Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Διάκριση Συναγωνιστή του Μετώπου Νεολαίας – Την αφιερώνει σε όλους τους Συναγωνιστές μας!

Σημαντική επιτυχία επετεύχθη από Συναγωνιστή του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής σε σκοπευτικό αγώνα (πήλινου στόχου), που διεξήχθη τις ημέρες αυτές.

Ο αγώνας αποτελείτο από δύο γύρους των είκοσι πέντε δίσκων ο καθένας, όπου κάθε αθλητής έπρεπε να στοχεύσει και να πετύχει όλους τους δίσκους,  προσπαθώντας να επιτύχει το απόλυτο των πενήντα καταρριφθέντων δίσκων με πενήντα βολές.

Στον πρώτο γύρο ο Συναγωνιστής (Γ.Π.) μπόρεσε και πέτυχε 24/25 δίσκους,  καταλαμβάνοντας μέχρι εκείνη τη στιγμή την πρώτη θέση μαζί με έναν ακόμη αθλητή. Στον δεύτερο γύρο μπόρεσε και πέτυχε 20/25 δίσκους, έπειτα από πολλές αντιξοότητες.

Έτσι, ανάμεσα σε εξήντα συμμετέχοντες, μπόρεσε να ισοβαθμήσει στην τέταρτη θέση, με γενικό σύνολο 44 καταρριφθέντων δίσκων, παρέα με άλλους τρεις συναθλητές.

Ο Συναγωνιστής, μέσω μιας σύντομης τοποθέτησης, αναφέρει: «Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στους Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, στα παιδιά αυτά, που και όραμα έχουν και προσδοκίες για τη ζωή τους».

Μέτωπο Νεολαίας: «Ευχόμαστε για τον Συναγωνιστή μας μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον και του δίνουμε τα συγχαρητήρια μας, τόσο για την προσπάθεια του, καθώς επίσης και γιατί προτίμησε να μοιραστεί την επιτυχία του με τους υπόλοιπους Συναγωνιστές του. Αυτό αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των Εθνικιστών δυναμώνει με τον καιρό όλο και περισσότερο, όσο και αν το διεφθαρμένο, διεθνιστικό σύστημα αγωνίζεται για την διάσπαση μας».

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!                                                                                  

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.