Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Η Χρυσή Αυγή της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας.

Η Χρυσή Αυγή της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας.

Ύστερα από παραίνεση συναγωνίστριας, μπήκα στον κόπο να διαβάσω ένα βιβλίο υπό τον τίτλο «Γίνε Θεός χωρίς τον Θεό: Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία»! Το συγκεκριμένο πόνημα, μόλις σαράντα σελίδων, το υπογράφει κάποιος ιστορικός - αρχαιολόγος και πραγματεύεται την ιστορία γενικώς του σιωνισμού, καθώς και την ραγδαία εξάπλωση του ανά τον κόσμο διαμέσου των αιώνων, και συγκεκριμένα μέσω των δογμάτων που φέρει η Καμπάλα ως υπάρχουσα θρησκεία. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στις υπόγειες ενέργειες της μασονίας, ως το μάχιμο μέρος του σιωνισμού, που εκδηλώνεται μέσω των διαφόρων εκφάνσεων των ανθελληνικών και νεοταξικών πολιτικών, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται π.χ. και ο μαρξισμός.

Οφείλω να ομολογήσω πως μέχρι αυτό το σημείο συμφωνώ και επαυξάνω! Προχωρώντας,  όμως, στις παρακάτω σελίδες και συγκεκριμένα στις σελ. 30-31 συναντάμε τον τίτλο: «Χρυσή Αυγή, Ερμητισμός και αρχαιολάτρες»! Στις συγκεκριμένες σελίδες λίγο-πολύ, ο συγκεκριμένος τύπος προσπαθεί να συνδέσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, τουτέστιν το Εθνικιστικό Κίνημα της Πατρίδας μας, με τους ροδόσταυρους και το ερμητικό τάγμα της χρυσής αυγής! Περσινά ξινά σταφύλια…θα σκεφτεί κάποιος υποστηρικτής του Κινήματος μας και πολύ σωστά θα πράξει.

Έτσι λοιπόν, και αφού τα πολλά λόγια περισσεύουν, ενώ η ανοησία κάποιων ξεπερνά κάθε όριο, ευθύς αμέσως θα απαντήσω στον «καθηγητή» με ένα απόσπασμα που βρίσκεται σε κάποιο άρθρο ενός αξιοσέβαστου Συναγωνιστή μας και το οποίο είχε δημοσιευτεί στις 25/10/2017 στην ηλεκτρονική σελίδα του Εθνικιστικού Κινήματος, υπό τον τίτλο «Το όνομα ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’. Ο σατανισμός και μια απάντηση στην λάσπη».

Σε κάποιο σημείο του συγκεκριμένου άρθρου, ο Συναγωνιστής μας παραθέτει επί της ουσίας: «Ας ασχοληθούμε όμως πρώτα με την ονομασία μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τι αυτό σημαίνει. Υπάρχουν πολλές Χρυσές Αυγές, όπως το ξενοδοχείο “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στην ταινία “Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο”, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο αείμνηστος κωμικός Θανάσης Βέγγος. Υπήρχε ένα πλοίο με την ονομασία “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, το οποίο ναυάγησε κοντά στις ακτές της Εύβοιας, υπάρχει το Κίνημα μας ο “ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και μία σκοτεινή μυστικιστική εταιρεία με τον τίτλο “Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής”. Τι σημαίνει “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”; Το γράψαμε από το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας (όταν δεν σκεπτόμασταν καν την εμπλοκή μας στα πολιτικά πράγματα της χώρας), περιοδικό το οποίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, πριν 37 ολόκληρα χρόνια και στο οποίο στην πρώτη του σελίδα νοηματοδοτούσαμε το όνομα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” με τα παρακάτω:“Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα του Σιωνιστικού τέλματος που εδώ και αιώνες καταπνίγει ασφυκτικά τον λαό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχύσουμε, να συμμετάσχουμε και να ενεργοποιήσουμε την τεράστια σφύρα ανατροπής του σημερινού STATUS QUO, σε μία παγκόσμια πνευματική Επανάσταση που είναι και η απαραίτητη προϋπόθεση για μια νέα Χρυσή Αυγή της ανθρωπότητας. Μια Χρυσή Αυγή που θα οδηγήσει και πάλι τον Άνθρωπο στην φύση και στο Ελληνικό ιδεώδες του πολιτισμού».

Επιπροσθέτως, επισημαίνοντας  κάτι πολύ σημαντικό, απαντά και τοποθετεί τα πράγματα στη θέση που τους πρέπει: «Επιτέλους, άλλο πράγμα το “Ερμητικό τάγμα Χρυσή Αυγή”, μία σκοτεινή μυστική εταιρεία που προέκυψε από την μασονία, και άλλο ο “Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή”, που δίνει έναν πρωτοπόρο εθνικό αγώνα εδώ και δεκαετίες! Όμως, μας λένε ότι ο ιδρυτής του “Ερμητικού τάγματος” έγραψε ποίημα για τον Πάνα, όπως και ο Μιχαλολιάκος! Άρα ο Μιχαλολιάκος είναι ότι και ο Κρόουλι! Μόνο που ποιήματα για τον Πάνα έχει γράψει και ο Εθνικός μας Ποιητής Κωστής Παλαμάς και ο μεγάλος πνευματικός δημιουργός Άγγελος Σικελιανός, όπως ακριβώς και ο Κρόουλι! Είναι και αυτοί σατανιστές;».

Ακόμα και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται πως τα παραπάνω ξεκαθαρίζουν και διαχωρίζουν εντελώς τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή από τις διάφορες σιωνιστικές- μασονικές στοές, τις οποίες μάλιστα το Εθνικιστικό Κίνημα τις πολεμά από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του.

Βάσει των δεδομένων αυτών, επανερχόμαστε σε εσάς κύριε «καθηγητά»… Αλήθεια,  τι έχετε να πείτε για όλες αυτές τις επώνυμες κυρίες και τους επώνυμους κυρίους, που αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, έχουν διατελέσει κατά το παρελθόν υπουργοί και πρωθυπουργοί της χώρας μας, όταν λαμβάνουν ειδικές προσκλήσεις για να συμμετάσχουν στα συνέδρια της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»;

Τίποτα φυσικά!Άκρα του τάφου σιωπή από τον συγγραφέα. Ούτε μια λέξη για όλους εκείνους τους ελληνόφωνους πολιτικούς και επιχειρηματίες, που λαμβάνουν εντολές από τα ξένα κέντρα εξουσίας, τα οποία «δουλεύουν» στο ημίφως, αποφασίζοντας για την τύχη όχι μόνο της Πατρίδας μας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Και αυτό το τονίζω, διότι εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, έχουμε την Τιμή να υπερηφανευόμαστε πως ουδέποτε και για κανένα λόγο ούτε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ούτε φυσικά κανένας άλλος Συναγωνιστής ή στέλεχος μας παρευρέθηκε ποτέ σε κάποιο από αυτά τα «σκοτεινά σεμινάρια» επιβολής εξουσίας. Αντιθέτως, τα δικά μας συνέδρια και οι συγκεντρώσεις διοργανώνονται υπό το φως της δημοσιότητας και του ΗΛΙΟΥ και είναι ανοιχτά για να μπορούν να παρευρίσκονται όλες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες!

Δίχως αμφιβολία,  το μόνο που αντιλαμβάνεται κανείς είναι πως αποφεύγετε να αναφερθείτε  στα παραπάνω πρόσωπα στο συγγραφικό σας πόνημα,  διότι δεν μπορείτε ή καλύτερα επί του προκειμένου δεν θέλετε να θίξετε φίλους και καταστάσεις. Και ο νοών νοείτω…

Και ας πάμε και σε κάτι ακόμα «κύριε καθηγητά», που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν ζείτε στην Ελλάδα ή σε κάποιο παράλληλο σύμπαν… Τι έχετε να συμβουλεύσετε τους μελετητές του βιβλίου σας για τις άναρχες συμμορίες των Εξαρχείων, που ρημάζουν τις εκκλησίες της Πατρίδας μας και εξευτελίζουν με κάθε ευκαιρία κάθε ιερό και όσιο, απολαμβάνοντας πάντα την πλήρη ασυλία της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ, μιας και το συγκεκριμένο συγγραφικό σας έργο εκδόθηκε φέτος (Αθήνα 2018); Σαφώς και δεν έχετε να πείτε τίποτα, αλλά αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μας προκαλεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια πολύ γνώριμη τακτική. Απλά εξαπολύεται μια ακόμη συκοφαντία, ρίχνοντας λάσπη στο Εθνικιστικό Κίνημα, όπως κάνουν πολλοί ακόμα που αναζητούν μια θέση στον ήλιο. Το ίδιο ακριβώς πράττουν επί σειρά ετών διάφοροι ανθέλληνες και άθεοι, πολλοί εξ αυτών δε είναι και πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Με βάση όλα αυτά, λοιπόν, είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς τελικά για τον σκοπό του συγκεκριμένου πονήματος σας. Κάποιος μπορεί ακόμα και να σκεφτεί πως εξυπηρετεί κάποιο σύστημα ή ότι θέλει να βλάψει το Εθνικιστικό Κίνημα μέσω ανυπόστατων και εντελώς αβάσιμων ψευδών.

Ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας και από την εμπειρία μας, έχουμε να πούμε σε όποιον επιδιώκει την δυσφήμιση του Εθνικιστικού Κινήματος ότι τέτοιες προσπάθειες είναι μάταιες, διότι όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα κανένας νοήμων άνθρωπος δεν τις λαμβάνει σοβαρά, πόσο μάλλον οι Έλληνες Εθνικιστές που έχουν συνείδηση του χρέους τους απέναντι στον τόπο αυτό, για αυτό και στηρίζουν τον δίκαιο Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γυρίζοντας την πλάτη στην λάσπη και στις άδικες κατηγορίες.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για κάποια άλλη αναφορά στο συγκεκριμένο πόνημα, μιας και οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση με αυτό δεν θα είχε καμιά αξία. Ούτε, φυσικά, θα μπούμε στη διαδικασία δηλώσεων πίστης και φρονημάτων σε κάποιον που δεν έχει την παραμικρή πραγματική γνώση για εμάς και τον Αγώνα μας, και αποφασίζει να μιλάει για εμάς χωρίς εμάς.

Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι, ακόμα και στους πολιτικούς μας αντιπάλους που προσποιούνται για το αντίθετο, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη της Πατρίδας μας που υπερασπίζεται, σέβεται και στηρίζει την Ορθοδοξία μας με όλες τις δυνάμεις της, δείχνοντας απόλυτη πίστη στο εθνικό ανεξάρτητο κράτος, όπως αυτό δημιουργήθηκε στον όνομα της Αγίας και Αδιαιρέτου Τριάδος, μετά την απελευθέρωση του από τον τουρκικό ζυγό, κατά την Εθνική Επανάσταση των Ελλήνων  του 1821.

Και τώρα μας συγχωρείτε κύριε «καθηγητά», αλλά εμείς οι «μυστήριοι» της Χρυσής Αυγής -  όπως θέλατε να μας παρουσιάσετε, πρέπει να συνεχίσουμε τον Ιερό μας Αγώνα στους δρόμους και στις πλατείες, ενάντια σε όλους αυτούς που χτυπούν με σφοδρότητα το ιερό τρίπτυχο του Έθνους μας, που αποτυπώνεται στις εξής τρεις λέξεις: «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Τέλος, θα ήθελα να προτείνω κάτι. Αφού η απόπειρα σας να συνδέσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα με τον σιωνισμό απέβη εντελώς αποτυχημένη και αστεία, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε μήπως είχε μεγαλύτερη επιτυχία μετατρεπόμενη σε μια υπέροχη – μικρού μήκους- ταινία, για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας… Άλλωστε για το χρήμα δεν γίνονται όλα;

 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.