Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Ένας χρόνος πολιτικών διώξεων

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που το σάπιο καθεστώς εξαπέλυσε την πλέον λυσσαλέα δίωξη ιδεών και φρονημάτων, θέτοντας σε εφαρμογή μια βρώμικη σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ένας χρόνος, που η προδοτική συγκυβέρνηση, μαζί με τα λοιπά αποκόμματα  του «συνταγματικού» και «δημοκρατικού» τόξου, σε αγαστή συνεργασία με τους αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους των καναλιών της διαπλοκής και της αποχαύνωσης, διοχετεύουν με κάθε ευκαιρία το μίσος τους εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, γιατί κατάφερε να τους ξεμπροστιάσει και να δει σύσσωμος ο ελληνικός λαός την σήψη και την διαφθορά τους. Ένας χρόνος ασύστολου ψεύδους, παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων και πολιτικών δολοφονιών, με τον Αρχηγό, τους βουλευτές και δεκάδες εκλεκτούς συναγωνιστές μας να κρατούνται πολιτικοί όμηροι από μια ανθελληνική και ξενοκίνητη τυραννία.

Η Χρυσή Αυγή, όμως, ούτε έκανε, ούτε πρόκειται να κάνει καμιά υποχώρηση και κανέναν συμβιβασμό. Αντιθέτως, παραμένει αμετανόητη και πιο δυνατή από ποτέ, κάνοντας τα πολιτικά αυτά θρασίμια να τρέμουν μπροστά στην γιγαντιαία εξάπλωση της στις καρδιές και τις συνειδήσεις χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων. Το Εθνικιστικό Κίνημα δεν πτοείται από τρομοκρατικές μεθοδεύσεις.  Γνωρίζει μόνο από Αγώνα σκληρό και αυτό θα συνεχίσει να πράττει μέχρι τέλους!

Έτσι, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές, με μια παρουσία μαζική και δυναμική, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθησαν στα γραφεία μας στον Σταθμό Λαρίσης, τόσο για να διαμαρτυρηθούν κατά της χούντας που εξαθλιώνει την πατρίδα και τον λαό μας, όσο και για να συμπαρασταθούν στον Αρχηγό και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας, που βρίσκονται εντελώς παράνομα στα κελιά της Τιμής, στέλνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα Εθνικής Αντίστασης και Φλογερής Πίστης. Αψηφώντας την φίμωση και τις άθλιες επιχειρήσεις του κατάπτυστου καθεστώτος, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το φτύνουν κατάμουτρα και τάσσονται στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου, δίνοντας τον αγώνα τον καλό, μέχρι την τελική δικαίωση. Ο παλμός της συγκέντρωση ήταν μοναδικός, ενώ η ατμόσφαιρα σειόταν από τα συνθήματα:

«ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» – «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

«ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ»

Άκρως δυναμική ήταν και η παρουσία του Μετώπου Νεολαίας, που στέκει πρωτοπόρος στον Εθνικό Αγώνα, χωρίς να κάνει ούτε βήμα πίσω. Με ακλόνητη Πίστη και ατσαλένια Θέληση, μάχεται με περίσσεια τόλμη ενάντια στο καθεστώς των διεφθαρμένων, δηλώνοντας περίτρανα ότι δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή υποχώρηση απέναντι στο προδοτικό σύστημα. Είναι η σιδηρά γενιά που έρχεται και θα αγωνιστεί μέχρι τελικής Νίκης!

Ο κύκλος των ομιλιών άνοιξε με τον υπεύθυνο της Τ.Ο Αθηνών, Συναγωνιστή Γιάννη Βουλδή, ο οποίος τόνισε ότι η στιγμή της δικαίωσης πλησιάζει, και μαζί με αυτή και ο εφιάλτης του αμαρτωλού καθεστώτος που θα πάρει σάρκα και οστά, με την Χρυσή Αυγή να προελαύνει νικήτρια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Έπειτα, τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, κατακεραυνώνοντας τους δήθεν δημοκράτες και τα πειθήνια όργανα των καναλιών της απάτης για την ψευδολογία και την ανηθικότητα τους, διατρανώνοντας παράλληλα ότι η Ψυχή των Ελλήνων Εθνικιστών δεν φυλακίζεται και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν. Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στην Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία εκπροσωπώντας σύσσωμο το Μέτωπο Νεολαίας μετέφερε το μήνυμα του αδιάκοπου και σκληρού Αγώνα, αλλά και την βεβαιότητα του ερχομού μιας Δικαιοσύνης πραγματικής, ανεξάρτητης και αμείλικτης.

Στη συνέχεια, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, αναφέρθηκε στο τρομερό πολιτικό και δικαστικό ανοσιούργημα που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος με την ανοχή ολόκληρου του υποκριτικού «συνταγματικού τόξου», διαμηνύοντας ταυτόχρονα στους άθλιους διώκτες μας ότι η Πατρίδα και το Έθνος μας θα μεγαλουργήσουν ξανά με μοναδικό οδηγό την Χρυσή Αυγή. Αμέσως μετά, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης, αφού πρώτα άσκησε δριμύτατη κριτική στην πατριδοκάπηλη δεξιά για την εκμετάλλευση, την εξαπάτηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, τόνισε ότι το Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει απτόητο τον έντιμο και ηθικό του Αγώνα, αποδεικνύοντας περίτρανα, συνεχώς, ότι παραμένει πιστό τόσο στα λόγια, όσο και στα έργα του. Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτή Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος αναφέρθηκε στο αναμφισβήτητο γεγονός τόσο της ραγδαίας καταξίωσης της Χρυσής Αυγής στην συνείδηση του ολοένα και περισσότερο αφυπνιζόμενου ελληνικού λαού, όσο και στις νικηφόρες μάχες που δίνει σε κάθε επίπεδο, ξεφτιλίζοντας το διεφθαρμένο καθεστώς.

Ωστόσο, η πλέον κορυφαία και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου, από τα κελιά της Τιμής που βρίσκεται έγκλειστος μαζί τους υπόλοιπους γενναίους Συναγωνιστές μας. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα άπαρτο φρούριο και θα παραμείνει ελεύθερη και ανυπόταχτη, γιατί το μόνο που υπάρχει και καθοδηγεί τους Έλληνες Εθνικιστές είναι η Πίστη στα Ιδανικά μας και η χαλύβδινη θέληση για Δικαιοσύνη και τιμωρία των προδοτών και των διεφθαρμένων. Ένας χρόνος ανηλεών πολιτικών διώξεων και το μόνο που κατάφεραν τα πολιτικά ανδρείκελα ήταν πολεμώντας μας, να μας δυναμώσουν περισσότερο, ενώ ο εξευτελισμός των ίδιων ενώπιον του ελληνικού λαού συνεχίζεται, με την καθημερινή αποδόμηση της ψευδολογίας και του διεστραμμένου κατηγορητηρίου τους. Η παταγώδης πτώση της χούντας Σαμαρά βρίσκεται πολύ κοντά!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χιλιάδες Γαλανόλευκες υψωμένες στον νυχτερινό ουρανό και όλους εμάς σε στάση προσοχής, να απαγγέλουμε με στεντόρεια φωνή τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Δηλώνουμε την περιφρόνηση μας στις παράνομες μεθοδεύσεις των ξενόδουλων τυράννων της πατρίδας μας και συνεχίζουμε αμετανόητοι τον Αγώνα μας για Ελευθερία, χωρίς να μας λυγίζει τίποτα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ!

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.