Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009

Δεκέμβρης και ...αριστερά

 

"Προσωπικά δεν έχω καμία βεντέτα ούτε με τους αναρχικούς ούτε με κανέναν άλλον χώρο, πλην όσων αντιστρατεύονται τις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η προσωπική μου αντιπαράθεση είναι μόνο με ναζιστές, ρατσιστές και τρομοκράτες...".
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. 
Δήλωση το βράδυ της 6ης/12/09,
με 16 υφισταμένους του ήδη τραυματίες
(από "ναζιστές και ρατσιστές" μήπως;)
 
Πριν μερικούς μήνες, ο νέος υπουργός «δημοσίας τάξης», ή σύμφωνα με τον νέο όρο ΠΡΟΠΟ (Προστασίας του Πολίτη), δήλωνε ουσιαστικά πως οι εγκληματίες σ’ αυτή τη χώρα είναι οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάποιοι ήθελαν να μας πουν πως απλά "χρυσώνει το χάπι στην άλλη πλευρά", μιας και γίνονταν «επιχειρήσεις» των ΜΑΤ στην περιοχή-άντρο των αναρχικών (και παντός άλλου εκφυλισμένου στοιχείου: από πρεζάκηδες μέχρι χαραμοφάηδες, που κάνουν «επανάσταση» μέχρι τα τριάντα με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπά).
 
Κι όμως, αυτές τις μέρες, τα τεκταινόμενα αποδεικνύουν περίτρανα, παρά το πώς προσπαθούν να τα προβάλλουν, ότι: 
α) η τρομοκρατία στη χώρα μας εκκολάπτεται από τους πολιτικούς κύκλους της αριστεράς, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της, από την Άκρα Αριστερά, μέχρι τους «κυριλέ» σοσιαλιστές εφημερίδων και υπουργείων. 
β) πως υπάρχουν κρατικοί μηχανισμοί που τους καλύπτουν. «Φροντίζουν» να μη διώκεται η όποια δράση τους, από τις τυφλές ένοπλες επιθέσεις εναντίον χαμηλόβαθμων αστυνομικών, μέχρι τα «μπάχαλα» στις πορείες τους. Έτσι, η ασυδοσία που τους παρέχεται, τους ανοίγει την όρεξη και αποθρασύνονται διαρκώς περισσότερο και στρατολογούνται στις τάξεις τους όλο και νεαρότεροι.
 
Τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Ε.Λ.Α. αθωώθηκαν σε μια δίκη παρωδία και δεν καταδικάστηκαν, έστω για τα μάτια του κόσμου και το «φόβο των Ιουδαίων», ούτε μια μέρα φυλακή! "Δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία"! Αναγνωρίζοντας την συμμετοχή στην οργάνωση, που την παραδέχθηκαν και οι ίδιοι, αλλά αμφισβητώντας την συμμετοχή τους στις πράξεις της... Και, βέβαια, υπήρχαν και αδικήματα που - τόσο καιρό που περιμένανε την δίκη - παραγράφηκαν! 
 
Αντίθετα, το κράτος προσπαθεί να οργανώσει την παρακολούθηση των Ελλήνων Εθνικιστών. Θυμηθείτε και τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη, με αφορμή το ξύλο μεταξύ μεταναστών στο Νέο Κόσμο, όπου εξήγγειλε νέα υπηρεσία παρακολούθησης "ακροδεξιών". Οι αλλοδαποί εγκληματίες σφάζονται μεταξύ τους για το ποιος θα ελέγχει περισσότερα στενά, ώστε να πουλάει περισσότερη πρέζα, να εκδίδει περισσότερες γυναίκες και να έχει περισσότερα μαγαζιά και αμέσως βγαίνει η κυβέρνηση και λέει θα ληφθούν μέτρα εναντίον των Εθνικιστών! Λες και είμαστε εμείς υπαίτιοι που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα τόσα εκατομμύρια ξένων. 
 
Απ' την άλλη, η κυβέρνηση αφήνει το πεδίο ελεύθερο για δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων της αριστεράς. Όχι μόνο δεν κάνει καμία δήλωση εναντίον τους, αλλά αφήνει τα «παπαγαλάκια» της, να σπέρνουν φήμες πως πρόκειται για «ακροδεξιά προπαγάνδα». Μπορούμε να πούμε πως είναι ηθικός αυτουργός για το ξεσήκωμα αριστερίστικων και αντιρατσιστικών ομάδων και οργανώσεων, όπως στην περίπτωση με τον παιδόφιλο πακιστανό, που ενώ πέθανε από την πρέζα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις πως πέθανε από τη βία που δέχτηκε στο Αστυνομικό Τμήμα! Ακόμα, η ίδια η Κυβέρνηση στελεχώνεται, με γνώμονα την καταπολέμηση του "ρατσισμού των Ελλήνων". Για το λόγο αυτό, διορίζει και μη Ελληνίδα σε θέση συμβούλου υφυπουργού. Μια ηθοποιός αλλοδαπής καταγωγής, η οποία «μάχεται» για τα δικαιώματα των «μη νόμιμα εισερχόμενων μεταναστών», σαν αυτών που τις προάλλες βίασαν μια Ελληνίδα στην Ομόνοια. Απόλυτη λοιπόν, σύμπνοια, μεταξύ των κυβερνητών και των φίλων τους αντιεξουσιαστών…
 
Πριν λίγες μέρες, αναρχικοί εισέβαλαν σε τηλεοπτικό σταθμό στα Γιάννενα, διακόπτοντας το δελτίο ειδήσεων. Οι αρμόδιοι του σταθμού πραγματοποίησαν το αίτημά τους για προβολή εικοσάλεπτου βίντεου που προπαγάνδιζε τις θέσεις και την πορεία που είχαν οργανώσει. Η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι στην Πάτρα. Το ίδιο συμβαίνει συχνά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην Αθήνα. Γιατί άραγε τέτοια αδιαφορία από τους εξουσιαστές για τους "αντιεξουσιαστές"; Αντίθετα, όταν Εθνικιστές, λίγα χρόνια πριν, είχαν εισέλθει σε τηλεοπτικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας ν' ακουστεί η διαμαρτυρία τους για την απαγόρευση της ετήσιας προγραμματισμένης πορείας προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όχι μόνο επενέβησαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις, περικυκλώνοντας ολόκληρη την περιοχή, όχι μόνο συνελήφθησαν και δικάστηκαν, αλλά και καταδικάστηκαν, με το δικαστήριο να θεωρεί ακόμα και την Ελληνική Σημαία ως όπλο! Δύο μέτρα λοιπόν και δυο σταθμά…από το «Ελληνικό» Κράτος.
 
Εν όψει των «Δεκεμβριανών», προσπαθούσαν να φτιάξουν κλίμα. Επιθέσεις σε καθηγητές Πανεπιστημίων και απειλές για να μείνουν ανοιχτές οι σχολές, ώστε να εκμεταλλευτούν το Άσυλο. Και ανάμεσα στις απειλές των αριστερών για την επερχόμενη εξέγερση, με φωτογραφίες από τα περσινά «κατορθώματά τους», είχαμε και τους διαμορφωτές γνώμης των ΜΜΕ, απ' τη μία να λένε πως "δίκιο έχουν τα παιδιά που είναι εξοργισμένα, τα πνίγει η ανεργία, η καταπίεση" και ένα σωρό ανάλογα, ενώ από την άλλη πάλι να λένε, πως τα πλιάτσικα δεν τα κάνουν οι «πραγματικοί» αναρχικοί, αλλά "μπαχαλάκηδες", "χούλιγκανς", "προβοκάτορες"! Η επιμονή τόσο των «πρωταγωνιστών» στα επεισόδια του Δεκέμβρη όσο και των πατρόνων τους, πως πρόκειται για «εξέγερση», δείχνει τον φόβο των υποταγμένων συνειδήσεων να πουν την Αλήθεια, όταν τα φερέφωνα της διεθνιστικής προπαγάνδας αλλοιώνουν τα πάντα για να μην πληγεί το image τους ως "κοινωνικών αγωνιστών", αποκρύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο.
 
Ε, λοιπόν, Εμείς τους χαλάμε την "επαναστατική" τους σούπα. Δε μας τρομάζουν οι απειλές τους. Ούτε παρασερνόμαστε στις παγίδες τους. Είμαστε γι' αυτούς οι κακοί "φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές" και ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Είμαστε ο μόνος κίνδυνος για το διεφθαρμένο καθεστώς και το γνωρίζουν. Το κράτος ανταμείβει με συντάξεις και υμνολόγια τους κομμουνιστές σφαγείς του εμφυλίου, ενώ τους πραγματικούς Υπερασπιστές του Έθνους μας τους έχει έντεχνα αφήσει να υπάρχουν μόνο σε μερικά «ξεχασμένα» δυσεύρετα βιβλία, επιδιώκοντας την λησμονιά τους. 
 
Όπως συμβαίνει, 50 χρόνια τώρα, έτσι κι αυτή την Κυριακή, Τιμήσαμε τους Έλληνες Ήρωες που Αντιστάθηκαν στην Αριστερή Τρομοκρατία, έναν αιματοβαμμένο Δεκέμβρη, πριν 60 χρόνια περίπου. Η Τιμή και η Μνήμη σήμερα είναι Πράξεις Αντίστασης! 
 
Καλλίμαχος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ »

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.