Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017

Πολιτικός Στρατιώτης - 2ος κύκλος [#77]

Η ΝΔ προσκυνά την αριστερά-Η Χρυσή Αυγή Ποτέ!
 
Κατά την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου του 2015, όπως πράττει πάντοτε και σε όλες τις προεκλογικές περιόδους της μεταπολίτευσης, η ΝΔ βάσισε την προπαγανδιστική της γραμμή σε αντικομμουνιστικά πρότυπα, όχι βεβαίως ελέω του πατριωτικού της πνεύματος αλλά καθαρά προς εξαπάτηση των πατριωτών ψηφοφόρων. Αυτή η γραμμή συνεχίζεται για ευνόητους λόγους μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι τα στελέχη της αδυνατούν να κρύψουν το θαυμασμό τους για τον κομμουνισμό, ξεσκεπάζοντας μπρος στα μάτια των δικαίως οργισμένων ψηφοφόρων τους την μεγαλειώδη απάτη που καλείται «πατριωτική» Νέα Δημοκρατία.
Με διαφορά μόλις λίγων ωρών, δύο βουλευτές της ψοφοδεξιάς φρόντισαν να γκρεμίσουν συθέμελα όσα ο κομματικός μηχανισμός και τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης χτίζουν εδώ και δυόμιση έτη. Ο δειλός έως ασθενικός «αντικομμουνισμός» της ΝΔ πολτοποιήθηκε στην κυριολεξία, αφήνοντας να αποκαλυφθεί στον Ελληνικό Λαό η γύμνια μιας ολόκληρης παράταξης φιλοκομμουνιστών οι οποίοι προσποιούνται τους πατριώτες και κυρίως, το αντίπαλο δέος της αριστεράς.
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η βουλευτής της ΝΔ Ν. Κεραμέως δήλωσε τα κάτωθι, τα οποία μάλιστα την έκαναν να νιώσει τόσο περήφανη ώστε να τα αναδημοσιεύσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η αριστερά έχει δώσει σημαντικούς αγώνες στον τόπο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι κατ’ ευφημισμό αριστερά»!
Πριν την κυρία Κεραμέως, το στίγμα της σημερινής ΝΔ είχε φροντίσει να δώσει ένας άλλος βουλευτής, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος! Ο λόγος για τον Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος δήλωσε σε ακροαριστερό μέσο τα εξής βαθυστόχαστα: «Η πολιτικά αντιαισθητική συμπεριφορά του Σύριζα με ύβρεις κλπ δεν θυμίζει σε τίποτα την ανανεωτική αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου»!
Οι δηλώσεις των δύο σημαινόντων στελεχών της ΝΔ και δη εκείνες του αντιπροέδρου της, προκάλεσαν την έκρηξη εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι πίστευαν ανοήτως στην δήθεν αντικομμουνιστική ρητορική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα σχόλια στους λογαριασμούς των δύο βουλευτών πήραν φωτιά, με αρκετά από αυτά να καλούν την κομματική ηγεσία να τιμωρήσει τους δυο «μαρτυριάρηδες» βουλευτές, οι οποίοι επί της ουσίας δεν έπραξαν άλλο τι από το να ομολογήσουν και να παραδεχτούν τις πραγματικές προθέσεις της συντηρητικής παράταξης για την αριστερά.
Τα έμμισθα κομματόσκυλα της ΝΔ, εκείνα τα οποία κρύβονταν όπως-όπως όταν το κόμμα τους ψήφιζε μαζί με την αριστερά την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης, έσπευσαν να καθησυχάσουν τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους, κάνοντας λόγο για ατυχή στιγμή των δυο βουλευτών και για την αναγκαιότητα του πολιτικού «savoir vivre» προκειμένου το κόμμα να κερδίσει ψηφοφόρους από την αριστερά. Είναι όμως έτσι;
Η απάντηση είναι ένα ξερό μα απόλυτα ειλικρινές ΟΧΙ. Η ΝΔ εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες ρέπει συνειδητά προς τον αριστερισμό, έχοντας υποταχθεί ολοκληρωτικά στην κομμουνιστική κυριαρχία την οποία η ίδια προώθησε κάποτε, με στόχο να πλήξει το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ. Πλέον όμως, δεν υφίσταται πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ (με το οποίο άλλωστε η ΝΔ ταυτίζεται πια τόσο ώστε να συγκυβερνήσει στο πρόσφατο παρελθόν και να διακηρύσσει μεγαλοφώνως πως θα ξανασυγκυβερνήσει στο μέλλον) μα παρά ταύτα η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώνει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό και την βαθύτατη εκτίμησή της προς την αριστερά.
Πέραν της υιοθέτησης της πάγιας κομμουνιστικής ρητορικής, η πατριδοκάπηλη ΝΔ σέρνεται ασθμαίνοντας πίσω από την αριστερά στα διεθνιστικά συνθήματα και πρακτικές, όπως ακριβώς επιβάλλουν τα εξωθεσμικά εκείνα κέντρα που προωθούν δια της κρατικής επιβολής την παγκοσμιοποίηση και την εκρίζωση της εθνικής ταυτότητας. Η δημοσία δαπάνη κηδεία του μπολσεβίκου αρχισφαγέα Φλωράκη, οι ευχαριστίες προς τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν τη χώρα μας, τα σχολικά βιβλία τα οποία αναφέρονταν σε «συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης», η παράδοση της Αθήνας και άλλων μεγαλουπόλεων στις ορδές των παρακρατικών της αριστεράς το Δεκέμβριο του 2008, έγιναν επί ημερών της «πατριωτικής» ΝΔ. Αντίστοιχα, επί των ημερών της ΝΔ απαξιώθηκαν από το Κράτος οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στους Πεσόντες και στα θύματα του συμμοριτοπολέμου, με την παράταξη των ψοφοδεών και πατριδοκάπηλων να κάνει θρασύτατα λόγο για «γιορτές μίσους», την ίδια ώρα που τα στελέχη και η νεολαία της έτρεχαν να καταθέσουν στεφάνι στους «νεκρούς» του Πολυτεχνείου, κερδίζοντας επάξια την χλεύη και το φτύσιμο των ίδιων των κομμουνιστών.
Επιπλέον, μόλις προ ολίγων μηνών και αναφορικά με τα εγκαίνια του «μουσείου Μπελογιάννη», η πολιτική σκοπιμότης υποχρέωσε ένα-δυο βουλευτές της ΝΔ να στηλιτεύσουν τα έργα και τις ημέρες του εγκληματία της αριστεράς, καθώς η Χρυσή Αυγή είχε ήδη σηκώσει το θέμα χλευάζοντας τις κομμουνιστικές φιέστες. Η απάντηση της ηγεσίας στις δηλώσεις βουλευτών κατά του μουσείου ήταν κάθετη: Αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν το κόμμα! Ακόμα και όταν ο έτερος αντιπρόεδρος Α. Γεωργιάδης είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει αντικομμουνιστικά σχόλια κατά υπουργών του Σύριζα, το ΚΚΕ αντέδρασε με οξύ τρόπο, καλώντας την ηγεσία της ΝΔ να μαζέψει τον βουλευτή της. Πράγμα το οποίο η ΝΔ έκανε αμέσως, με τον εκπρόσωπό της να δηλώνει πως δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση να προσβληθεί το ΚΚΕ και η αριστερά στην Ελλάδα, των οποίων την προσφορά και τους «αγώνες» η ΝΔ εκτιμά και σέβεται! Σέβεται και εκτιμά σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο παρολίγον πρόεδρός της κατά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές Ε. Μεϊμαράκης, να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι πλάι στον «ήρωα» μπολσεβίκο Γλέζο, κατά την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου του τελευταίου. Εκεί όπου αναφέρθηκε με νοσταλγία στα εγκλήματα των συντρόφων του κατά τον συμμοριτοπόλεμο, μη διστάζοντας να ξεστομίσει το « κι αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξή μου», το οποίο οι λακέδες της δημοσιογραφίας απέδωσαν ως μήνυμα προς τον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενώ στην πραγματικότητα απευθυνόταν προς τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, ουκ ολίγους εκ των οποίων κατέσφαξαν οι αριστεροί την περίοδο των «αγώνων και της προσφοράς» προς την Πατρίδα…
Συμπερασματικά, την αριστερά και τα έργα της τα γνωρίζαμε και όσοι δεν ήθελαν να τα πιστέψουν τα βιώνουν σήμερα που αυτή εξουσιάζει. Πρέπει η αριστερά να καταπολεμηθεί ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά; Σαφώς και πρέπει, εάν επιθυμούμε να υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Η καταπολέμηση της αριστεράς λοιπόν, απαιτεί φρόνημα μαχητικό κι απροσκύνητο και προπαντός σεβασμό στην Ιστορία και στις θυσίες εκείνων που πολέμησαν για να συντριβεί η κομμουνιστική ανταρσία των μισών του περασμένου αιώνος. Θυσίες τις οποίες η ΝΔ έχει προ πολλού διαγράψει, φτύνοντας κατ’ ουσία στους τάφους των Μεγάλων Νεκρών του Εθνικού μας Στρατού και της Χωροφυλακής και συνάμα σ’ εκείνους των αθώων θυμάτων της κομμουνιστικής εγκληματικής μανίας.
Πείτε συνεπώς σε όσους δηλώνουν πως "στηρίζουν ΝΔ για να φύγει η αριστερά", πως η αριστερά είναι ήδη κομμάτι της ΝΔ. Εκείνοι που πραγματικά επιθυμούν να τεθεί ένα τέρμα στην ασυδοσία της αριστεράς και στην πανούκλα του κρατικοδίαιτου κομμουνισμού είναι ευπρόσδεκτοι στις αμετανόητα Εθνικιστικές και περήφανα Πατριωτικές τάξεις της Χρυσής Αυγής!
 
Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.