Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Μία ακόμη προσπάθεια της ΕΕ να καταστρέψει την Εθνική ταυτότητα

Μία ακόμη προσπάθεια της ΕΕ να καταστρέψει την Εθνική ταυτότητα

 

Ο εκπρόσωπος του UKIP στο Ευρωκοινοβούλιο, Bill Etheridge, αποκάλυψε πως αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ολυμπιακή ομάδα της ΕΕ για την 100ή επέτειο από τους ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου του 1936, προκειμένου να υποβαθμίσουν την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών.

Το Infowars ανέφερε, προσφάτως, ότι αξιωματούχοι της ΕΕ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ως ευκαιρία για την εδραίωση ενός ευρωπαϊκού μπλοκ, επιδιώκοντας να φέρουν τη σημαία της ΕΕ στο βάθρο των μεταλλίων.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, τον Ιούνιο είχε δηλώσει τα εξής: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να δούμε την ευρωπαϊκή σημαία να κυματίζει παράλληλα με τις εθνικές σημαίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να κερδίσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Ευρωπαίοι. Είναι κάτι το οποίο εργαζόμαστε με τις εθνικές ομοσπονδίες. Φυσικά θέλουμε να δούμε τη γαλλική σημαία εκεί, τις εθνικές σημαίες εκεί, αλλά θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή υποψηφιότητα για το 2024».

Η κίνηση προς τη συγχώνευση των ευρωπαίων αθλητών υπό την ομπρέλα της ΕΕ συνέβη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, όταν μια γερμανική εταιρία δημοσίων σχέσεων, της οποίας πελάτες είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κυκλοφόρησε έναν πίνακα μεταλλίων έχοντας στην κορυφή όχι μια χώρα, αλλά την «Ευρωπαϊκή Ένωση», ενσωματώνοντας τους μετά το Brexit Βρετανούς αθλητές στο τελικό σύνολο μαζί με τους νικητές από τα κράτη μέλη της ΕΕ.

 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν με λύσσα να εξαφανίσουν την εθνική ταυτότητα των ευρωπαϊκών κρατών. Ας μην ονειρεύονται… Είμαστε Έλληνες και όχι Ευρωπαίοι. Θα δώσουμε και τη ζωή μας για την Γαλανόλευκη, όμως δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή για το πανί με τα αστέρια. Σε όλη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κινήματα γιγαντώνονται και είναι δεδομένο πως τα σχέδια περί δημιουργίας των "Ηνωμένων Πολιτειών" της Ευρώπης δεν είναι παρά ανέφικτα.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.