Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#83]

Εθνική Αντίσταση κατά της διεθνιστικής λαίλαπας

 

Αφού έλυσε όλα τα δεινά προβλήματα που ταλαιπωρούν και γονατίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως το οικονομικό ή το τιτάνιο ζήτημα της ανεργίας και πλήθος άλλων, η συγκυβέρνηση-θίασος Σύριζα-ΑΝΕΛ κρίνει σκόπιμο να ασχοληθεί με το σοβαρότερο των προβλημάτων που απασχολούν το Λαό μας, δηλαδή τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου»…

Στην πραγματικότητα, η βιασύνη για τη νομοθέτηση της «καθιέρωσης μιας κατά το δυνατόν απλής διαδικασίας για την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου των διεμφυλικών προσώπων (τρανσέξουαλ, τρανς)», όπως ακριβώς την χαρακτηρίζει το νομοθετικό-έκτρωμα, δεν αφορά μόνο στο μνημονιακό συνονθύλευμα Σύριζα-ΑΝΕΛ. Αφορά αντιθέτως, στο σύνολο του υποτιθέμενου «δημοκρατικού» τόξου για λόγους που θα εξηγήσουμε αμέσως.

Κατά την συζήτηση του εν λόγω σχεδίου νόμου στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, ο Σύριζα επιχείρησε να αναδείξει την «γενναία» προσέγγισή του στο θέμα των διεμφυλικών και της κατοχύρωσης των «δικαιωμάτων» τους, τα οποία όπως ειπώθηκε, έμεναν άλυτα για πολλά χρόνια, με συνέπεια τα συγκεκριμένα άτομα να βιώνουν τον «ρατσισμό, την τρανσφοβία» και ούτω καθ’ εξής. Η ΝΔ από την πλευρά της, ακολούθησε την πεπατημένη των τελευταίων ετών με μια μικρή διαφοροποίηση: αφού εξέφρασε ξεκάθαρα την θετική της κρίση στην ουσία του νομοθετήματος, εξέφρασε την επιφύλαξη ως προς την υπερψήφισή του, όχι επειδή αντιτίθεται στο πνεύμα του σχεδίου νόμου, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και μόνο: εάν οι ΑΝΕΛ ψηφίσουν το νομοθέτημα, θα το ψηφίσει και η ΝΔ, εάν οι ΑΝΕΛ δεν το ψηφίσουν, τότε δεν θα το ψηφίσει ούτε η ΝΔ!

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς στάση τήρησε και το ΠΑΣΟΚ, διαλύοντας κάθε αμφιβολία σε δύσπιστους για την κοινή γραμμή των συνεταίρων στην προηγούμενη κυβέρνηση και προφανώς και σε όποια μελλοντική. Η «ανησυχία» της ΝΔ για τον εκτροχιασμό και εκβαρβαρισμό της ελληνικής κοινωνίας, συνοψίζεται έξοχα στην ερώτηση του εισηγητή της ΝΔ προς τον υπουργό Δικαιοσύνης: «κύριε Υπουργέ, έχετε την συγκατάθεση του συνόλου της κυβερνητικής πλειοψηφίας στο εν λόγω νομοθέτημα»; Η συγκεκριμένη ερώτηση καταδεικνύει και σε όλο της το πλάτος την βαθιά υποκρισία της διεθνιστικής ΝΔ, η οποία σε τίποτα δεν διαφέρει από τον Σύριζα εις ότι αφορά την προώθηση και ψήφιση άθλιων, αντιλαϊκών και αντεθνικών νόμων δια των οποίων επιχειρείται ευθέως η διάλυση των βασικών πυλώνων της ελληνικής κοινωνίας.

Η θέση της Χρυσής Αυγής υπήρξε κάθετη: καταψηφίζουμε οτιδήποτε στρέφεται κατά του Λαού μας και το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου οδηγεί στην αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας εισάγοντας δυτικές «καινοτομίες» παντελώς ξένες και εχθρικές προς αυτήν. Στον ισχυρισμό μάλιστα που διατυπώνεται στο νομοθέτημα πως τα διεμφυλικά άτομα πάσχουν από την λεγόμενη «δυσφορία γένους», αντιτείναμε το επιχείρημα πως εάν ισχύσει αυτή η νοσηρή λογική των διεθνιστών για την αναγνώριση του δικαιώματος αλλαγής φύλου, τότε θα έπρεπε αντίστοιχα να αναγνωρισθεί και το δικαίωμα στους ψηφοφόρους στην αλλαγή ψήφου, καθώς σήμερα ένα πλειοψηφικό τμήμα του εκλογικού σώματος πάσχει από «δυσφορία ψήφου στον Σύριζα».

Η τρανς-λαγνεία της ΝΔ στην ανίπερα όχθη, δεν συνιστά κάτι το πρωτόγνωρο ως φαινόμενο, αλλά αποτελεί συνέχεια των πολιτικών επιλογών της παράταξης των πατριδοκάπηλων: ο αντιρατσιστικός νόμος, το τζαμί στο Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης είναι μερικά χαρακτηριστικά νομοθετήματα τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, το γεγονός δηλαδή πως Σύριζα και ΝΔ, ΝΔ και Σύριζα, πιστεύουν και εφαρμόζουν κοινή πολιτική. Κοινή πολιτική η οποία επί της ουσίας απορρέει εκ του ραγιαδισμού και της ξενοδουλείας τους, της πλήρους και ολοκληρωτικής υποδούλωσής τους στον ξένο παράγοντα.

Με απλά λόγια, απέναντι στον διεθνιστικό όλεθρο που απλώνεται πάνω από την Πατρίδα και το Λαό μας, με ένα πλήθος νομοθετημάτων τα οποία πλήττουν ή υπονομεύουν τον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα του Κράτους και της ελληνικής κοινωνίας, ορθώνεται σήμερα μονάχα ένα εμπόδιο: η Χρυσή Αυγή. Καθίσταται ως εκ τούτου σαφές ότι η ανάσχεση των διεθνιστικών επιθέσεων προς τον Λαό και το Έθνος μας εξαρτάται άμεσα από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισχυροποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης.

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.