Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#91]

Όταν το Παρακράτος εισβάλει στο Πεντάγωνο

 

Η εισβολή μελών γνωστής παρακρατικής συμμορίας -η οποία χαίρει της ασυλίας της κόκκινης Χούντας- στο Πεντάγωνο, επιβεβαιώνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο μια πραγματικότητα την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή επισημαίνει: ο Ελληνικός Λαός στενάζει υπό τον ασφυκτικό αντεθνικό και μνημονιακό κλοιό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα.

Απέχει πολύ η σκληρή σημερινή πραγματικότητα από τις κάθε άλλο παρά αγνές προσπάθειες κάποιων να αποδώσουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διάθεση και ρητορική καταστροφολογική. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που παρουσιάζει το μέλλον δυσοίωνο, είναι τα ίδια τα γεγονότα εκείνα τα οποία δικαιώνουν το Κίνημά μας και αποδεικνύουν το αληθές των προειδοποιήσεων προς τους συμπατριώτες μας. Αφήνουμε εντούτοις κατά μέρος τις δραματικές εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα της καθημερινότητας και επικεντρώνουμε στο γεγονός της εισβολής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αρνούμενοι να αποδεχτούμε την υποβάθμισή του από τους λακέδες του υποτιθέμενου «συνταγματικού» τόξου.

Την 20η Νοεμβρίου, μιλώντας από βήματος βουλής, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υπήρξε ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός ο οποίος απέδωσε στην εισβολή μια διάσταση την οποία κανείς άλλος δεν έθιξε. Διότι επικοινωνιακά χρήσιμες είναι οι ειρωνείες για την αποτελεσματικότητα του αρμόδιου υπουργού, τούτο όμως δεν ενδιαφέρει τόσο όσο το πλήγμα για το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε την εισβολή των παρακρατικών συμβολική, με απώτερο στόχο να στείλει στην ελληνική κοινή γνώμη το εξής μήνυμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο πυρήνας του Εθνικού Κράτους, είναι τρωτές. Η άκρα αριστερά ελέγχει τα πάντα».

Σε όλες τις δημοσκοπικές έρευνες των τελευταίων ετών, των ετών της σήψης και της παρακμής, ο Ελληνικός Λαός φρόντισε να κάνει αισθητή την αποστροφή του για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους μηχανισμούς του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη του προς ένα Θεσμό: τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Κι αν το Κράτος τελούσε υπό την απόλυτη κυριαρχία της αριστερής πλέμπας και των μαρξιστών ψευτοδιανοούμενων -πάντοτε με τη συγκατάθεση της ΝΔ- και οδηγούνταν ξεκάθαρα στην υιοθέτηση των νοσηρών φαινομένων που ήδη απαντώνται στις υπόλοιπες δυτικές κοινωνίες, το Στράτευμα διατηρούσε και διατηρεί στο εσωτερικό του μέρος έστω των χαρακτηριστικών εκείνων γνωρισμάτων που οικοδόμησαν την παλαιά και ένδοξη Αριστοκρατία του Έθνους.

Η Πίστη, η Πειθαρχία, οι Αρχές, τα Ιδανικά και οι Αξίες είναι γνωρίσματα ξένα και εχθρικά προς τη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης. Είναι γνωρίσματα αντιδιαμετρικά αντίθετα προς εκείνα που μανιωδώς επιδιώκουν να επιβάλλουν δια νόμων ή δια της βίας οι Τύραννοι του Ελληνικού Λαού. Και μην τρέφετε την παραμικρή επ’ αυτού αμφιβολία: στους Τυράννους συγκαταλέγονται σαφώς και εκείνοι οι σκαιοί πολιτικάντηδες που ασπάστηκαν με ευχαρίστηση τον διεθνιστικό παρασιτισμό, αλλά παριστάνουν για λόγους ψηφοθηρικής σκοπιμότητας τους υπερασπιστές της Πατρίδας, της Παράδοσης και της Εθνικής μας Ταυτότητας.

Δεν είναι άλλωστε συμπτωματικό το γεγονός, πως με σειρά προτεραιότητας, τούτοι είναι οι βασικοί, κύριοι εχθροί της διεθνιστικής αριστεράς και των παρακρατικών της μηχανισμών: η Χρυσή Αυγή, η Ορθοδοξία, ο Στρατός και η Αστυνομία. Είναι δε χαρακτηριστικό το γεγονός -κι αυτό συνιστά αναμφίβολα μεγαλειώδη ιδεολογική νίκη του Κινήματός μας- πως όποιος κληρικός, στρατιωτικός ή αστυνομικός εκφράσει την Πίστη του στην Πατρίδα και στις Εθνικές Αξίες και Ιδανικά τότε αυτομάτως χαρακτηρίζεται ως «Χρυσαυγίτης».

Με απλά λόγια, μετά και το πρόσφατο περιστατικό της εισβολής του κόκκινου παρακράτους στο Πεντάγωνο, καταδεικνύεται σε όλο της το βάθος η μεθόδευση ενός αντεθνικού Καθεστώτος να αλώσει τα τελευταία εκείνα Οχυρά που δίνουν στους σημερινούς καιρούς ψήγματα έστω του περασμένου Εθνικού Μεγαλείου, το οποίο οι διεθνιστές επιχειρούν να διαγράψουν για πάντα. Αναπόφευκτα, στο κοντινό μέλλον η σύγκρουση διεθνισμού-Εθνικισμού θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, θα γίνει ακόμη πιο ανελέητη και σκληρή, καθορίζοντας και τη μορφή της ελληνικής κοινωνίας του αύριο. Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι, το Κράτος σήμερα είναι ήδη αντεθνικό και διεθνιστικό κι αυτό πρέπει να γίνει συνειδητό από όλους εκείνους που βλέπουν την επερχόμενη καταστροφή αλλά επιμένουν να θεωρούν τη Χρυσή Αυγή ως «ακραία λύση».

Το ερώτημα συνεπώς στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο Ελληνικός Λαός είναι τούτο: θέλουμε Κράτος Εθνικό; Εάν ναι, τότε δεν χωρούν δισταγμοί και αμφιβολίες. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική εγγύηση για την οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.