Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τα Αθάνατα Αδέρφια μας.

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018. Πέντε ολόκληρα χρόνια από την μαύρη εκείνη νύχτα, που τα δυο Ηρωικά Αδέρφια μας κείτονταν νεκρά από τις σφαίρες των άνανδρων, παρακρατικών σκυλιών. Πράγματι, από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο για εμάς. Αλλά τώρα, πλέον, ο πόνος έχει γίνει αδάμαστη οργή. Δίψα για δικαίωση για τον άδικο χαμό τους. Υπερηφάνεια για τον τρόπο που έζησαν.

Για ακόμη μια φορά σταθήκαμε με δέος στο καθαγιασμένο από το αίμα των Γενναίων Νέων πεδίο, όπου χιλιάδες Γαλανόλευκες και Μαυροκόκκινα Λάβαρα κυμάτισαν ξανά, υψωμένα στον έναστρο ουρανό, ανάμεσα στις φλόγες των αναμμένων πυρσών. Συγκεντρωθήκαμε ξανά στον τόπο της θυσίας, για να τιμήσουμε  τους Πεσόντες και να ανανεώσουμε ξανά τον Ιερό μας Όρκο, για αγώνα σκληρό και ασυμβίβαστο.

Παρόν, φυσικά, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, μαζί με τους Συναγωνιστές Βουλευτές, για να αποτίσουν φόρο Τιμής στους δυο Ανδρείους Συναγωνιστές μας, απαιτώντας επιτέλους δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία στους ενόχους για την άνανδρη δολοφονία τους.

Στο αιματοβαμμένο πεδίο, που οι καρδιές μας σφίγγονταν βιώνοντας ξανά το μακάβριο εκείνο γεγονός, ξεκίνησε η λιτή τελετή, με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δυο νεκρών Ηρώων.

Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος κατακεραύνωσε όλους εκείνους που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων, μετατρεπόμενοι στους απόλυτους ηθικούς αυτουργούς, και οι οποίοι μέχρι σήμερα μένουν στο απυρόβλητο, όπως ακριβώς και οι φυσικοί αυτουργοί, καθώς οι πολιτικές ηγεσίες κωφεύουν, συγκαλύπτοντας και επικροτώντας με την στάση τους αυτή την στυγερή εκτέλεση των Αδελφών μας. Ακόμη, τόνισε ότι τώρα, πλέον, ανάμεσα στους Μάρτυρες του Έθνους, μαζί με τον Γιώργο και τον Μάνο, προστίθεται ένας ακόμη γενναίος νέος με φρόνημα υψηλό, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, που πότισε με το αίμα του την πολύπαθη Γη της Βορείου Ηπείρου, υπερασπιζόμενος την Γαλανόλευκη, το Σύμβολο του Έθνους μας.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε ένας ξεχωριστός Συναγωνιστής, ο Αλέξανδρος Γέροντας, το τρίτο θύμα της τρομοκρατικής εκείνης επίθεσης, που παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του γλίτωσε ως εκ θαύματος και βρίσκεται έκτοτε και πάλι στην πρώτη γραμμή. Αφού εξιστόρησε το ιστορικό της άνανδρης δολοφονίας με όλη την ένταση που το βίωσε, τόνισε πως ο Γιώργος και ο Μάνος χάραξαν πρώτοι τον δρόμο του Αγώνα και της Θυσίας. Διατράνωσε, επίσης, προς κάθε δειλό και προσκυνημένο, που ήλπιζε ότι θα κάμψει το φρόνημα και την πίστη μας με τέτοιες άνανδρες και βρώμικες μεθόδους, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Η θυσία των δυο Ηρώων μας εξόπλισε με δύναμη και τόλμη, καθώς και με μια μόνο σκέψη, την απόφαση για μια τιτάνια μάχη εναντίον όλων,  που θα επιφέρει την δικαίωση του αγώνα μας και την γαλήνη στις ψυχές των Αδελφών μας.

Σε μια άκρως μυσταγωγική ατμόσφαιρα, το Ιερό Πυρ άναψε ξανά. Ενός λεπτού ιερή σιγή απλώθηκε παντού στην μνήμη των Πεσόντων. Όλοι σε στάση προσοχής. Με την αναφώνηση των ονομάτων, άπαντες βροντοφωνάζουν με στεντόρεια  φωνή:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ: ΠΑΡΩΝ!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 

Η Μαυροφορεμένη Φάλαγγα, απόλυτα πειθαρχημένη, άκρως σιωπηλή και αδιαπέραστη, ξεκινάει υπό τον υποβλητικό ήχο των τυμπάνων για την ιερή πομπή προς την τελευταία κατοικία των Αθάνατων Αδελφών μας. Στην κεφαλή της πορείας το Μέτωπο Νεολαίας με φρόνημα αλύγιστο φυλάει τα «Στενά», όπως ακριβώς ορκίστηκε να πράττει μέχρι την τελική Νίκη.

Άπαντες σε στάση προσοχής απαγγέλουμε τον Εθνικό Ύμνο, τιμώντας τους δυο αυτούς νέους, που έπεσαν Υπερήφανοι και Όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων, προσφέροντας ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους την Ζωή.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ!

 

 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.