Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Φυλετική Δημιουργία και Καταστροφή

Οι φυλές είναι δυναμικές και όχι στατικές ή στάσιμες οντότητες. Γι' αυτό ο χρόνος είναι μια ουσιαστική παράμετρος στις φυλετικές επιστήμες. Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί σχηματίζονται, ακμάζουν, διασπείρονται, υβριδοποιούνται και τελούν υπό εξαφάνιση. Η διαφορική αναπαραγωγή σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου, άλλες φυλές ακμάζουν και άλλες φθίνουν. Ακόμα και η διαφορική αναπαραγωγή μέσα στην ίδια την φυλή μπορεί να αλλάξει την γονιδιακή της σύσταση.  

Ο Εβραίος ανθρωπολόγος Stanley Garn είχε παρατηρήσει από καιρό το εξής:
Οι φυλές δεν παραμένουν σταθερές. Αλλάζουν. Η φυσική επιλογή ή η στοχευμένη γενετική αλλαγή και  οι δίχως προσανατολισμό πηγές γενετικής αλλαγής είναι συνεχώς ενεργές. Κάποιοι τοπικοί πληθυσμοί αναπτύσσονται ραγδαία και άλλοι πεθαίνουν. Κάποιοι πληθυσμοί αλλάζουν την γενετική τους σύσταση ραγδαία, και άλλοι σε βραδύτερο ρυθμό. Είναι απίθανο πλέον, κάποια γεωγραφική φυλή (δηλαδή μια μεγάλη όπως η Λευκή) να ανταποκρίνεται στην συλλογή των φυλών που διέμεναν στην ίδια περιοχή πριν 500.000 χρόνια, πριν 50.000 χρόνια, ή ακόμα και πριν 5000 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι το γονίδιο δρεπανοκυτταρικής αναιμίας στην Αφρική είναι σχετικά σύγχρονο. Γνωρίζουμε ότι αλλάζουν, τώρα. Γνωρίζουμε πως οι βορειοδυτικοί Ευρωπαίοι ήταν σχετικά λίγοι αριθμητικά πριν 2000 χρόνια, αλλα σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη υπο-ομάδα της Ευρωπαϊκής γεωγραφικής φυλής.

Οι ράτσες των σκύλων είναι ένα παράδειγμα φυλετικής σύστασης που συμβαίνει με εκρηκτικά απότομο τρόπο σε εξελικτικούς όρους. Παρομοίως, ο Garn πίστευε πως η επιλογή που έλαβε χώρα ακόμα και στις υβριδικές “τοπικές ράτσες” (μικρότεροι πληθυσμοί από τις μεγάλες “γεωγραφικές φυλές”) πρόσφατης προέλευσης – Αμερικανοί Νέγροι, Νοτιοαφρικανοί Έγχρωμοι, Λατίνοι μιγάδες και οι Νεο-Χαβανέζοι.Αυτές οι “φυλές” (μιας και σαν τέτοιες τις θεωρούσε) κινούνταν την ίδια στιγμή σε “προς νέα στάδια προσαρμογής” και αντιπροσώπευαν την “συντελούμενη ανθρώπινη εξέλιξη”.

Οι ίδιοι συλλογισμοί εφαρμόζονται με μεγαλύτερη ισχύ στο ζήτημα της φυλετικής καταστροφής. Ο ουκρανο-αμερικάνος γενετιστής  Theodosius Dobzhansky εγραψε :
“Για όσο καιρό οι πληθυσμοί μπορούν να ανταλλάσουν γονίδια, οι γενετικές διαφορές μεταξύ τους είναι υποκείμενες στο βάλτωμα και στην αλλοίωση μέσω της υβριδοποίησης. Οι ανθρώπινες φυλές δείχνουν μερικές απο τις πιο καθαρές απεικονίσεις αυτού -η ιστορία καταγράφει πολλά παραδείγματα φυλετικής μείξης και την ανάδειξη νέων υβριδικών φυλών. Είναι πιθανό το λιγότερο να φανταστεί κανείς την μείξη όλν των ανθρωπίνων φυλών σε έναν μοναδικό, και ποίκιλλο πληθυσμό.”

Ο Dobzhansky διατύπωσε την άποψη πως οι “ανθρώπινες φυλές είναι κειμήλια της προπολιτισμικής εποχής της εξέλιξης” μιας και ο πολιτισμός προκαλεί φυλετική σύγκλιση (μέσω της γενετικής ανταλλαγής) για να ξεπεράσει την φυλετική απόκλιση – μια ιδέα που υποστήριζαν μεταξύ άλλων, ο Ιταλος πληθυσμιακός γενετιστής L.L.Cavalli-Sforza, ο Sir Julian Huxley και άλλοι.

Αυτό είναι φυσικά, το σημείο στο οποίο έρχεται να παίξει ρόλο η ανθρώπινη επιλογή : αν θα διατηρηθεί ή θα καταστραφεί η βιολογική και πολιτισμική ποικιλλία των ανθρώπων του πλανήτη. Οι σύγχρονες ελίτ έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν τουλάχιστον μία κύρια φυλή της ανθρωπότητας – μια πράξη, που με τελείως ειρωνικό τρόπο λίγο καιρό πρίν την έθεσαν εκτός νόμου, σαν “γενοκτονία”. Σίγουρα δεν επιθυμούν να καταστήσουν τους εαυτούς τους νομικά υπεύθυνους για το έγκλημα τους.

Η Εβραική πρόταση να στειρωθεί σύσσωμος ο Γερμανικός πληθυσμός, που έγινε από τον Theodore Kaufmann στο φυλλάδιο “Η Γερμανία πρέπει να εξολοθρευθεί!”(1941), η δολοφονία δεκάδων εκατομμυρίων Ανατολικοευρωπαίων από τις κομμουνιστικές ελίτ και οι τωρινές πολιτικές της αντικαστατικής μετανάστευσης, της επιλεκτικής φυλετικής λογοκρισίας και του ελέγχου των μέσων, όλα σηματοδοτούν την βιολογική καταστροφή με μια εξωφρενική ταχύτητα στο μακροεξελικτικό επίπεδο, με την εξαίρεση μερικών περιστατικών εξαφάνισης. Υπο τις τωρινέςσυνθήκες, ο ουσιαστικός υβριδισμός που λαμβάνει σεκάθε πόλη και χωριό του πρώην Πρώτου Κόσμου, καταστρέφει πολλαπλές  Λευκές φυλετικές γραμμές μέσα σε μια γενιά. Αυτο είναι μια βιολογική αλλαγή υπό την ταχύτητα του φωτός. Συμβαίνει γιατι δεν υπάρχουν πλέον προστατευτικές δημογραφικές, γεωγραφικές και πολιτισμικές τάφροι για να διαφυλαχθεί η γονιδιακή σύσταση της Λευκής Φυλής από την καταστροφή!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.