Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σκοποί και λόγοι

Είναι γεγονός ότι οι συγγραφείς του μυθιστορήματος «Η Χρυσαυγιάδα» πλούτισαν γράφοντας με τόνους μελανιού τις συκοφαντίες τους ενάντια στο τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας ήτοι 536.910 Ελλήνων πολιτών. Αξιοσημείωτο της όλης υπόθεση είναι ότι αυτοί οι εκκοσμικευμένοι ιδιοτελείς άνθρωποι πιστεύουν  ότι θα γαλουχήσουν με τα ψεύδη τους τις νέες γενιές ευελπιστώντας ότι στο μέλλον θα τους εξυμνούν ως οι ιδεολογικοί τους καθοδηγητές ως οι οραματιστές τους ενάντια στον εθνικισμό.

Παραβλέπουν δε, σαν ιδιοτελείς που είναι ότι παραγκωνίζοντας το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος την αλήθεια, με ψευδείς κατηγορίες μόνο ψευδαισθήσεις δημιουργούν οι οποίες στο πέρασμα του χρόνου σβήνονται σαν μια ασήμαντη φωτογραφική ματιά την οποία το μυαλό μας αποβάλει ως περιττή.Περιττοί όμως θα είναι σε λίγο καιρό και οι ίδιοι, διότι εδώ και έναν χρόνο δεν ψεύδονται εις βάρος μας, ψεύδονται εις βάρος του ελληνικού λαού, τότε όμως θα μιλάμε με πραγματικούς δημοκρατικούς όρους...

Γιατί όμως μας πολεμάνε;Γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα κυριαρχεί η ιδέα του Έθνους και ο ελληνικός λαός πιστεύει στον εθνικισμό παρόλο το διεθνιστικό κλίμα που θέλουν να μας επιβάλουν οι ελληνόφωνοι προδότες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική  πολιτική δύναμη η οποία καλλιεργεί τον κοινωνικό εθνικισμό και την ελευθερία στις ψυχές των Ελλήνων και όσο περνάει ο καιρός χιλιάδες πατριώτες  έρχονται και συντάσσονται στις γραμμές μας απορρίπτοντας παράλληλα τις φιλελεύθερες και αριστερές αντιλήψεις αυτού του φαύλου υποτακτικού κρατιδίου.

Οι πολιτικές μας θέσεις εντάσσονται το 2012 στο ελληνικό κοινοβούλιο ως αγκάθι στο δήθεν δημοκρατικό τόξο διότι οραματίζονται ένα κυρίαρχο και εθνικά ανεξάρτητο κράτος. Βλέποντας λοιπόν ότι  είμαστε αποφασισμένοι να μην συνεργαστούμε με αυτούς ξενόδουλους, ένιωσαν να θίγονται τα ανθελληνικά  συμφέροντα τους και έβαλαν σε λειτουργία τα δόλια σχέδια τους. Κατήργησαν την διάκριση των εξουσιών και ξεφτίλισαν τον θεσμό της δικαιοσύνης διώκοντας με αντισυνταγματικές τρομοκρατικές μεθόδους το τρίτο πολιτικό κόμμα της Ελλάδας, ως εγκληματική οργάνωση. Αυτοί είναι οι λόγοι που διώκεται η Λαϊκή κυριαρχία από την χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά. Τολμώ να πω όπως και όλοι οι υποστηρικτές μας, ότι είμαστε περήφανοι για το ότι είμαστε μέλη εγκληματικής οργάνωσης διότι τολμήσαμε να μιλήσουμε για ΕΛΛΑΔΑ.

Εν κατακλείδι, ένα είναι σίγουρο συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μετά από αυτόν τον ολοκληρωτικό πόλεμο κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν θα επιζούσε και αυτό διότι εσείς τολμήσατε να υψώσετε περήφανα την αίγλη του ελληνικού πνεύματος την αίγλη του κινήματος μας, αψηφώντας το παγωμένο σκότος που σας περί τριγυρνούσε καθημερινά. Συνεχίζοντας τον αγώνα με αυτά τα ιδανικά ένα είναι σίγουρο, η λύτρωση του έθνους μας είναι κοντά και ως πρότυπο οι νέες γενιές θα έχουν την αλήθεια και όχι το χυδαίο ψέμα!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.