Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Ελεύθερη Ελλάδα

Δυστυχώς η επιδείνωση των συνθηκών που βιώνουμε είναι δραματική. Δεν υπάρχει υπάρχει επικοινωνιακή πολιτική και καμμιά αισιοδοξία που προέρχεται από κατασκευασμένα στοιχεία, δεν μπορούν να μεταβάλλουν το κλίμα. Η διαρκής τήρηση των εντολών κι η γραμμή της υποταγής, έφεραν ολέθρια αποτελέσματα χωρίς καν να συγκινήσουν τους εταίρους και δανειστές.

Στην πραγματικότητα των δύο εκατομμυρίων ανέργων, των έξι χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων που κατέρρευσαν και καταρρέουν, των υποσιτισμένων παιδιών, της διάλυσης της Παιδείας και Υγείας, ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια.

Η Ελλάδα μπορεί να αναταχθεί μόνο με δική της πρωτοβουλία. Υπάρχουν οι άνθρωποι, οι υποδομές κι ο πλούτος. Είναι η επιβεβλημένη η σωτηρία του λαού και της Πατρίδας. Πρέπει να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία. Πρέπει να επιστρέψουν οι αποφάσεις στην Πατρίδα μας. Μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του τόπου. Οδηγούμαστε σε εθελουσία υποταγή υπό το καθεστώς του φόβου.

Μπορούμε να ματαιώσουμε τα σχέδια, για το δεύτερο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο. Μπορούμε να προλάβουμε την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο σκοπιανό άθυρμα του σιωνιστικού νεοταξισμού. Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση για ΑΟΖ, όχι με τα λόγια αλλά με τα έργα. Μπορούμε να κάνουμε σχέδια ανασυγκρότησης με προτεραιότητα την εγχώρια αναζήτηση και τους χώρους προνομιακής εξαγωγής. Ελληνικά χέρια, Ελληνικά προϊόντα, Ελληνικά εργοστάσια. Αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου. Πραγματική σεισάχθεια μέσα από τις τράπεζες που ούτως ή άλλως ανήκουν στον λαό (μετρητά,εγγυήσεις,ανακεφαλοποιήσεις). Μπορούμε να καταπολεμήσουμε την διαφθορά. Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την λαθρομετανάστευση, η οποία βαθαίνει τα ζητήματα της παραοικονομίας, της εγκληματικότητας, της υποβάθμισης της ζωής της δημόσιας υγείας, της ανεργίας. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε την εθνική Παιδεία, που η σημερινή της κατάσταση, είναι και η αιτία του χάους. Πολίτες χωρίς κατάρτιση, χωρίς κοινωνική συνείδηση, ανιστόρητοι, με γλωσσική ημιμάθεια κι απομάκρυνση από το αξιακό περιεχόμενο του Ελληνισμού. Μπορούμε λοιπόν να βγούμε από το αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει και μετά  έργο μας να δείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ισχυρό κράτος.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.