Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Με φόντο πατριωτικό

Στους περισσότερους Έλληνες, έκανε εντύπωση, όχι οι προαγγελίες για νέα, μαζικά τρομοκρατικά κτυπήματα όσο η εμφάνιση: το κούρεμα και η ομοιότητα με γνωστή παιδική κούκλα. Νεοελληνική κατάντια. Ένας αιμοσταγής δολοφόνος να παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού...
 
Εντύπωση όμως προκάλεσε στους περισσότερους και η τοποθέτηση ανάμεσα στον "Τσε" και τον έκφυλο σφαγέα αθώων ελληνόπουλων, Θανάση Κλάρα ή κατά κομμουνιστικόν κόσμον " Άρη Βελουχιώτη", του Καραΐσκάκη και του Θεόδωρου Κολοκτρώνη.
 
Η επιλογή πατριωτικού "φόντου" έχει πολλαπλές ερμηνείες και φυσικά δεν είναι διόλου τυχαία. Οι αναρχομπολσεβίκοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν την επανάσταση του '21 προβάλοντάς την. Όμως, την ίδια ώρα προπαγανδίζουν πως η Εθνεγερσία δεν ήταν διόλου Εθνική. Η Επανάσταση του '21 ως προπαγανδίζουν οι αναρχοκομμουνιστές, δεν είχε διόλου εθνικό υπόβαθρο και δεν ήταν παρά μία ξεκάθαρη κοινωνική- ταξική επανάσταση, των προλετάριων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Σκοπός του άρθρου αυτού όμως, δεν είναι να αποδείξει γιατί η Επανάσταση του '21 ήταν ξεκάθαρη Εθνική.
 
Η επιλογή λοιπόν και η προβολή των Οπλαρχηγών της Εθνεγερσίας του '21 από τους μαρξιστές τρομοκράτες αποσκοπεί:
 
α) να τραβήξει την προσοχή από τα πρώτα λεπτά.
 
β) να κερδίσει έδαφος στη μεγάλη μερίδα των απλών Ελλήνων προβάλλοντας τους Ήρωες που όλοι οι Έλληνες, ακόμα και οι πιο αγράμματοι αναγνωρίζουν και θαυμάζουν ώστε το "κάλεσμα στα όπλα" να αντιμετωπιστεί με συμπάθεια αφού συνειρμικά θα παραπέμπει στους "Οπλαρχηγούς" του '21.
 
γ) να προκαλέσει σύγχυση στους Έλληνες Πατριώτες γνωρίζοντας καλά πως η δυναμική και μαζική παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα ελληνικά δρώμενα έχει ενισχύσει τον πατριωτισμό και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων.
 
Το "πατριωτικό φόντο" και η προβολή της Επανάστασης του '21, δεν είναι καινούρια τακτική κομμουνιστικής προπαγάνδας. Η προβολή της Επανάστασης του '21 ήταν μία πάγια τακτική παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού από τις συμμορίες των αναρχομπολσεβίκων. Χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα με επιτυχία, από τις συμμορίες κατά τη διάρκεια του "Εμφυλίου Πολέμου" για να στρατολογήσουν νέα μέλη και να τα χρησιμοποιούσουν στους δόλιους σκοπούς τους για την υποταγή της Ελλάδος στο σφυροδρέπανο. Δεν το εφηύρε ο Χριστόδουλος Ξηρός που ούτε να διαβάζει δεν ξέρει καλά- καλά.
 
Φυσικά, όμως, δεν είναι η "σύγχυσις" η μόνη ψυχολογική επιχείρηση που έχουν χρησιμοποιήσει οι μαρξιστές εις βάρος των Ελλήνων. Χρησιμοποιούν και προβαίνουν σε πλήθος προπαγανδιστικών ενεργειών που είναι ύπουλες μέθοδοι ψυχολογικού πολέμου, όπως στη Μικρασιατική Εκστρατεία του 1922 που είχαν χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του "ντεφιτισμού" για να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών. Και είναι το πλήθος των μεθόδων και ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκούν οι αναρχομπολσεβικοί εις βάρος των Ελλήνων ακόμα μία απόδειξη για το ότι ανέκαθεν ήσαν υποχείρια ανθελληνικών μηχανισμών. Βέβαια, το ότι ο Ξηρός είναι βαλτός, διαφαίνεται και από το ότι αφέθηκε ελεύθερος από την κυβέρνηση των Διεθνών Τοκογλύφων στη δεδομένη πολιτική συγκυρία.
 
Εν κατακλείδι, αυτό που πρέπει να μείνει στο μυαλό μας, είναι, πως το "πατριωτικό φόντο" του δολοφόνου δεν είναι παρά μία καλοστημένη παγίδα.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.