Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Βαρύτατες νομικές ευθύνες Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγο καιρό ηχητικό βίντεο στο οποίο ακούγεται καθαρά ο Πρωθυπουργός της Χώρας Αντώνης Σαμαράς να μιλάει με ανώτατο παράγοντα της Δικαιοσύνης και να του λέει αυτολεξεί: « ...Πες τον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια (δηλαδή τον περιβόητο εισαγγελέα Ντογιάκο) οι επόμενοι τρεις που θα πάνε (οι επόμενοι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής) να τους γαμήσει...». Η εν λόγω ηχογράφηση από το πρωθυπουργικό τηλέφωνο προηγείται χρονικά της περιόδου όπου οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής και Ηλιόπουλος και ο Μπούκουρας περνούσαν το κατώφλι της Εισαγγελίας, για να διαταχθεί στη συνέχεια η παράνομη προφυλάκισή τους

        Εάν η Δικαιοσύνη δεν ελέγχονταν πλήρως από το παραδικαστικό κύκλωμα του Αθανασίου – Ντογιάκου, τότε το λιγότερο που είχε να κάνει θα ήταν να διατάξει προκαταρκτική έρευνα για το περιεχόμενο των βίντεο Μπαλτάκου και Σαμαρά. Προκαταρκτική έρευνα για τη διάπραξη των βαρύτατων αδικημάτων της Κατάχρησης Εξουσίας και της Παράβασης καθήκοντος των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και του αδικήματος της Ηθικής αυτουργίας των παραπάνω αδικημάτων εις βάρος του Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου. Μα πέρα από αυτά οι Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου, έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα στην Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας και καθοδηγώντας πλήρως τη δικαιοσύνη παραβίασαν κατάφωρα το άρθρο 26 του Συντάγματος. Το εν λόγω άρθρο αποτελεί θεμελιώδη λίκνο για την ύπαρξη και λειτουργία της πολιτεύματος μας και της δημοκρατίας και αναφέρετε φυσικά στη διάκριση των τριών εξουσιών, της δικαστικής, της νομοθετικής και της εκτελεστικής. Η Δικαστική εξουσία λοιπών σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ανεξάρτητη από την Εκτελεστική εξουσία (δηλαδή τη Κυβέρνηση) και δεν δρα κάτω από τις εντολές της σε καμία περίπτωση. Υπό τις εντολές και τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης όμως δρα αποκλειστικά η Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αυτό αποτελεί τη μέγιστη Συνταγματική εκτροπή και καταπάτηση του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος.

        Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρωθυπουργός και ο Αθανασίου υπουργός Δικαιοσύνης και επειδή οι εν λόγω αποτελούν τον εγκέφαλο του παραδικαστικού κυκλώματος, που φυλακίζει ένα πολιτικό κόμμα, στοιχειοθετείτε η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση της παράβασης των Άρθρων 134 και 134α του Ποινικού Κώδικα περί Εσχάτης Προδοσίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο Μπαλτάκου και Σαμαρά, οι Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας παραβιάζουν το Άρθρο 134 παράγραφος 2 εδάφιο α) και β) και το Άρθρο 134α (Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος) παράγραφοι ε), ζ) και η) τα οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «... Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί ... με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ... θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. ...» και «...Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος θεωρούνται στο πλαίσιο του προηγούμενου άρθρου: ... ε) η αρχή της διάκρισης των εξουσιών όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα, ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και η) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα. ...». Διαβάζοντας και μόνο το τι αναφέρουν τα συγκεκριμένα άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την εσχάτη προδοσία μας έρχεται αυτόματα στο νου οι μεθοδεύσεις των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου όσον αναφορά τη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Πραγματικά αυτά τα δύο άρθρα του Ποινικού Κώδικα μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν φωτογραφική διάταξη για το Σαμαρά και τον Αθανασίου. Που να φανταζόταν ο νομοθέτης των συγκεκριμένων άρθρων ότι μια μέρα αυτές τις πράξεις τις οποίες περιγράφει ως Εσχάτη Προδοσία θα τις διέπραττε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας με τη βοήθεια δύο κορυφαίων Υπουργών του οι οποίοι διετέλεσαν υπουργοί στα υπουργεία που σχετίζονται άμεσα με τη δίωξη της Χρυσής Αυγής (Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης).

        Η Εσχάτη Προδοσία αποτελεί ένα βαρύτατο κακούργημα το οποίο τιμωρείτε με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. Ένα κακούργημα που όταν διαπράττεται καταλύει της Θεμελιώδεις αρχές και Θεσμούς του Πολιτεύματος, την αρχή τις διάκρισης των εξουσιών και της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και καταλύει και αλλοιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία και τις θεμελιώδεις αρχές και θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. Βαρύτατο έγκλημα για το οποίο η μοίρα, το μέλλον και η τίσις που έρχεται θα καταδικάσει τελεσίδικα τους εν λόγω με την εσχάτη των ποινών. Αυτή η μέρα πλέον δεν αργεί να έρθει...

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.