Σάββατο, 10 Μαΐου 2008

Μέτωπο Νεολαίας - Μέτωπο Αντίστασης

 

Είναι μερικές στιγμές που νιώθει κανείς προδομένος. Η αγανάκτηση ξεχειλίζει και η οργή αποκτά πρόσωπο. Στην εποχή της καταπίεσης και της προδοσίας, κάποιες αρχαίες – ξεχασμένες θεότητες ξαναξυπνούν. Η Πίστη γίνεται όπλο και το Αίμα ο οδηγός...
 
Οι νέοι του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ σηκώνουν τη σημαία του πολέμου. Από τις στάχτες ενός κόσμου κατεστραμμένου ξεπηδά σήμερα μια νέα φλόγα, μικρή και παντοδύναμη. Αυτή είναι η ψυχή μας. Η ανεξερεύνητη δύναμη της ζωής και της δημιουργίας. Της ελευθερίας. Το αιώνια πνεύμα της αρχαίας Ευρώπης. Μέτωπο αντίστασης...
 
Εμείς είμαστε που αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σ' αυτή την ξέφρενη πορεία καταστροφής ολόκληρου του κόσμου, που αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σ' αυτό το κατασκεύασμα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι κοινωνία, εμείς που ακόμα μένουμε απροσάρμοστοι στον μεσαίωνα της παγκοσμιοποίησης, που γυρνάμε την πλάτη μας στα MTv τους, στους εκσυγχρονισμούς τους, στα τσιφτετέλια τους, στα ναρκωτικά τους, στη γιάπικη “ζωή” τους, στη καταναλωτική κτηνωδία, εμείς που γυρνάμε την πλάτη στην παράνοια. Για πάντα μαχητές, για πάντα ρομαντικοί. Άνθρωποι γεννημένοι ελεύθεροι!
 
Αυτή είναι η κραυγή του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. Η αναγέννηση των Μύθων που οραματιζόμαστε. Στην σκοτεινή αυτή εποχή του ξεπεσμού, της αθλιότητας, της ύβρης, της άγνοιας, σιγοψιθυρίζονται οι φωνές της αμφισβήτησης. ...Σαν θρόισμα. Απέραντη Μελαγχολία, Αγωνία, Μίσος. Από την απελευθερωμένη δύναμη του Αίματος γεννιέται ο Ιερός μας Πόλεμος. Από την οργή ανθρώπων προδομένων. Σαν θύελλα... που έρχεται να σαρώσει τα πάντα!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φυλετισμός Στα Μονοπάτια των Ονείρων μας... »

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.