Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτικός Στρατιώτης [#50]

Εθνικό Καθήκον η ολοκληρωτική συντριβή της Χούντας του Μνημονίου

 

Μετά από ένα μήνα φαινομενικής ηρεμίας, οι ανακρίτριες οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής επαναδραστηριοποιήθηκαν, υποβάλλοντας αίτημα προς τη βουλή, προκειμένου να αρθεί η ασυλία του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η οποία κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Τί το νέο προέκυψε ώστε οι ανακρίτριες να προβούν στη συγκεκριμένη κίνηση; Τα «νέα» στοιχεία δεν είναι άλλα από βίντεο και φωτογραφίες στα οποία δεν υφίσταται η παραμικρή ποινικά κολάσιμη πράξη. Τα «ατράνταχτα» στοιχεία τα οποία επικαλούνται οι επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί, είναι οι καταθέσεις-μαρτυρίες πολιτικάντηδων και δημοσιογράφων του αντισυνταγματικού τόξου.

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι για τις ανακρίτριες «εγκληματική οργάνωση» επειδή αυτό δήλωσαν μεταξύ άλλων η προλετάρισσα της Εκάλης Κανέλλη και η νεόπλουτη πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής ΝΔ, Πιπιλή. Βεβαίως, οι ανωτέρω κυρίες δεν παραθέτουν το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο επί όσων μαρτυρούν, αντιθέτως περιορίζονται στην αποτύπωση του απύθμενου μίσους προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μίσος το οποίο πηγάζει από τον δικαιολογημένο φόβο πως θα χάσουν τα προκλητικά προνόμια που σήμερα απολαμβάνουν, σε ένα Καθεστώς εξαθλίωσης και οικονομικής αφαίμαξης του Ελληνικού Λαού.

 

Δυστυχώς για τους νοσηρούς εγκεφάλους εκείνων που συνέλαβαν το σχέδιο της συνταγματικής εκτροπής, αλλά και των επίορκων που εκτελούν τις διαταγές των πρώτων, στους 115 μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν αστήρικτες κατηγορίες, φήμες και κουτσομπολιά εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να αντιπαρατάξει τις μαρτυρίες πολύ περισσότερων από 1.000.000 Ελλήνων, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου!

 

Φυσικά οι δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία καθ' υπόδειξη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, μετατρέποντας τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης σε σύγχρονο δικαστήριο του βουνού, δεν θα λάβουν υπόψη τους τη λαϊκή θέληση. Παρά ταύτα, εκείνο το οποίο απομένει ως παρακαταθήκη πολιτική, είναι το γεγονός ότι τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και την καταδίκη του Αρχηγού και των βουλευτών της, δεν την μεθοδεύει ο δοκιμαζόμενος σκληρά μα περήφανος Λαός μας, αλλά η πολιτικοοικονομική εκείνη κλίκα, η ολιγαρχία του πλούτου, η οποία λεηλατεί ακόμη και σήμερα την εθνική μας περιουσία και καταληστεύει τους Έλληνες.

 

Η εποχή δηλαδή, στην οποία οι επίορκοι δικαστικοί θα στέκονται πλάι στους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού, απατεώνες και μιζαδόρους πολιτικάντηδες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και απέναντι στον δικαίως οργισμένο Ελληνικό Λαό, δεν έρχεται, αλλά αντίθετα βρίσκεται ήδη μπροστά στα μάτια μας!

 

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα"», αναφέρει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Κατ' αντιστοιχία, όταν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ξεκίνησε τον Πολιτικό Αγώνα, δεν λογάριασε την έλλειψη οικονομικών πόρων, χορηγών, μέσων προπαγάνδας, τις πολιτικές διώξεις, τις σφαίρες. Και πέτυχε εκείνο που φάνταζε αδιανόητο: να καταδείξει στο Λαό μας με επιχειρήματα και ντοκουμέντα ατράνταχτα πως οι πολιτικές εκείνες συμμορίες οι οποίες παρουσιάζονταν ως τάχα εχθρικές, δεν ήταν παρά οι αποφύσεις του ίδιου διεφθαρμένου και αντεθνικού οργανισμού που εξουσιάζει κατά τρόπο τυραννικό τους συμπατριώτες μας και την αγαπημένη μας Πατρίδα.

 

Η απάντηση στη Χούντα του μνημονίου, στις κομματικές ληστοσυμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και στις μεθοδεύσεις επίορκων δικαστικών λειτουργών, αποτελεί καθήκον για κάθε Έλληνα Εθνικιστή, για κάθε Χρυσαυγίτη. Και η απάντηση θα έρθει με την κατά το δυνατόν πιο δυνατή και καθάρια κραυγή του Ελληνικού Λαού στις εκλογές του Μαΐου, κραυγή που πρέπει να συνταράξει απ' άκρη σ' άκρη την Ελληνική Πατρίδα:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.