Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018

«ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!» - «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!»

«ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!»- «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!»

 

31 Ιανουαρίου 1996…. Ήταν εκείνη η αποφράδα ημέρα, που η Μητέρα Πατρίδα θρήνησε τρία ακόμα γενναία τέκνα της: τον αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό. Τρεις ανδρείους Έλληνες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν από τις ριπές του προαιώνιου εχθρού υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία. Θυσιάστηκαν με φρόνημα υψηλό και θάρρος απαράμιλλο σε μια «αποστολή θανάτου», για να κρατήσουν αγέρωχη την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους.

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018… Είκοσι δύο έτη αργότερα, από τότε που χάραξαν τον δρόμο εκείνοι οι «ελάχιστοι θαρραλέοι με τα μαύρα», οι οποίοι ως μοναδικοί θεματοφύλακες της εθνικής μνήμης, είχαν την τόλμη να αντιδράσουν στην τεράστια εκείνη εθνική προδοσία.   

Μέσα στην κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, παρά τις αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών αλητών και τους κλειστούς δρόμους για να εμποδιστεί η προσέλευση του κόσμου, ο εθνικιστικός χείμαρρος κατακλύζει ξανά την καρδιά της πρωτεύουσας, για να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο Τιμής στους τρεις Ήρωες. Για μια ακόμη φορά, χιλιάδες Εθνικιστές από κάθε άκρη της ελληνικής επικράτειας ανταποκρίθηκαν στο εθνικό προσκλητήριο, ως όφειλαν, διαμηνύοντας σε κάθε προδότη, δειλό και προσκυνημένο ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Μια ξεκάθαρη πράξη Εθνικής Αντίστασης, σε καιρούς χαλεπούς, σε μια εποχή παραλογισμού και προδοσίας. Το Γαλανόλευκο σύμβολο του Έθνους και το Μαυροκόκκινο Λάβαρο υψώνονται επιβλητικά στον νυχτερινό ουρανό. Οι όρκοι Τιμής και Πίστης ανανεώνονται…

Εντούτοις, το μήνυμα της παρούσας συγκέντρωσης ήταν διττό αυτή την φορά, καθώς άπαντες διατράνωσαν με στεντόρεια φωνή απέναντι στο ανθελληνικό και ξενοκίνητο καθεστώς ότι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!». Βροντερή και ξεκάθαρη, λοιπόν, για μια ακόμη φορά η απάντηση κάθε εθνικιστή, που σιγοκαίει μέσα του η φλόγα της Ελληνικής Υπερηφάνειας.

Ο κύκλος των ομιλιών άνοιξε τον με τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα στο βήμα, ο οποίος τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες αποτελούν τους μοναδικούς γνήσιους υπερασπιστές της Πατρίδας και της Ιστορίας μας, καθώς ποτέ δεν κάνουν εκπτώσεις στις ιδέες και στα ιδανικά τους. Αντιθέτως, μάχονται σθεναρά και με κάθε τίμημα, δίχως να λησμονούν στιγμή όσους ποταπούς τόλμησαν να ατιμάσουν και να προδώσουν την πατρίδα και το έθνος μας.

Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στον Συναγωνιστή Κασιδιάρη Ηλία, ο οποίος παρέθεσε λεπτομερώς τα τραγικά γεγονότα της ζοφερής εκείνης νύχτας, ασκώντας δριμύ «κατηγορώ» στις πρακτικές του προδοτικού καθεστώτος, το οποίο έχτισε ολόκληρη την βέβηλη ύπαρξη του πάνω στο Αίμα και τις υπέρτατες Θυσίες των Ηρώων ολόκληρου του Ελληνισμού. Μια προδοσία που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα με απύθμενο θράσος, καθώς το ανθελληνικό σύστημα ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ., Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αναφέρθηκε στην Υπερήφανη Εθνικιστική Νίκη που σημείωσε το Ε.ΛΑ.Μ στην Κύπρο μας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές. Ακόμη, τόνισε ότι οι δυο εναπομείναντες υποψήφιοι, αμφότεροι υποστηρικτές της προδοτικής λύσης της  «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» που θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου μας, αποστρέφονται το Ε.ΛΑ.Μ, καθώς στους θαρραλέους αγωνιστές του βλέπουν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Κλείνοντας επεσήμανε ότι και στην Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, για αυτό και το υποτιθέμενο «δημοκρατικό τόξο» πολεμάει λυσσαλέα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Εν συνεχεία, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα των Σέρβων Εθνικιστών, μέσω του προέδρου του «Εθνικού Ριζοσπαστικού Κόμματος», Βόισλαβ Σέσιλι, ο οποίος σημείωσε ότι ούτε αυτοί ξεχνούν την 31η Ιανουαρίου, την μαύρη εκείνη νύχτα που οι Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Τόνισε, δε, ότι συμφωνεί πλήρως και είναι συντεταγμένος με τους Έλληνες Εθνικιστές στην θέση τους για την Μακεδονία μας, δηλαδή «ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ».

Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό, ο οποίος τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μοναδικοί που έχουν συναίσθηση του βαρύτατου χρέους τους απέναντι στην Μητέρα Πατρίδα, για αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είναι οι μόνοι που τιμούν, με απόλυτη συνέπεια, τους τρεις Αθάνατους Ήρωες. Ακόμη, αναφέρθηκε στους διάφορους παρακρατικούς αλήτες της αριστεράς, οι οποίοι κάθε τόσο τίθενται στην υπηρεσία του ανθελληνικού και εθνοκτόνου καθεστώτος, με μοναδικό σκοπό να πλήξουν την ραγδαία καταξίωση του Εθνικιστικού Κινήματος στην καρδία και την συνείδηση του ελληνικού λαού. Μάταια, όμως, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που μάχεται εναντίον όλων των προδοτών, υπερασπιζόμενη τα δίκαια του έθνους μας δίχως να κάνει βήμα πίσω, παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις και την τρομοκρατία τους.

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, στο βήμα, ο οποίος εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι η θέση του Εθνικιστικού Κινήματος για το ζήτημα της Μακεδονίας μας παραμένει σταθερή και απαράλλαχτη από την απαρχή του όλου θέματος, κατακεραυνώνοντας έτσι τους κάθε λογής πολιτικάντηδες και εθνομηδενιστές, που για να δικαιολογήσουν την προδοσία και την δειλία τους μιλούν για «καπέλωμα» του πρόσφατού συλλαλητηρίου από την Χρυσή Αυγή.

Επίσης, διατράνωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν πτοούνται ούτε από την φίμωση, ούτε από την τρομοκρατία που εξαπολύει κάθε τόσο το καθεστώς, καθώς πρακτικές αυτού του είδους αντί να μας λυγίζουν, ατσαλώνουν ακόμη περισσότερο την θέληση μας για αγώνα και την πίστη στην ιερή μας Ιδέα. Έπειτα, αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, αποδόμησε και πάλι τα φαιδρά επιχειρήματα διάφορων προσκυνημένων περί της ανύπαρκτης «ελληνοτουρκικής φιλίας» με τον προαιώνιο εχθρό.

Η Χρυσή Αυγή δεν λησμονεί ποτέ τους Ήρωες του Έθνους μας, που έδωσαν το ίδιο τους το αίμα για την προάσπιση του. Ούτε τους τρεις Αξιωματικούς των Ιμίων, ούτε τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού, ούτε τα δυο αδικοχαμένα μας Αδέρφια, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που πότισαν με την θυσία τους το δέντρο της Φυλής.

Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο της 4ης Φερουαρίου για την Μακεδονία μας, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα, ως οφείλει, ακομμάτιστα όμως, για να βροντοφωνάξει την πάγια θέση της, που παραμένει ίδια από την δεκαετία του 90’: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της σεπτής αυτής τελετής ήταν όταν, σε ένα απολύτως μυσταγωγικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το προσκλητήριο Νεκρών. Οι ήχοι των τυμπάνων σάλπισαν το ελπιδοφόρο μήνυμα της φλογερής Πίστης και του ιερού Αγώνα. Οι δάδες άναψαν ξανά και οι ψυχές μας έγιναν ένα με το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής των Αθάνατων Ηρώων και των Μαρτύρων του Έθνους μας, που νοερά βρέθηκαν για λίγο ανάμεσα μας εμφυσώντας μας αιώνιες αξίες και ιδανικά.

«Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος,  σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός».

ΠΑΡΩΝ!  - Βροντοφώναξαν με αρειμάνια φωνή χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, με το κάλεσμα στους Ηρωικούς Πεσόντες να εισακούγεται μέχρι τα Ηλύσια Πεδία.Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των Μεγάλων Νεκρών.

Η εκδήλωση έκλεισε με όλους εμάς σε στάση προσοχής, να ψάλλουμε με στεντόρεια φωνή τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης πορεία μέχρι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπου το Μέτωπο Νεολαίας, το πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο κομμάτι του Κινήματος, ως άλλη αιχμή του δόρατος ηγήθηκε του εθνικιστικού χειμάρρου. Με τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα να ανεμίζουν επιβλητικά και την ατμόσφαιρα να σείεται από πλήθος εθνικιστικών συνθημάτων, σάλπισε για ακόμα μια φορά το νικηφόρο μήνυμα της Εθνικής Απελευθέρωσης!

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι αμέτρητες χιλιάδες Ελλήνων είναι έτοιμοι, κάθε στιγμή, να πράξουν το αυτονόητο. Όλοι εμείς, πολιτικοί στρατιώτες στην υπηρεσία της Εθνικής Ιδέας, έχουμε λάβει τις θέσεις μας στις γραμμές της μάχης.

Ως Έλληνες Εθνικιστές, ευλογημένοι να φέρουμε το δύσκολο, αλλά ιερό φορτίο της απελευθέρωσης και της υπεράσπισης αυτού του τιμημένου τόπου, δεν ξεχνάμε τους Ήρωες των Ιμίων, ούτε διαπραγματευόμαστε τα πάτρια εδάφη μας. Αντιστεκόμαστε στον αφελληνισμό και στον κατακερματισμό της πατρίδας μας, προστατεύοντας με κάθε τρόπο την Ιερή Ιστορία του Έθνους μας. Σε καιρούς ταραγμένους, ορθώνουμε ψηλά τα λάβαρα της εθνικής αντίστασης, μετατρεπόμενοι στο ποτάμι της οργής που θα συμπαρασύρει κάθε δειλό και προσκυνημένο.


 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.