Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Ημέρα Λειτουργίας Μετώπου Νεολαίας

Τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκ των καθιερωμένων συναντήσεων των μελών του Μετώπου Νεολαίας, έπειτα από την σύντομη διακοπή για τον εορτασμό της Λαμπρής. Με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν με ταχείς ρυθμούς, η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα επικαιρότητας.

Ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν ήταν το τρέχον πολιτικό ζήτημα σχετικά με τους υποψήφιους των κομμάτων που προέρχονται από τη Θράκη. Έπειτα, από μια συνοπτική ιστορική αναδρομή, απαραίτητη για την πληρέστερη κατανόηση του προβλήματος, σχολιάστηκε ιδιαίτερα η υποκρισία όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», τόσο από τους «προοδευτικούς» διεθνιστές  της αριστεράς, όσο και από τους «ultraπατριώτες», που ξεχνώντας τα κηρύγματα τους περί σεβασμού της διαφορετικότητας και αφαιρώντας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού της κάθε φυλετικής ομάδας, υιοθετούν τις απόψεις των πλέον ακραίων εθνικιστών της Τουρκίας. Αντιθέτως, το μόνο που κάνουν είναι να επιδεικνύουν τυφλή υπακοή στις ορέξεις των Γκρίζων Λύκων και του τουρκικού προξενείου, το οποίο δρα ανεξέλεγκτα, επεμβαίνοντας με τρόπο ξεκάθαρο στα εθνικά ζητήματα της χώρας, αδιαφορώντας ακόμη και για μια ενδεχόμενη «κοσσοβοποίηση» της περιοχής.

Στη συνέχεια, με αφορμή τις επικείμενες απολογίες των τεσσάρων βουλευτών στις 5 Μαΐου, οι συναγωνιστές τοποθετήθηκαν σχετικά με την πιθανή επίπτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, τόσο του Λαϊκού Συνδέσμου, όσο και των κομμάτων της κυβέρνησης, στην πολιτική δίωξη που υφίσταται το Κίνημα μας από το φαύλο καθεστώς των προδοτών και των επίορκων.

Τέλος, αναφερθήκαμε στο γεμάτο από δράσεις και εκδηλώσεις πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν, τονίζοντας την καθοριστική σημασία που έχει η συμμετοχή όλων μας στον μεγάλο Αγώνα που διεξάγει το Κίνημα μας, ενάντια στην παραπληροφόρηση και τις βρώμικες μεθοδεύσεις του συστήματος. Άμεσος στόχος μας, λοιπόν, η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, αναφορικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Είναι γεγονός ότι το διάστημα που έπεται απαιτεί μεγάλες αντοχές. Ωστόσο, εμείς είμαστε σε θέση να εκφράζουμε από τώρα την βεβαιότητα ότι η τελική δικαίωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται πολύ κοντά, όπως ακριβώς και η αποστομωτική απάντηση που θα λάβουν από τον ελληνικό λαό οι άθλιοι διώκτες μας.

 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.