Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2008

Κάλεσμα Μάχης, κάλεσμα Αγώνα για Αξιοπρέπεια και Ελευθερία

 

Προτιμήσαμε τη μοναξιά από τον συμβιβασμό. Επιλέξαμε τη σύγκρουση από την αδράνεια, εμπιστευτήκαμε να ακολουθούμε σε κάθε μας βήμα τη Συνείδησή μας από τη συνδιαλλαγή και την ορθότητα των εύκολων λύσεων. Είμαστε μια γροθιά όλοι μας, μια φλόγα που είναι ικανή να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Το γνωρίζουν καλά αυτό όσοι μας πολεμούν, για το λόγο αυτό και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας φιμώσουν, να μας περιορίσουν, να μας περιθωριοποιήσουν. Είμαστε πραγματική Απειλή για τον κόσμο τους, και ίσως το τίμημα να είναι ότι βαδίζουμε στην κοινωνία στιγματισμένοι για τις Ιδέες μας. Για εμάς όμως αποτελεί Τιμή. Αποτελεί Τιμή να διασχίζουμε το μονοπάτι μας με Ειλικρίνεια, Αυθορμητισμό, Αγνότητα και να συναντούμε στην επίπονη μα όμορφη αυτή διαδρομή κι άλλους Νέους, αποφασισμένους και το ίδιο ασυμβίβαστους με εμάς.

Τώρα, όπως σε κάθε περίοδο της Ιστορίας, υπάρχουν οι λίγοι που παρέμειναν αμόλυντοι και καθαροί. Σήμερα θα τους βρεις να μάχονται για Αξίες και Αρχές λησμονημένες, με Ιδέες αιώνια διαχρονικές και καρδιά Αδούλωτη. Είναι οι Τελευταίοι Πιστοί. Μια νέα γενιά ανθρώπων που ορκίστηκε να μη συμβιβαστεί ποτέ, αλλά να μάχεται καθημερινά. Δώσε τη μάχη μαζί μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕ! Ματαιότητα ή Ελπίδα; »

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.