Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Πολιτική ορθότητα ή πόλεμος κατά των λευκών;

Πολιτική ορθότητα ή πόλεμος κατά των λευκών;

Εδώ και πολλά χρόνια, μετά την εισαγωγή του όρου «ρατσισμός» στις κοινωνίες των λευκών ανθρώπων σε Ευρώπη και Η.Π.Α. και τη δημιουργία σύγχυσης και ενοχών σε αυτούς για ό,τι συνέβη στον πλανήτη, ξεκίνησε μια μεγάλη και λυσσαλέα προσπάθεια πλήρους απομυθοποίησης του πολιτισμού των λευκών εθνών ανά τους αιώνες.

Η εκστρατεία εκμαυλισμού των πολιτισμικών επιτευγμάτων των ευρωπαϊκών εθνών ξεκίνησε με την εισαγωγή του όρου της «πολιτικής ορθότητας», με σκοπό τις λιγότερες «φυλετικές διακρίσεις» στα κράτη των λευκών – τονίζουμε, όχι τυχαία, τις χώρες και τα έθνη στα οποία γίνονται αυτές οι προσπάθειες. Στη συνέχεια η εκστρατεία έλαβε διαστάσεις προπαγάνδας, με τη διεθνή «ελίτ» και τους εγχώριους φωστήρες να επιχειρούν να απαξιώσουν τους λευκούς ανθρώπους και την ιστορία τους, σαν να μην υπήρξαν τόσο σπουδαίοι ή σαν η μυθολογία, τα επιτεύγματα και τα ηρωικά κατορθώματα τους να μην ήταν δικά τους, αλλά αποτέλεσμα…πολυπολιτισμού! Οι βαθύτατα νοσηρές σκέψεις τους, μάλιστα, προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς, φτάνοντας σήμερα στο σημείο να ανεβάζουν θεατρική παράσταση με τον Ιούλιο Καίσαρα…έγχρωμο! Το εν λόγω «καλλιτεχνικό δρώμενο» λαμβάνει χώρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας (βλ. εικόνα) και μάλιστα έχει και χορηγό την…Bank of Melbourne.

Δεκάδες παλαιότερα παραδείγματα έχουμε για τα ανωτέρω, τα κυριότερα από τα οποία φαίνονται στην παραπάνω εικόνα και έχουμε γράψει για αυτά στο παρελθόν. Να αναφέρουμε ενδεικτικά τον…έγχρωμο Αχιλλέα του BBC και την…«Μαύρη Αθηνά». Παραθέτουμε, επίσης, την ευχαρίστηση που αντλούν κάποια ελληνόφωνα ειδησεογραφικά κέντρα της χώρας από την αχαρακτήριστη επίθεση στο Έπος του Ομήρου, στην ίδια τους την εθνική ταυτότητα δηλαδή, γεγονός για το οποίο δεν είμαστε αρμόδιοι και δεν θα σχολιάσουμε, καθώς δεν μπαίνουμε στα χωράφια της Ψυχιατρικής Επιστήμης!

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.