κυκλοφορεί: Η συνέντευξη της ιταλικής εθνικιστικής μπάντας (SPQR)

Με το σύνθημα «Είμαστε το φώς που διαλύει την νύκτα και η αιώνια υπόσχεση που αντηχεί στον ουρανό», οι  Ιταλοί συναγωνιστές ξεκινούν την συνέντευξη τους. Στο 2ο τεύχος του περιοδικού «Αντεπίθεση» που κυκλοφορεί, παρουσιάζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο η κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ιταλία (η οποία καθόλου δεν διαφέρει με την δική μας) από τους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής στην Ρώμη, συναγωνιστές της Casapound.

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Ιταλία υπάρχει ένα γερασμένο  πολιτικό σύστημα, το οποίο τρέφεται με ψεύδη και υποσχέσεις που εξαπολύει προς τα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Παράλληλα, πολεμά τους αγνούς αγωνιστές του λαού, οι οποίοι προσπαθούν να τους αφυπνίσουν. Στην συνέχεια της συνέντευξης επιχειρείται μια σύντομη σύνδεση του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού ως στοιχείο του καθαρού ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Καταλήγοντας, οι συναγωνιστές προτείνουν ως  λύση την επιστροφή στις πατροπαράδοτες αξίες, οι οποίες μπορούν με σύγχρονες καινοτομίες να οικοδομήσουν την Ευρώπη των Εθνών.

Αξίζει να προμηθευτείς το περιοδικό της εθνικιστικής νεολαίας της Ελλάδας, την φωνή των ανιδιοτελών μαχητών αυτού του τόπου, διότι η φωνή των προγόνων μας είμαστε εμείς και αυτή την φωνή την διαδίδουμε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό!

 

Απόκτησε το από εδώ.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 283 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.