Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικός Στρατιώτης [#95]

Κανένας Συμβιβασμός με τον αστό: Πίστη στον Λαϊκό Εθνικισμό!
 
Ο σκληρός κι ανελέητος Πολιτικός Αγώνας της προεκλογικής περιόδου έλαβε τέλος, με το Κίνημα να σημειώνει ένα αποτέλεσμα το οποίο συνιστά μια ιστορικής σημασίας Νίκη: την κατάληψη της τρίτης θέσης, καθιστώντας κι επισήμως την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος.
 
Αφήνοντας κατά μέρος τις ήδη γνωστές τοις πάσι αντιξοότητες τις οποίες το Κίνημα υπερνίκησε προκειμένου να επιτύχει την εκλογική Νίκη της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα επιχειρήσουμε να αναδείξουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το βασικό κύτταρο του Πολιτικού Οργανισμού, η Τοπική Οργάνωση, διεξήγαγε τον τραχύ και δύσκολο Πολιτικό Αγώνα.
 
Σαφώς, θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός πως οι εκλογές δεν είναι παρά η αποτύπωση σε όρους κοινωνικούς του Πολιτικού Αγώνος. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν είναι η προεκλογική περίοδος το α και το ω της πολιτικής δράσης του Κινήματός μας. Το αντίθετο μάλιστα: το χρονικό διάστημα μεταξύ δυο εκλογικών διαδικασιών είναι τρόπο τινά η εποχή της σποράς. Η ημέρα των εκλογών είναι απλώς η εποχή του θερισμού ή αλλιώς η εποχή της αποκομιδής των καρπών.
 
Δεν δύναται να υπάρξει αποκομιδή των καρπών, εάν δεν έχει υπάρξει η περίοδος της σποράς. Αντιθέτως όμως, μπορεί να υπάρξει σπορά δίχως όμως να ευτυχήσουμε να αποκομίσουμε τους προσδοκώμενους καρπούς. Τούτο συμβαίνει διότι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα: στη μητέρα γη είναι ο καιρός, το λίπασμα και οι σπόροι που χρησιμοποιήθηκαν. Στην Πολιτική είναι τα πρόσωπα που διεξάγουν τον Αγώνα, η ορθή προπαγάνδιση των πολιτικών μας θέσεων, η κατά το μέτρο του δυνατού άρτια οργάνωση του Αγώνος και προπαντός η βούληση του Λαού.
 
Ζητούμενο στον Πολιτικό μας Αγώνα δεν είναι απλώς να πεισθεί ο Λαός μας για την ορθότητα των πολιτικών μας θέσεων επί των ποικίλων προβλημάτων που συνθέτουν το λεγόμενο Ελληνικό Πρόβλημα, αλλά να διαμορφώσουμε τις συνθήκες προκειμένου εκείνοι να πεισθούν.
 
Με απλά λόγια και δεδομένου του γεγονότος ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν δύναται να διεξάγει έναν «ορθόδοξο» Αγώνα μέσω της προβολής θέσεων από τα καθεστηκυία μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της αναζήτησης τρόπων ώστε να υπερκερασθούν τα αναδυόμενα εμπόδια. Όπερ σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα αστικά κόμματα τα οποία διαθέτουν ποικίλα προνόμια προβολής και προπαγάνδας, η Χρυσή Αυγή είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει σαφώς περισσότερο κόπο και χρόνο ούτως ώστε να ασκήσει την επιρροή της στον Ελληνικό Λαό.
 
Τούτο σημαίνει πως ο Πολιτικός Αγώνας για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σαφώς και δεν είναι το τρέξιμο της προεκλογικής περιόδου. Εκείνοι δε οι οποίοι φρονούν το αντίθετο, είναι ακριβώς οι θλιβεροί τυχοδιώκτες και καιροσκόποι αστοί, οι οποίοι βλέπουν το Κίνημα ως σημαία ευκαιρίας, ως μια πόρτα η οποία οδηγεί στην πραγμάτωση της ιδιοτέλειας ενός εκάστου.
 
Κάπως έτσι, μηδαμινά στον Πολιτικό Αγώνα ανθρωπάκια, αστοί υπό την ακριβή έννοια του όρου, προσεγγίζουν το Κίνημα μόλις μυρίζονται εκλογές. Αυτοεπαίρονται, διηγούνται με πάθος ανύπαρκτα κατορθώματα, επιδεικνύουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων τις επαγγελματικές τους περγαμηνές, θαρρείς και η γεμάτη τσέπη τους αντικαθιστά με κάποιο τρόπο την μηδενική συνεισφορά τους στον τιτάνιο Πολιτικό Αγώνα του Κινήματός μας. Ως τυχοδιώκτες και καιροσκόποι, θαρρούν πως με τα χρήματα και την επίδειξη πολιτικαντισμού μπορούν να εξαγοράσουν τις ημέρες, τους μήνες και τα χρόνια της πραγματικής αγωνιστικής πολιτικής δράσης των Πολιτικών Στρατιωτών. Πλανώνται πλάνην οικτράν.
 
Επαναλαμβάνουμε στον υψηλότερο και πλέον ξεκάθαρο τόνο: δεν θα προσαρμοστεί το Κίνημα στις απαιτήσεις των αστών, αλλά θα προσαρμοστούν οι αστοί στις απαιτήσεις του Κινήματος!
 
Η διαφύλαξη του Λαϊκού και Εθνικιστικού χαρακτήρα του Κινήματός μας, είναι βασική προϋπόθεση για την διατήρηση της αναγκαίας Ενότητος ούτως ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών, πολλώ δε μάλλον ενόψει της επερχόμενης πολιτικής και ιδεολογικής σύγκρουσης με την κυβερνώσα διεθνιστική και βαθύτατα μαρξιστική Αριστερά. Καιρός λοιπόν να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος το οποίο συνωστίζεται κατά την προεκλογική περίοδο γύρω από το Κίνημα, με την μορφή επίδοξων υποψηφίων. Ένας Πολιτικός Στρατιώτης, φιλότιμος, καταρτισμένος, με αυτοπειθαρχία πρωτίστως και κομματική πειθαρχία επακόλουθα, αξίζει όσο χίλιοι από αυτούς τους αστείους και γραφικούς που προσεγγίζουν τις Τοπικές μας Οργανώσεις όταν έρχεται η ώρα του Θερισμού.
 
Συνεπώς, ο άνεργος νεολαίος που δίνει με συνέπεια το αγωνιστικό παρόν στον Πολιτικό Αγώνα μαχόμενος ενάντια σε θεούς και δαίμονες, είναι η βιτρίνα, ο καθρέφτης αν θέλετε ενός Κινήματος επαναστατικού, ενός Κινήματος που γεννήθηκε μέσα από την Ελληνική Νεολαία και εκφράζει τους μύχιους πόθους της, για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ιδού γιατί περιφρονούμε με τον πλέον εμφανή και πρόδηλο τρόπο, τους σκαιούς πολιτικάντηδες και τους παραγοντίσκους της δολοπλοκίας! Ιδού γιατί δεν λυγίσαμε μπροστά στις βρώμικες μεθοδεύσεις των αντιπάλων! Ιδού και ο κύριος λόγος για τον οποίο το Κίνημα, αναμφισβήτητα, πρόκειται αργά ή γρήγορα να θριαμβεύσει!
 
 
Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.