Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικός Στρατιώτης [#94]

Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός
 
Το ερώτημα των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, δεν είναι αν πρέπει να στηριχτεί για να είναι πανίσχυρος ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αλλά ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν ως επιτακτική εθνική ανάγκη την γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τούτοι οι λόγοι, παρατίθενται παρακάτω.
Η Πατρίδα έχει παραδοθεί από τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου σε μια συμμορία διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι την διοικούν από το εξωτερικό. Χρησιμοποιούν ως εκτελεστικά τους όργανα τα κόμματα της σαπίλας, της μίζας και των σκανδάλων. Κομμάτι-κομμάτι και έναντι πινακίου φακής, η εθνική μας περιουσία ξεπουλιέται σε ξένους και εγχώριους καπιταλιστές χωρίς κανείς να αντιδρά. Η εθνική μας κυριαρχία έχει παραχωρηθεί σε ξένες δυνάμεις και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η Εθνική μας Τιμή και Αξιοπρέπεια έχει προ πολλού καταποντισθεί, για να συγκαλυφθούν οι βρωμιές ενός αντεθνικού, ένοχου και αμαρτωλού Καθεστώτος.
Ο Λαός μας έχει υποστεί οικονομική αφαίμαξη πρωτοφανούς μεγέθους. Υπόκειται σε πλείστες ταπεινώσεις για ένα και μοναδικό λόγο: για να ξεπληρωθούν χρέη όχι του ιδίου αλλά μιας συμμορίας που κυβερνούσε επί σαράντα σχεδόν έτη, καταληστεύοντας και λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα για να χτίσει περιουσίες και προνόμια χάρη σε ένα αισχρό και χυδαίο κομματικό κράτος. Συμπατριώτες μας αυτοκτονούν εξαιτίας της απόγνωσης στην οποία έχουν περιέλθει, άλλοι αργοσβήνουν στα διαλυμένα νοσοκομεία, εκατομμύρια δεν έχουν εργασία για να ζήσουν τον εαυτό και τις οικογένειές τους. Ψωμί και θέρμανση λείπουν από χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά, επειδή η πολιτική και οικονομική μπουρζουαζία του τόπου, έστησε ένα χορό εκατομμυρίων στη πλάτη του Λαού μας. Εκείνοι τα έφαγαν και τα τρώνε ακόμη και σήμερα και τα πληρώνει ακριβότατα και άδικα ο Ελληνικός Λαός.
Κανείς δεν μιλά και όλοι σιωπούν: ποιοι τα έφαγαν και γιατί δεν πληρώνουν εκείνοι το λογαριασμό;
Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας. Αλλοιώνεται σκοπίμως και με εθνοκτόνο πρόθεση η δημογραφική σύνθεση της Ελλάδος. Δεν ομιλούν πια για Λαό, αλλά για πληθυσμό. Δεν μιλούν για Έλληνες αλλά για πολίτες μιας χώρας που δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα ονομάζεται Ελλάδα. Σε μερικά χρόνια είναι βέβαιο ότι το όνομα Ελλάς δεν θα αντιπροσωπεύει τους πολίτες αυτού του κρατιδίου: η πλειοψηφία του θα είναι μουσουλμάνοι οπότε θα είναι προτιμότερο να αποκαλείται Γιουνανιστάν.
Οι λαθρομετανάστες βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σ' αυτό το αισχρό κρατικό μόρφωμα που εξουσιάζεται από τους ξένους και τους εγχώριους τοποτηρητές τους: λαμβάνουν επιδόματα, το αντεθνικό Κράτος τους παραχωρεί στέγη, τροφή και εν γένει τους παρέχει κάθε είδους παροχή την οποία αρνείται στους Έλληνες.
Οι Έλληνες μπορούν να συνεχίσουν να εξαθλιώνονται κάτω από τα επίπεδα της φτώχειας, να πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους, να χάνουν τα σπίτια, την εργασία, τη γη τους. Μπορεί και να μεταναστεύσουν αν δεν τους αρέσει, όχι με τη θέλησή τους αλλά επειδή το επιβάλλει ένα Κράτος φύσει και θέσει ανθελληνικό.
Γι' αυτούς τους λόγους, η ισχυροποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί τον παράγοντα εκείνο που θα κρίνει εάν θα υπάρχει μέλλον για τα παιδιά των Ελλήνων.
Επανελληνισμός της Πατρίδας μας! Οι Έλληνες πρέπει να ξαναγίνουν οι Κύριοι της Πατρώας γης και κυρίως του Κράτους στο οποίο διαβιεί ο Λαός μας.
Επανελληνισμός του Λαού μας! Δεν είμαστε πολίτες ενός επιβαλλόμενου πολυφυλετικού συνονθυλεύματος , είμαστε οι κληρονόμοι μιας πελώριας Ελληνικής Αυτοκρατορίας, του λαμπρότερου Πολιτισμού και μιας τρισένδοξης και δαφνοστεφανωμένης πολεμικής Ιστορίας χιλιάδων ετών, τις οποίες έχουμε καθήκον ιερό να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές, ούτως ώστε να συνεχίσει να κυλά δυνατά και απρόσκοπτα, αδιαλείπτως και εις το διηνεκές το αιμάτινο ελληνικό ποτάμι.
Για να υπάρχει Ελλάδα, πρέπει να επικρατήσει ο Εθνικισμός και για να επικρατήσει ο Εθνικισμός, δηλαδή οι πρόγονοι κι οι απόγονοί μου, το Αίμα μου, οφείλω να Πιστεύω και να Αγωνίζομαι.
Δεν με νοιάζει αν θα γίνουν πλουσιότεροι οι νεοδημοκράτες ή οι συριζαίοι, με ενδιαφέρει μονάχα ένα Ελληνικό Μέλλον για τους Έλληνες! Γι' αυτό διαδίδω παντού και στον δυνατότερο τόνο:
Λευτεριά στη Πατρίδα-Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!
 
Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.