Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Πολιτικός Στρατιώτης [#46]

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

 

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, η καρδιά του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού χτυπά στο κέντρο των Αθηνών. Όπως κάθε χρόνο εδώ και 17 έτη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διοργανώνει την μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση της Ευρώπης, τιμώντας την αυτοθυσία τριών Ελλήνων Αξιωματικών.

 

Το μακρινό έτος 1996, υπήρξε περίοδος φαινομενικής υλιστικής ευδαιμονίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Κώστα Σημίτη στα ηνία, κάνει τα πρώτα βήματα δημιουργίας της «ισχυρής Ελλάδας της ποιότητας και της κοινωνικής συνοχής». Σ' αυτή την «ισχυρή Ελλάδα», δεν υπάρχει χώρος για αναχρονιστικές ιδέες, όπως οι σοσια-ληστές ονομάζουν την Πίστη στην Πατρίδα και τα Εθνικά Ιδανικά.

 

Η ταπεινωτική εγκατάλειψη εθνικού εδάφους, η υποστολή και αποχώρηση της Σημαίας και του Στρατού μας από τις βραχονησίδες Ίμια και κυρίως η δολοφονία 3 αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, δεν είναι στοιχεία ικανά για να ξεσηκώσουν την Εθνική Αντίσταση ενάντια στους πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης. Για εκείνους και τα πληρωμένα φερέφωνά τους σε τηλεοράσεις και εφημερίδες, η απώλεια τριών Ένστολων είναι μονάχα ένα ατύχημα -vertigo το βάφτισαν οι εθνικοί μειοδότες-, μια μικρή λεπτομέρεια της Ιστορίας, η οποία γρήγορα θα καλυφθεί από το πέπλο της λήθης.

 

Μια οργανωμένη όμως μειοψηφία, μια μειοψηφία ξένων στο κλίμα της εποχής ανθρώπων, μια μειοψηφία με ακλόνητη Πίστη και πυρωμένη Θέληση, αρνήθηκε να συμβιβαστεί με τον άνεμο εκείνων των καιρών. Λίγες εκατοντάδες μόλις, συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή όχι για να πάρουν πάνω τους τα φλας της δημοσιότητος, αλλά αντίθετα για να διατρανώσουν στους υπεύθυνους της προδοσίας πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν!

 

Σήμερα, έτος 2014, εκείνοι τους οποίους η Θεία Πρόνοια όρισε να φυλάσσουν Θερμοπύλες, παραμένουν πάντοτε Ζωντανοί στη μνήμη των Ελεύθερων. Δυστυχώς για τους θλιβερούς κράχτες της κίβδηλης οικονομικής ανάπτυξης, στη μνήμη του Λαού μας δεν απέμεινε ούτε ο ρυθμός ανάπτυξης εκείνου του έτους, ούτε το ΑΕΠ, μήτε οποιοσδήποτε οικονομικός δείκτης. Απέμεινε όμως το μεγαλειώδες της Θυσίας τριών Ελλήνων αξιωματικών, η οποία διέσωσε την Τιμή και την Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου Έθνους.

 

Τα ονόματά τους, έχουν ήδη γραφτεί με γράμματα χρυσά, στις σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας: Έκτορας Γιαλοψός, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος. Έπεσαν υπέρ Πατρίδος και Πίστεως, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία οι πολιτικοί λακέδες πλούτιζαν κατακλέβοντας τον Ελληνικό Λαό. Δυο διαφορετικοί κόσμοι, από τη μία η Ελλάς των Πολεμιστών και των Φιλοσόφων της οποίας άξιοι εκφραστές ήσαν οι 3 Αξιωματικοί και από την άλλη το ψευτορωμαίικο των Σημίτιδων, των Πάγκαλων και των Αρσένηδων, το βουτηγμένο στα σκάνδαλα, τις μίζες και τις εθνικές ταπεινώσεις.

 

Δυο διαφορετικοί κόσμοι, οι οποίοι μάχονται και σήμερα. Από τη μία πλευρά το ψευτορωμαίικο του αντισυνταγματικού τόξου, των προκλητικών προνομίων, της διαφθοράς, της αρπαχτής, του εθνικού ξεπουλήματος. Κι από την άλλη, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, περήφανη, μαχόμενη να περισώσει την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Λαού και της Πατρίδος μας.

 

Ενάντια στους φαύλους, τους καιροσκόπους, τους λογιστάκους της Ιστορίας και τους επαίτες του οίκτου των ξένων, εμείς οι Εθνικιστές θα σταθούμε ξανά και ξανά, αγέρωχοι και ταγμένοι στον Αγώνα τον καλό, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Και μην τρέφετε την παραμικρή αυταπάτη: η μεγαλειώδης συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης του Σαββάτου, δεν έχει σχέση με κλάψες και μνημόσυνα. Οι χιλιάδες των Χρυσαυγιτών που θα υψώσουν τα αιώνια Λάβαρα και τις Δάδες, αποτελούν την προσωποποίηση των Ερινυών που κατατρέχουν ένα αντεθνικό και φαύλο Καθεστώς, αποτελούν την επανεπιβεβαίωση πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν, αλλά αγωνίζονται για να επέλθει η παλλαϊκά αναμενόμενη Τιμωρία.

 

Ευάγγελος Καρακώστας 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.