Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Διάκριση Συναγωνίστριας του Μετώπου Νεολαίας στο ολυμπιακό άθλημα του taekwondo σε πανελλήνιους αγώνες.

Σημαντική διάκριση σημείωσε προσφάτως Συναγωνίστρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, ενώ οι ικανότητες της στο άθλημα αποδείχτηκαν και στον τομέα των επιδείξεων σε Έλληνες και Κορεάτες εξεταστές, καθώς απέκτησε την 2η θέση, ανάμεσα σε 60 συμμετοχές.

Συμμετείχε σε τέσσερις αγώνες και διακρίθηκε μέχρι το σημείο των επιδείξεων, καθώς επίσης και στον διαγωνισμό των poomses και της αυτοάμυνας. Να σημειωθεί πως η Συναγωνίστρια προπονείται δεκαοχτώ χρόνια, κατέχει την μαύρη ζώνη και τα δυο νταν, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκει και η ίδια το άθλημα.

Μέσω της προσπάθειας της αυτής ελπίζει να ενθαρρύνει και άλλους Συναγωνιστές να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα και να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες, που τρέφουν το πνεύμα και προσφέρουν χρήσιμες γνώσεις σε επίπεδο αυτοάμυνας, ειδικά για μία γυναίκα.

«Αφιερώνω την επιτυχία μου στους Συναγωνιστές μου, που με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν σε αυτό που κάνω. Η ζωή του αθλητή είναι απαιτητική και οι θυσίες είναι απαραίτητες. Όμως, αυτός ο αγώνας αξίζει πραγματικά! Προσδοκούμε τη Νίκη και παλεύουμε γι’ αυτήν.  Αγωνιστείτε, λοιπόν, σε όλα τα επίπεδα! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!».

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.