Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Αν η Ελλάδα ήταν ελεύθερη τότε…

Ελλάς 2014. Μια χωρά υποδουλωμένη κάτω από μια πρωτοφανή μορφή κατοχής. Μια κατοχή άτυπη, χωρίς την ύπαρξη ξένων στρατευμάτων, ούτε ξένους δικτάτορες, παρά «Έλληνες» που εκτελούν συμφέροντα ξένων κυβερνήσεων, λόμπι και τοκογλύφων. Έλληνες σε εισαγωγικά, μιας και όταν παύεις να υπηρετείς την Πατρίδα σου και συνάμα ενεργείς εναντίον αυτής, όπως και του Λάου της, δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένας κοινός Προδότης. Σύμφωνα άλλωστε και με το Σύνταγμα της Ελλάδος που οι ίδιοι συνέταξαν πριν χρόνια και που οι ίδιοι σήμερα παραβιάζουν, κατ’ εξακολούθηση, όποιος παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής, είναι ένοχος για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας που τιμωρείται με την ποινή της Ισόβιας Κάθειρξης!
Μας κυβερνούν Ανθέλληνες και Προδότες. Κοινοί Απατεώνες και Εγκληματίες. Εγκληματίες κατά του Ελληνικού Λάου μέσω τον επαίσχυντων μέτρων που έχουν ψηφίσει σε αυτά τα τέσσερα χρόνια του Μνημονίου. Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια έχουν καταφέρει να ξεπουλήσουν τα πάντα, από δημόσιες υπηρεσίες με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη ΔΕΗ, μέχρι την ιδία τη Γη και τον φυσικό πλούτο της Πατρίδος μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και πάνω από 5,500 αυτοκτονίες. Αριθμός απωλειών που ισούται με εμπόλεμη κατάσταση!
Τα εγκλήματα τους αμέτρητα. Τι να πρωτοθυμηθεί κάνεις, απ’ την προδοσία της Κύπρου το ‘74 επί Καραμανλή, μέχρι την προδοσία των Ιμίων απ’ τον Σημίτη, που σήμερα θέλει να ξαναέρθει στο προσκήνιο κρυμμένος πίσω από “Ελιές” και “Ποταμιά”, μέχρι το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τα Olympic Games, το Βατοπέδι, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, το Μνημόνιο, τη λίστα Λαγκάρντ και και και… Η λίστα είναι ατελείωτη και τα εγκλήματα τους ξεκινούν απ’ την πρώτη μέρα της λεγομένης μεταπολίτευσης και φτάνουν μέχρι και την ώρα συγγραφής αυτού του κειμένου, που ψηφίζουν την άρση ασυλίας ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος ενός Νομίμου πολιτικού κόμματος, εγκεκριμένου από τον Άρειο Πάγο και εκλεγμένο απ’ τον Ελληνικό Λαό με ποσοστό 6,9% που αντιστοιχεί σε μισό εκατομμύριο πολίτες. Μισό εκατομμύριο πολίτες που αγνοούν, που περιφρονούν και είναι έτοιμοι ακόμα και να φυλακίσουν, όποιον απ’ αυτούς θεωρήσουν ότι τους απειλεί. Το προβλέπει αλώστε και το νέο περιβόητο πόρισμα των δυο ανακριτριών που λέει ξεκάθαρα, ότι όποιος συμμετέχει στην ‘’εγκληματική οργάνωση’’ της Χρυσής Αυγής έστω και με το να παρακολουθεί μια δημόσια ομιλία, είναι ένοχος και μπορεί να φυλακιστεί από πέντε έως δέκα χρόνια!
Μιλάμε πλέον για μια ξεκάθαρη Χούντα, μια “Δημοκρατία” μόνο κατ’ όνομα και ένα Σύνταγμα κουρελόπανο που δεν σέβονται, είτε πρόκειται για εμάς, είτε για τον ίδιο το Λαό που τους ψήφισε και τους έστειλε μέσα στο άντρο της διαφθοράς και των σκανδάλων, που ονομάζεται Κοινοβούλιο, για να τον εκπροσωπούν!
Μόλις αυτά τα κοινά λαμόγια, που όπως πολύ σωστά είπε και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Η. Κασιδιάρης, δεν είναι τίποτα περισσότερο από πρόθυμες εταίρες ξένων νταβατζήδων, αντελήφθησαν ότι μπορεί να είμαστε στη εξουσία εντός ολίγων μηνών και ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη τα λεγόμενα μας και να μπουν επιτέλους οι κλέφτες φυλακή, πρόλαβαν και έστησαν αυτή τη σκευωρία πιστεύοντας ότι με τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας έγκλειστους θα παύσει η δράση μας και το κυριότερο θα παύσει να μας στηρίζει ο Ελληνικός Λαός. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, ούτε πρόκειται να γίνει και αυτό θα το δουν και στην πράξη σε δυο μόλις μήνες, τη νύχτα των εκλογών, που τόσο τρέμουν!
Μέχρι τότε όμως, ας φανταστούμε πως θα ήταν Πατρίδα μας αν ήταν και πάλι Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Ακμάζουσα.
 
Μια Ελεύθερη Ελλάδα, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να παίρνει εντολές καμίας μορφής από κάποιον ξένο δυνάστη, παρά μόνο απ’ τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. Μια Ανεξάρτητη Ελλάδα, θα βασίζεται στα πόδια της, δηλαδή στον πρωτογενή τομέα και τις ένοπλες δυνάμεις. Είναι απολύτως απαραίτητο η Ελλάδα να ξαναγίνει Αυτάρκης σε όλα τα βασικά είδη τροφής και ενέργειας ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν. Εν συνεχεία θα πρέπει να είναι σε θέση να διαφυλάξει την εδαφική της ακεραιότητα ανά πάσα στιγμή, όπως και να διασφαλίζει, την άμεση και δωρεάν περίθαλψη των πολιτών της.
Πλήρης ανεξαρτησία συνεπάγεται και ανεξάρτητο νόμισμα. Η σταδιακή μετάβαση στο Εθνικό μας νόμισμα θα επιτρέψει τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας χωρίς ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις καθώς και με την άνθιση της εγχώριας παραγωγής, την πάταξη της σπατάλης και της φοροδιαφυγής, θα έρθει η πολυπόθητη Ανάπτυξη που θα μας καταστήσει μια πραγματικά υπολογίσιμη δύναμη στην παγκόσμια σκακιέρα.
Όπως είναι φυσικό μια Ελεύθερη χωρά πρέπει να πνέει αίσθημα ελευθερίας και στους Πολίτες της, άρα θα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε λογής αλλόφυλους λαθρο-εισβολείς που αλλοιώνουν τον Εθνικό - Κοινωνικό ιστό και συνάμα διαπράττουν πλήθος εγκλημάτων έως και βιασμών και δολοφονιών. Η πάταξη της εγκληματικότητας είναι απαραίτητη ώστε να μπορούν και πάλι οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, με ξεκλείδωτες πόρτες και παράθυρα. Να μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα τη νύχτα στους δρόμους και να νοιώθουν τόση ασφάλεια ώστε να μπορούν να αφήνουν και πάλι τα παιδιά τους ελεύθερα να παίζουν στο δρόμο, όπως παλιά! Επιπλέον η αποπομπή των λαθρομεταναστών θα δημιουργήσει πολλές κενές θέσεις εργασίας με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της ανεργίας.
Πρέπει η Ελλάδα να ξαναγίνει Ελλάδα. Να ξαναζωντανέψει η Συντροφικότητα του Έλληνα, η Αλληλεγγύη και ο θεσμός της Οικογένειας. Η Ελλάδα χρειάζεται σταδιακή Αποκέντρωση. Να ξαναζωντανέψουν και πάλι τα χωριά, οι επαρχιακοί Δήμοι και κοινότητες. Είναι αδύνατον να διατηρηθούν Αξίες - Παραδόσεις, Ήθη και Έθιμα ζώντας σε μια πόλη-τέρας με εκατομμύρια κατοίκους στοιβαγμένους σε τεράστιες πολυκατοικίες μη γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και με μοναδικό σκοπό την εργασία. Μια χαβούζα, όπως είναι σήμερα η Αθήνα, εξαλείφει την Διαφορετικότητα, ισοπεδώνοντας τα πάντα, δημιουργώντας αποξενωμένους κατοίκους με μοναδικό φίλο την τηλεόραση και το ίντερνετ. Έρμαια της τηλεοπτικής “κουλτούρας” αποκτούν ίδιες συμπεριφορές, πανομοιότυπες ενδυμασίες και ενδιαφέροντα. Όπως λέει και ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά: «εξομοιώνονται τα ανόμοια και εξισώνονται τα άνισα».
 
Οδεύοντας προς την Εθνική Αναγέννηση, θα πρέπει παράλληλα να υπάρξει και η Πνευματική Αναγέννηση των Ελλήνων. Ο Έλληνας πρέπει να μάθει, ή να ξαναμάθει ορθότερα, την ένδοξη Ιστορία και τους Μύθους, που τόσο περίτεχνα έχουν θάψει και αλλοιώσει με τα χρόνια. Για να προχωρήσεις μπροστά είναι απαραίτητο να ξέρεις από πού προέρχεσαι. Τι ρίζες έχεις. Μόνο όποιος γνωρίζει το παρελθόν μπορεί να κυριαρχεί στο παρόν και να προβλέπει το μέλλον!
Κοιτώντας προ το μέλλον λοιπόν, μια Ακμάζουσα Ελλάδα θα είχε και πάλι την παλιά της λάμψη. Η εμφάνιση των πόλεων θα διεπόταν μόνο απ’ το ελληνικό στοιχείο και αρχιτεκτονική, αναδεικνύοντας έτσι, την Ιστορία και τον Πολιτισμό. Η ανάδειξη της Ιστορίας με την ανέγερση επιβλητικών μνημείων σε κεντρικά σημεία της κάθε πόλεως, θα εξυψώνει το Πατριωτικό αίσθημα των πολιτών, υπενθυμίζοντας τους το ένδοξο παρελθόν τους καθώς θα αποτελεί και πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες. Τουρίστες, που πλέον όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν βλέπουν τίποτα το ελληνικό, πέραν των αρχαιολογικών χώρων, οι οποίοι πολλές φορές βρίσκονται σε εγκατάλειψη και σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην Αθήνα, περικυκλωμένοι από την πραμάτεια παράνομων λαθρομεταναστών. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Ένας μελλοντικός τουρίστας, πατώντας το πόδι του στη Ελλάδα, από το πρώτο κιόλας βήμα θα πρέπει να καταλαβαίνει ότι ήρθε στην Ελλάδα!
Αυτό που κάνει όμως μια Χωρά πραγματικά Αθάνατη είναι ο Πολιτισμός της. Έτσι μια Ακμάζουσα Ελλάδα θα πρέπει να παράγει και Πολιτισμό. Κάτι που βεβαίως δεν γίνεται στις μέρες μας, καθώς το ενδιαφέρον των νέων είναι στραμμένο προς τη Δύση έχοντας γίνει απλοί θεατές και καταναλωτές οτιδήποτε σάπιου, ξενόφερτου και “μοντέρνου”. Η απο-Δυτικοποίηση λοιπόν, της Κοινωνίας, θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για να στρέψουν οι νέοι και πάλι το βλέμμα στην Χωρά τους και να αρχίσουν να δημιουργούν με τέχνες και γράμματα ώστε να την καταστήσουν και πάλι κοιτίδα παγκόσμιου Πολιτισμού! Όπως πολύ σωστά έχει γράψει και ο Αλαίν ντε Μπενουά: «Ο άνθρωπος είναι πρώτα απ’ όλα ένα ον πολιτισμού και κληρονομιάς. Μπορεί να αναλάβει αυτό το βάρος ή να το εγκαταλείψει, αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει». Έτσι οι νέοι Έλληνες, φέροντας το βάρος του μεγαλύτερου και λαμπρότερου Πολιτισμού της Ιστορίας, πρέπει να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και να εργαστούν σκληρά για τη συνέχιση του.
Όσον αφορά τους μεγαλύτερους, εκείνο που τους εμποδίζει είναι φυσικά η οικονομική ύφεση που δεν τους αφήνει να ασχοληθούν με τίποτε άλλο απ’ το πώς θα βγάλουν περά τα προς το ζην και με το πως θα εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους. Μια Ελεύθερη Ελλάδα θα εξασφαλίζει το μέλλον των νέων Ελλήνων από γεννήσεως, επιδοτώντας την μητρότητα και θεσπίζοντας φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί.
 
Τέλος, μια Ελεύθερη Ελλάδα θα πρέπει να διατηρεί ζωτικούς δεσμούς με τις απανταχού ελληνικές μειονότητες και κοινότητες. Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ως Κράτος, αλλά ήταν πάντοτε Έθνος και ως Έθνος, πρέπει να αποτελείται από κοινότητες εντός και εκτός συνόρων που θα αποτελούν όλες ίσα και αδιάσπαστα μέρη του ιδίου σώματος.
Όσον αφορά το πολίτευμα, σε μια Ελεύθερη Ελλάδα η Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε παρά να είναι Εθνική, υπερασπίζοντας καθημερινά το Εθνικό και μόνον συμφέρον, αλλά και Κοινωνική, διασφαλίζοντας την ευημερία του Λάου.
Μια κυβέρνηση Εθνική και Λαϊκή, θα επιδιώκει την Κοινωνική Συνοχή και όχι τον Διαχωρισμό. Θα προωθεί την συλλογικότητα και όχι τον Ατομισμό. Θα εμπνέει Όραμα, Εθνική Συνείδηση και Ηθικές Αξίες στους πολίτες. Θα υπερασπίζεται τη Διαφορετικότητα και όχι τον Ισοπεδωτισμό. Θα διαφυλάσσει την Εθνική Ταυτότητα και τη Φυλετική Συνέχεια του Έθνους και προπάντων θα εφαρμόζει Αξιοκρατία δημιουργώντας την πραγματική Αριστοκρατία.
Όλα αυτά μόνο σε μια Ελεύθερη Ελλάδα μπορούν να γίνουν, κάτω από μία πραγματικά Ελεύθερη Κυβέρνηση, όπως δεν έχει υπάρξει ποτέ από το 1821 μέχρι σήμερα. Μια κυβέρνηση που να μην εξαρτάται από κανένα εξωθεσμικό παράγοντα, συμφέρον ή Κράτος. Με στελέχη ανιδιοτελείς κι αγνούς Πατριώτες, γεννημένους στρατιώτες της Εθνικής Ιδέας, με καθαρά χέρια και με μόνο μέλημα τους την πρόοδο και την Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!
 
 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.