Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008

Φυλετισμός

 

Φυλετισμός κατά μια πρώτη ματιά είναι η ιδέα ότι μια κοινωνία πρέπει να μείνει προσηλωμένη με σεβασμό σε ορισμένους δεσμούς αίματος και γονιδίων που καθορίζουν τα εξωτερικά, δηλαδή τα βιολογικά χαρακτηριστικά της. Η σημασία του όμως δεν περιορίζεται μόνο ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός λαού, γιατί είναι σίγουρο ότι κατά την ροή της ιστορίας, με τις διάφορες μετακινήσεις συγκρούσεις και συμμαχίες των φυλών, η παραπάνω έννοια του φυλετισμού έχει παραβιαστεί πολλές φορές. Αυτό όμως δε μας ανησυχεί γιατί ο φυλετισμός στη βαθύτερη του έννοια δεν αντιπροσωπεύει ένα σύνολο ατόμων που φροντίζουν να αποφεύγουν τις επαφές με άλλα άτομα, αλλά σημαίνει σεβασμό στην παράδοση, στην πολιτιστική παράδοση και στην ιστορία της φυλής. Τούτο είναι το βασικότερο γιατί αν μια φυλή είναι πνευματικά εξοπλισμένη και γαλουχημένη με τα ιδεολογικά και πολιτιστικά αγαθά των προγόνων της, είναι σίγουρο ότι έχει αναπτυγμένο σε μεγάλο βαθμό το φυλετικό συναίσθημα, με συνέπεια δύσκολα να δεχθεί να προδώσει βιολογικά και πνευματικά την κληρονομιά της φυλής. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι φυλές που εγκατέλειψαν τον πολιτισμό τους εξαφανίστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Στο σημείο αυτό όμως τίθεται το ερώτημα αν ο φυλετισμός διαμορφώνει μια κλειστή κοινωνία που απεικονίζεται από μια στείρα προγονοπληξία. Η απάντηση σ’ όσους διατυπώνουν αυτήν την ερώτηση είναι σίγουρα αρνητική γιατί ένας φυλετιστής δεν είναι ποτέ ένα άτομο που θα δεχθεί να κλειστεί και να φυλακιστεί μέσα σε ορισμένα πνευματικά όρια και να πνιγεί στην ραθυμία και στην καλοπέραση. Αυτό είναι παρακμή, όπως παρακμή είναι και ο καθόλου σεβασμός στους προγόνους και στον πολιτισμό της φυλής.
 
Ένας φυλετιστής είναι πάνω απ’ όλα αγωνιστής και επαναστάτης. Ο φυλετιστής δεν φοβάται γιατί η ψυχή του στηρίζεται πάνω σ’ αυτά που του κληροδότησαν οι πρόγονοί του. Αυτό που του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει ακόμα και σε μια ανανέωση της κοινωνίας του, εκεί φυσικά που απαιτείται, χωρίς να δίνει το δικαίωμα στους εχθρούς του να εκμεταλλευτούν την κίνηση αυτή σαν το άνοιγμα της κερκόπορτας του πολιτισμού της φυλής του. Ο φυλετιστής δεν είναι συντηρητικός ούτε προγονόπληκτος. Επιζητά πάντοτε την πρόοδο αλλά ποτέ δε λησμονεί τα διδάγματα και τα συμπεράσματα που στοιχειοθέτησαν οι προηγούμενοί του. Αγαπάει το όμορφο και το τέλειο και γι’ αυτό πάντοτε παλεύει γι’ αυτό. Επιθυμεί το άριστο και την αλήθεια και γι’ αυτό το λόγο είναι αδύνατο να χαρακτηριστεί συντηρητικός. Ένας φυλετιστής δεν κλαίει και δε μοιρολατρεί σε καμία περίπτωση πάνω στους τάφους των προγόνων του προσμένοντας τη μοίρα να τον βοηθήσει, αλλά αντίθετα παίρνει δύναμη για να συνεχίσει αυτό, που αυτοί άφησαν ατελείωτο.
 
Ο φυλετιστής είναι σε τελική ανάλυση ένας επαναστάτης, που έχει αναπτυγμένο σε έντονο βαθμό την κοινωνική συνείδηση, σε σημείο που να τοποθετεί το προσωπικό του συμφέρον σε δευτερεύον τομέα. Αγωνίζεται πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της φυλής του γιατί γνωρίζει ότι μέσα από την πρόοδό της θα ευτυχήσει και αυτός.
 
Ο φυλετιστής θεωρεί όλους τους συμπατριώτες του αδελφούς του γιατί η ψυχή του κυριαρχείται από την αρχή των δεσμών αίματος. Γι’ αυτό το λόγο δε δέχεται να ενεργήσει σε βάρος των συμπατριωτών του ούτε να ενταχθεί σε ένα από τα γνωστά κόμματα, τα οποία διχάζουν και αποπροσανατολίζουν το λαό. Ο φυλετιστής δεν αποδέχεται αυτό που σήμερα ονομάζουμε πολυκομματισμό αλλά επιδιώκει την ανάδειξη στην εξουσία αυτών που πραγματικά είναι άξιοι και ικανοί να λάβουν στα χέρια τους την τύχη και το μέλλον της φυλής. Ο πολυκομματισμός είναι αργός θάνατος για τη φυλή.
 
Όλοι θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο φυλετισμός δεν είναι πολιτική ιδεολογία που έχει σαν σκοπό να εξυπηρετήσει μονομερώς τα συμφέροντα μιας μόνο κοινωνικής τάξης, αλλά είναι μια κοσμοθεωρία, που στηρίζεται στο σεβασμό των φυσικών νόμων. Σ’ ένα φυλετικό καθεστώς δεν νοείται η ύπαρξη κοινωνικών ανισοτήτων και διαχωρισμών. Όλα τα μέλη της φυλής θα είναι ίσα μεταξύ τους και θα απολαμβάνουν όμοια δικαιώματα. Ο φυλετιστής πιστεύει στην καθαρότητα της φυλής του γιατί γνωρίζει πως μόνο σε μια τέτοια κοινωνία θα υπάρχει αληθινή κοινωνική πρόοδος και άνθιση σ’ όλους τους τομείς της. Μόνο μέσα σε μια καθαρά φυλετική κοινωνία είναι δυνατό να υπάρξει αληθινή ασφάλεια και πλήρης εξασθένιση της βίας. Ο φυλετιστής δεν είναι ρατσιστής, απλώς αναγκάζεται να γίνει ρατσιστής, όταν βλέπει την κοινωνία του να πνίγεται στο βόθρο του διεθνισμού. Ο φυλετιστής σέβεται το συνάνθρωπο του άσχετα σε ποια φυλή ανήκει, αρκεί ο τελευταίος να σέβεται και αυτόν και να μην παραβιάζει τα ξένα φυλετικά όρια. Ο φυλετιστής θεωρεί εχθρό του τον διεθνιστή γιατί έχει μετατραπεί σε δραστήριο όργανο των Σιωνιστών που πολεμούν το φυλετισμό, σε ένα ασυναίσθητο και αποπνευματοποιημένο πλάσμα, που ενδιαφέρεται μόνο για τα υλικά αγαθά.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.