Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2008

Αιφνιδιαστική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 150 ακτιβιστές του Μετώπου Νεολαίας και ορισμένοι πατριώτες από άλλους χώρους, συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά το βράδυ της Πέμπτης 21/2 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, για να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την ελληνική κυβέρνηση. Η αυθόρμητη αυτή εκδήλωση αποτέλεσε την απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών στις προτάσεις του Νίμιτς και στην υποχωρητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης. Η κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης έκλεισε για ένα δίωρο από τους Εθνικιστές, οι οποίοι με φυλλάδια, τρικάκια και συνθήματα ενημέρωσαν τους περαστικούς, οι οποίοι αναγνώρισαν την μαχητικότητα και τον παλμό της συγκέντρωσης και σε αρκετές περιπτώσεις συντάχθηκαν μαζί μας. Την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στην Τσιμισκή, η οποία κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή". Στον χώρο είχαν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τηλεοπτικοί σταθμοί που λίγα πλάνα έδειξαν, προφανώς για να μην «ταράξουν» την …ηρεμία των ημερών... Το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες Εθνικιστές, παρά τις συνεχόμενες απαγορεύσεις του κράτους, θα καταφέρουν να βρουν τρόπους να διαδηλώσουν την Αντίδρασή τους στα βέβηλα σχέδια των Αμερικανών στην περιοχή μας. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 
Το φυλλάδιο που μοιράστηκε από τους Συναγωνιστές:
 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
 
Το σχέδιο του «διαίρει και βασίλευε», που εφαρμόζει η Σιωνιστική – Αμερικάνικη πολιτική, με τον πολυτεμαχισμό των Βαλκανίων, έχει μπει στο τελικό του στάδιο. Η απόσχιση των Αλβανών του Κοσόβου, με τις πλάτες των Η.Π.Α., δημιουργεί ένα καινούριο προτεκτοράτο στην περιοχή και προωθεί το όραμα της μεγάλης Αλβανίας. Σειρά τώρα παίρνουν η Μακεδονία, η Τσαμουριά και η Θράκη...
 
Αυτές τις ώρες, η προσκυνημένη (ανθ)ελληνική διπλωματία επεξεργάζεται το φιρμάνι του Νίμιτς για να βρει τον τρόπο με το μικρότερο πολιτικό κόστος, ώστε να νομιμοποιήσει τους πλαστογράφους της Ιστορίας μας, τους σφετεριστές της Ιερής μας Γης και να καταδικάσει στη λήθη τους Έλληνες αδερφούς μας στο Μοναστήρι, τη Δοϊράνη, την Αχρίδα, την Στρώμνιτσα και τη Γευγελή. Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για το Έθνος μας, έχουμε την Ιερή Υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μετρηθούμε. Τώρα είναι που πρέπει να κάνουμε ό.τι χρειαστεί για την Πατρίδα μας, την Ανεξαρτησία μας και την Αξιοπρέπειά μας, με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με λόγια! Τώρα είναι που πρέπει να βγούν μπροστά όσοι έμειναν ζωντανοί... Τώρα είναι που πρέπει να κατανοήσουμε ότι το κράτος δρα αντεθνικά και ήρθε η ώρα να πούμε: Κάτω το κράτος! Ζήτω το Έθνος!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 279 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.