Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά

Στις 29 Μαΐου του 1453 η Βασιλεύουσα, η πόλη των Αγίων, των Αυτοκρατόρων και των Θρύλων, περνά στην κατοχή του προαιώνιου εχθρού. Ο Αυτοκράτορας, όμως, δεν είναι νεκρός, καθώς ζει στα όνειρα του Έθνους!

Έτσι, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, η Χρυσή Αυγή παραμένοντας απόλυτα πιστή και συνεπής στο ιερό χρέος απέναντι στην Πατρίδα και το Έθνος, τίμησε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, σε μια σεμνή τελετή Τιμής και Μνήμης στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης των Αθηνών.

Ο τόπος της εκδήλωσης ήταν κατάμεστος από χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι παρευρέθησαν κοντά μας για να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στην ηρωική αυτοθυσία του τελευταίου ανδρείου υπερασπιστή της Βασιλεύουσας, αλλά και στην αξιόμαχη φρουρά του, η οποία μέχρι την τελευταία στιγμή της λυσσαλέας επιδρομής των βαρβάρων παρέμεινε ελεύθερη, επιδεικνύοντας ασύγκριτη γενναιότητα. Ο χώρος κατακλύστηκε από την Γαλανόλευκη και τα Μαυροκόκκινα λάβαρα, που ορθώνονταν αγέρωχα στη σκιά του αγάλματος του Αθάνατου Ήρωα του Ελληνισμού, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Κραταιά και επιβλητική, όμως, ανέμιζε και η χρυσίζουσα σημαία του Βυζαντίου με τον δικέφαλο αετό, ενώ πλήθος συνθημάτων δονούσε την ατμόσφαιρα, υπενθυμίζοντας ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά την θηριωδία του προαιώνιου εχθρού.

Ο κύκλος των ομιλιών ξεκίνησε με τον Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό, ο οποίος εξήρε την ηρωική αυτοθυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, μέσω της οποίας έγραψε χρυσές σελίδες δόξης στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Επίσης, τόνισε πως ενάντια στην σημερινή άλωση ψυχών που επιχειρεί το ανθελληνικό σύστημα, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι οι μοναδικοί που αντιστέκονται σθεναρά, παραμένοντας οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πατρίδας μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που αγωνίζονται για Εθνική Ανεξαρτησία, Πίστη και Ελευθερία, κάτι που ενοχλεί όσο τίποτε άλλο την σύγχρονη δικτατορία των διεφθαρμένων. Όσο μας χτυπούν, όμως, εμείς θα δυναμώνουμε. Και θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, μέχρι την τελική Νίκη.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα πως ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές. Μέσω μιας γλαφυρότατης περιγραφής των γεγονότων της αποφράδας εκείνης ημέρας, ανέδειξε με τρόπο μοναδικό και συγκινητικό συνάμα, το ήθος και το ψυχικό σθένος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, ο οποίος  μέσω του ηρωικού του θανάτου, ως ένας ακόμα Εθνομάρτυρας, χάρισε στο Έθνος των Ελλήνων όραμα να μάχεται ενάντια στον εχθρό για τετρακόσια ακόμη χρόνια. Ακόμη, τόνισε πως τιμώντας τον Αυτοκράτορα, τιμάμε συνάμα την θυσία όλων των Ηρώων του Έθνους ανά τους αιώνες, το φωτεινό παράδειγμα των οποίων δυναμώνει την Πίστη και την Θέληση μας.

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, στο βήμα, ο οποίος καταχειροκροτούμενος, συνεχάρη όσους σήμερα δίνουν αμετανόητοι και απροσκύνητοι τον δικό τους αγώνα για Πίστη και Ελευθερία, σε μια κοινωνία που τα πάντα καταρρέουν και εκφυλίζονται. Επίσης, τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τις θυσίες των ένδοξων προγόνων τους γιατί αυτός είναι ο «πολιτισμός τους». Γιατί η προγονική ψυχή διατηρείται ολοζώντανη μέσα από όλους εμάς, που αντιλαμβανόμαστε ότι αποτελούμε τον συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με το μέλλον, και αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρεκκλίνουμε στιγμή από το Ιερό μας Χρέος.

Επιπλέον, κατακεραύνωσε το προδοτικό κατεστημένο, με αφορμή την ζοφερή εικόνα που αντίκρυσε, όταν κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προκειμένου να τιμήσει την απαράμιλλη γενναιότητα των Μεγάλων εκείνων Ανδρών, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Βασιλεύουσα. Κανένα άλλο στεφάνι δεν υπήρχε για να τιμήσει τον ασύγκριτο ηρωισμό τους, εκτός από αυτό του Εθνικιστικού Κινήματος και ενός ακόμη από κάποιο πολιτιστικό σύλλογο, την στιγμή που ο προαιώνιος εχθρός πανηγύριζε την αβυσσάλεα σφαγή των Ελλήνων με τυμπανοκρουσίες.

Κλείνοντας, διατράνωσε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν αγωνίζονται για κανέναν σύγχρονο ραγιά, που με την δουλοπρεπή στάση του μένει απαθής στην τουρκική προκλητικότητα, στηρίζοντας την αισχρή προπαγάνδα περί «ελληνοτουρκικής φιλίας». Εμείς αγωνιζόμαστε, κατ’ αρχάς, γιατί αυτό επιβάλλουν τα Ιδανικά και οι Αξίες μας, καθώς επίσης και μόνο για τους Έλληνες εκείνους που παραμένουν απροσκύνητοι, σηκώνοντας το βαρύτατο φορτίο που ενέχει η υπεράσπιση της Ιστορικής μας Μνήμης και η προστασία της Γης των Πατέρων μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής, να απαγγέλουν τον Ακάθιστο Ύμνο, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, ενώ ακολούθησε συντεταγμένη πορεία προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η ατμόσφαιρα δονήθηκε για άλλη μια φορά από τον παλμό των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίοι διατράνωσαν ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά την αβυσσαλέα θηριωδία των αλλόθρησκων και αναμένει την πολυπόθητη στιγμή που: «Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι!».

Εμείς, οι νέοι Εθνικιστές, εμπνεόμαστε από την θρυλική ηρωίδα, την Βασιλίδα των Πόλεων, που έπεσε πολεμώντας ηρωικά ως το τέλος και από τον Μαρμαρωμένο βασιλιά που πάλεψε τις ορδές των βαρβάρων, για την Πίστη του σε ολόκληρο τον Ελληνισμό. Πιστοί στον Ιερό Αγώνα μας, αγωνιζόμαστε για το «ξύπνημα» του. Για την στιγμή που το πλήρωμα του χρόνου θα φέρει την τιμωρία απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τον Ελληνισμό και την Πατρίδα μας, και σε όσους με την ξενόδουλη στάση τους ατιμώνουν την Υπερηφάνεια του Έθνους μας. Αποτελεί χρέος και ιερό καθήκον όλων μας να είμαστε εκεί σε αυτό το «ΞΥΠΝΗΜΑ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 84 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.