Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Ολομέλεια του Μετώπου Νεολαίας με την παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 κατά την καθιερωμένη συνάντηση των μελών του Μετώπου Νεολαίας, έλαβε χώρα μια ξεχωριστή ενημέρωση - συζήτηση. Το παρών έδωσε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ώστε να έρθει σε επαφή και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις απορίες του πιο δυναμικού κομματιού της ελληνικής νεολαίας.

Τα γραφεία μας κατακλύστηκαν από νέους και νέες που ήθελαν να ακούσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να αναλύει θέματα που αφορούν το Μέτωπο Νεολαίας, αλλά την περισσότερη ώρα ο ίδιος έγινε δέκτης των προβληματισμών και των προτάσεων που του έθεσαν οι νέοι για διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην εποχή μας, όπως δυσκολίες του συστήματος εκπαίδευσης, καθημερινά κοινωνικά ζητήματα, εθνικά θέματα καθώς και ιδεολογικά κ.ά.

Η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα ώστε όλες οι απορίες και οι προτάσεις που είχε ο καθένας να απαντηθούν και να τεθούν οι βάσεις για μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις του Μετώπου Νεολαίας.

 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.