Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγής - Στην πρώτη γραμμή του Αγώνα

 

Το Μέτωπο Νεολαίας ήταν εκεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο. Ήταν στην πρώτη γραμμή της Εκδήλωσης για τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήταν στην πρώτη γραμμή της πορείας, μα πάνω από όλα το Μέτωπο Νεολαίας ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση οποιαδήποτε στιγμή και αν αυτή προέκυπτε.
 
Από νωρίς το μεσημέρι το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία της εκδήλωσης, την τοποθέτηση των πανό και των ηχητικών και φυσικά την περιφρούρηση του χώρου. Με αξιοσημείωτη πειθαρχία τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας κράτησαν τις θέσεις τους όπως έπρεπε, με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα έφεραν εις πέρας τα καθήκοντά τους αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως υπάρχουν νέοι άξιοι για να υπερασπιστούν τις Ιδέες και τα Ιδανικά που πρεσβεύει η Ιδεολογία μας. Παιδιά μικρά και μεγάλα που έχοντας συνειδητοποιήσει το πού βρίσκονται νιώθουν περήφανοι και υπεύθυνοι ο καθένας για τον εαυτό του και για τον διπλανό του, τον συναγωνιστή του.
 
Έννοιες και αξίες που σίγουρα φαντάζουν ξένες σε πολλούς. Και όντως είναι ξένες σε πολλούς. Είναι ξένες τόσο σε αυτούς που με την κάλυψη της αστυνομίας το παίζουν επαναστάτες, όσο είναι στα άτομα εκείνα που κάνουν διαδικτυακές επαναστάσεις με ειρηνικές διαμαρτυρίες και φυσικά τα τραγελαφικά νούμερα κάθε απόχρωσης που κάνουν συναυλιακές επαναστάσεις για να κρύψουν το κόμπλεξ τους.
 
Το Μέτωπο Νεολαίας λοιπόν ήταν εκεί πιο αποφασισμένο και πιο μάχιμο από ποτέ, έτοιμο να δώσει τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πεζοδρόμιο όπως κάθε μέρα, σε κάθε εκδήλωση και πορεία. Σε πείσμα των πουλημένων και των αστών οι νέοι του Κινήματος είναι αποφασισμένοι να ξυπνήσουν τους Έλληνες που κοιμούνται τον ύπνο της λήθης και της υποταγής. Η ομιλία του εκπροσώπου του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης ήταν μία καλή υπενθύμιση σε όλους γιατί είναι χρέος και τιμή μας να βρισκόμαστε κάτω από τη σκιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου μία μέρα σαν και αυτή και για το ποιες είναι οι ευθύνες μας απέναντι στην Ιστορία και την Ιδέα μας. Η ομιλία του εκπροσώπου του Μετώπου Νεολαίας Αθηνών κινήθηκε στα πλαίσια των ολοένα και αυξανόμενων δράσεων του Μετώπου Νεολαίας και στην ευθύνη που φέρουμε για την εντατικοποίηση των κινητοποιήσεών μας με τις νέες συνθήκες που επικρατούν στην Πατρίδα μας.
 
Και οι δύο ομιλίες είχαν ένα βασικό σημείο όμως, την πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία υποβαθμίζεται καθημερινά όπως και ολόκληρη η Μακεδονία μας με αποκορύφωμα την αμφισβήτηση της ελληνικότητά της. Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ακούστηκε ΠΑΝΤΟΥ! Στην πορεία που ακολούθησε πολλές οι προκλήσεις αλλά αυστηρή η πειθαρχία. Μεγαλειώδης η πορεία και ο καθένας από εμάς είχε ένα καθήκον, να κρατάει ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ! Έτσι και έγινε λοιπόν. Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στους συναγωνιστές του Μ.Ν. λοιπόν, και οι δράσεις συνεχίζονται. Επόμενο ραντεβού στους δρόμους και τις γειτονιές!
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ!
 
 
 
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.